homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-82

#1540 2008-06-02 01:00:37

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: s'a terminat

blue_elf a scris:

fac o mica paranteza... vad ca multe din voi ati fost ranite, vi s-au inselat asteptarile sunteti dezamagite, ceea ce vreau sa zic eu este: Barbatii Sunt Niste P-o-r-c-o-v-a-n-i!!!

asta da a fost tare rotfl
desi numai eu stiu cate lacrimi am varsat scriind si cititind topicul asta neutral
mai facem si noi haz de necaz tongue

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1541 2008-06-02 01:12:55

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

fetelor viata  nu a inceput cu ei si nu se termina cu ei...e greu dar asta e crudul adevar.va zic asta ca sa ma incurajez si pe mine. nu nu va speriati n-am patit nimic,decat niste mici ciondaneli care degenereaza in unele mai mari.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#1542 2008-06-02 09:49:05

senorita
Insomniac member

atunci, blue, stay away!! diablo
ai vazut, ai citit, te-ai intristat, i-ai "catalogat", gata! out cu tine de aici lol

Ready? Steady... Go!

#1543 2008-06-02 09:50:38

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

rotfl rotfl
buei seno,dar tu ce mai cauti pe aici? tongue
Ia out si tu,ca iar mi'a stat inima in loc cand am vazut ca ai postat iar rodnar

#1544 2008-06-02 09:55:48

senorita
Insomniac member

pai mai gonesc si eu fetele de pe aici big_smile
era culmea sa fi scris aici pe bune... aseara m-am laudat la "a inceput" si dimineata sa fiu aici lol

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1545 2008-06-02 11:35:22

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

rotfl2)...toti is magari...fara diferente..rotfl)tre sa merg si la a inceput sa vedem care e mersu pe akolo:))))

#1546 2008-06-02 13:29:03

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

tanto,faza cu avatarul si statusul e penibil....adik a stat cu tine 5 ani,de o luna e cu alta si deja ii face astfel de complimente prin statusuri? macar din bun simt si din respect pt tine n-ar trebui s-o faca...ce nesimtit,uais ma enervez de numa cand aud d`astea... si te mai si suna?f bine k nu i-ai rasp,ce pana mea... bine k acu e ingrijorat,dar cand te-a ranit nu era,statea cu alta... lasa k se intoarce roata mai mult ca sigur. Oricum tu esti o fatza super dragutza (te-am vazut la pozele de la intalnirea din Buc big_smile ),esti puternica,esti intelegatoare si sunt sigura k esti si o prietena buna (asta o zic eu ca eu acum am probl cu asa zisele prietene...nah,fiekre cu ale lui,in fine...) asa k nu ramai tu singura mult timp,decat dak vrei... e bine k ti-ai gasit cu cine sa iesi big_smile pup mare puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1547 2008-06-02 14:17:27

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

hai ca daca tot m'ai "starnit" mai adaug ceva,desi m'am abtinut mult in ultimele zile (mai ales ca m'a certat persi ca nu stiam de intalnire,ca stau numai la "s'a terminat" lol )
Deci..intre timp a vb o prietena de'a mea cu el (fara ca eu sa stiu :f?rbannad: )..si i'a zis ca nu e frumos ce face cu statusurile,pt ca le mai vad si altii in afara de el-si nici nu e frumos sa'si etaleze noua dragoste pe la cunoscuti ( a fost la mine la munca sa vb cu seful meu si i'a povestit colegei mele de birou ca aia e asa,ca face ca drege,ca se suc la Paris la vara neutral etc..si tanti mi'a zis mie mai departe,ca deh..nu se poate abtine.. Aveam un dialog de genul : EA:si bla bla bla bla..EU:nu mai imi spuneti ca nu ma intereseaza..EA:aa..da..scuze,hai ca nu mai zic nimic..Peste 5 minute..EA:si bla bla bla dumbom .. I'a zis printre altele ca se duce in cluburi (eu cu el nu prea mergeam,ca era ceva de genul: "eu:Pui,e ziua lui X si ne'a invitat in club,mergem?... el:As vrea sa stam acasa"..."Pui,colegii mei se duc la patinoar,mergem si noi?... el:ma doare capul" Si asa m'am dus eu la patinoar fara el..etc,etc..)

Si cand i'a zis prietena asta a mea ce i'a zis,el cica: "-Dar ce mai conteaza,ca fata si'a revenit de mult..mai repede decat crezi tu,si nu o mai intereseaza".
Deci eu eram fata-cred ca deja a uitat cum ma cheama lol
De atunci nu a mai pus statusuri d'astea..adica eu nu le'am mai vazut..Are doar un status: "vreau"-ce vrea,doar el si Doamne'Doamne stiu.
Azi cica fac o luna,ca il intrebasem atunci cand mai vorbeam cu el pe cat "s'au cuplat".Sper sa ii fie mai bine decat cu mine,pt ca altfel o sa regrete mai mult decat e cazul.

Cat despre a fii alone sau nu..Cred ca incepe sa imi placa mai mult decat trebuie statutul asta lol Adica nu dau explicatii,ma intorc la 12 noaptea de la intalnirea cu cine vreau si cum vreau.Nu trebuie sa dau beep ca am ajuns,sau sa sun,decat eventual pe mama lol .Si minuele pe care pana acum le "pastram pt pui" le consum cu nesimtire vorbind cu prietenele mele cu care pana acum vb doar face to face sau pe mess big_smile
Nu mai am nevoie de minute,pt ca ma suna ei lol
Daca vreau sa ies,ma imbrac si ies,nu sun inainte sa vad daca nu cumva avea el alte planuri..
Aaa..si am vazut si eu in sfarsit cum e sa iesi in oras si sa ti se plateasca consumatia lol diablo Ca pana acum eram 50-50 kapitulation applause

green kram big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-02 14:30:43)

#1548 2008-06-02 14:24:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

bravo, tantosico, tine-o tot asa! lasa mai ca o sa fie bine pana la urma! roata oricum se intoarce pentru fiecare...ca nu zic acu ca nu e fiecare liber sa-si faca viata...da' conteaza si cum o face...o sa se trezeasca si el din vis...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1549 2008-06-02 14:52:47

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

mai tanto te admir..... fata esti incredibila  tummenupp

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1550 2008-06-02 15:08:47

GreenBubbles
Insomniac member

ce nesimtit neutral cica "fata"! zici k e de la tzaranoaia!! sa se duca la paris si undea dreaq o mai vrea.bine k fufa asta e buna de iesit in cluburi. f bine atunci,poate i-o sufla altu si ramane singur cuc si atunci o sa vada unde ii era mai bine. i`auzii ce tupeu neutral tu imbraca-te frumos,poarta tot ce nu puteai cand erai cu el (am mai auzit indivizi kre nu-si lasa iubitele sa se imbrace cum vor ele,k deh,is gelosi),machiaza-te cum vrei,vino la ce ora vrei acasa,e mirific sentimentu big_smile oricum...glossu sau ruju nu se mai duce de pe buze din cauza lui rodnar big_smile

#1551 2008-06-02 18:10:15

skumpi
Vizitator

asa facuse si ex`u cu care am fost eu 3 ani juma doar k eu il lasasem pe el diablo da de incuioat ce era isi punea poze la avatar cu noua "cucerire" cand intram eu si ma mai puneam pe invisible si atunci isi punea poza cu el rotfl si statusuri ...poze pe Hi5
le`a tzinut  2 luni relatia si moama cat mi`o lauda lol bine k eu nu aveam treaba ca eram cu altcineva`....
dar diferenta...de vreo 7-8 luni are alta prietena si nu mai il vad sa se "afirme" cu ea
ideea ii ca atata tp cat face faze de`astea inseamna k vrea sa`ti faca in ciuda...catrusi d putzin...iubirea pt cineva nu sta pe mess rotfl

#1552 2008-06-02 18:19:40

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

hai ca ies de aici neutral mi-am "iertat" vita si o sa-l supun la chinuri diablo  nu stiu de ce, dar mi se face mila de toti si mai rar si de mine neutral  jur ca e pt ultima data cand ii mai inghit ceva, orice fie acel ceva neutral   acum imi canta-n struna si pange big_smile lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#1553 2008-06-02 19:09:59

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Aleeeeeeeeeee faptu' ca detzine putza si stie ce sa faca cu ea si'a spus cuvantu
nu iertai tu altfel vita rotfl
puss pupu....bafta! sa fie bine si sa nu va mai certati big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#1554 2008-06-02 19:15:28

SonneAle
Addicted member

JanisJoplin a scris:

Aleeeeeeeeeee faptu' ca detzine putza si stie ce sa faca cu ea si'a spus cuvantu
nu iertai tu altfel vita rotfl
puss pupu....bafta! sa fie bine si sa nu va mai certati big_smile

ma stie, nu stie, asta nu ma pricep sa zic, poate eu is aia buna-n pat lol  lol   stai sa am si eu termen de comparatie... pana atunci, just a putza that i often need lol ieri cand ne-am bagat sa dormim ma strangea asa tare in brate ca mi se taia rasuflarea si-si baga nasul in mine si-n perna si nu vorbea, simteam tremuratul ala de plans pe infundate neutral  nu stiu ce vrea sa insemne chestia aia... l-am intrebat pe un ton mai vioi daca e oke si daca ar avea ceva de zis, de marturisit, abia a mormait un nu si imi inchidea gura cu strans puternic la piept si pupici neutral  strange neutral  very strange si nu e prima data cand face asa, dar parca niciodata asa intens ca aseara

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-02 19:16:32)

#1555 2008-06-02 19:17:56

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

vita cu putza  :f?rv?nad: , asta reiese din ce ati scris.... rotfl

bafta ale, imi pare bine ca v-ati impacat... pup

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1556 2008-06-02 19:18:58

SonneAle
Addicted member

alinuutza_81_23_11 a scris:

vita cu putza  :f?rv?nad: , asta reiese din ce ati scris.... rotfl

bafta ale, imi pare bine ca v-ati impacat... pup

rotfl2)))))))))))))))))))))) vita cu putza rotfl2))))))  is pe jos de ras rotfl

#1557 2008-06-02 19:23:12

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

al meu decat sa planga mai bine se impusca...a zis ca si el a plans la viatza lui din sentimente dar acum s'a trezit,si si'a dat seama ce e ok si ce nu,si cand merita sa plangi si cand nu lol ma enerveaza ca e calit de la altele...vreau sa planga si pt mine rotfl
vita cu putzaaaa da lol

6 ani de dragoste  hjarta

#1558 2008-06-02 19:25:52

GreenBubbles
Insomniac member

uaaai,a plans? neutral nu te-ai intors sa vezi sau macar sa il pupi sau cva..? ooof,stiu k n-ar trebui,da` asa ma impresioneaza cand vad un tip care plange...mai ales dak e asa mai...barbat ca sa zic asa lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.