|
Nu esti logat.
S'a terminat-82#1540 2008-06-02 01:00:37
Re: s'a terminat
asta da a fost tare Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1541 2008-06-02 01:12:55
Re: s'a terminatfetelor viata nu a inceput cu ei si nu se termina cu ei...e greu dar asta e crudul adevar.va zic asta ca sa ma incurajez si pe mine. nu nu va speriati n-am patit nimic,decat niste mici ciondaneli care degenereaza in unele mai mari. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1542 2008-06-02 09:49:05
Re: s'a terminatatunci, blue, stay away!! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1543 2008-06-02 09:50:38
Re: s'a terminat Offline #1544 2008-06-02 09:55:48
Re: s'a terminatpai mai gonesc si eu fetele de pe aici Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline Publicitateloading...
#1545 2008-06-02 11:35:22
Re: s'a terminat)...toti is magari...fara diferente..)tre sa merg si la a inceput sa vedem care e mersu pe akolo:)))) Offline #1546 2008-06-02 13:29:03
Re: s'a terminattanto,faza cu avatarul si statusul e penibil....adik a stat cu tine 5 ani,de o luna e cu alta si deja ii face astfel de complimente prin statusuri? macar din bun simt si din respect pt tine n-ar trebui s-o faca...ce nesimtit,uais ma enervez de numa cand aud d`astea... si te mai si suna?f bine k nu i-ai rasp,ce pana mea... bine k acu e ingrijorat,dar cand te-a ranit nu era,statea cu alta... lasa k se intoarce roata mai mult ca sigur. Oricum tu esti o fatza super dragutza (te-am vazut la pozele de la intalnirea din Buc ),esti puternica,esti intelegatoare si sunt sigura k esti si o prietena buna (asta o zic eu ca eu acum am probl cu asa zisele prietene...nah,fiekre cu ale lui,in fine...) asa k nu ramai tu singura mult timp,decat dak vrei... e bine k ti-ai gasit cu cine sa iesi pup mare i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1547 2008-06-02 14:17:27
Re: s'a terminathai ca daca tot m'ai "starnit" mai adaug ceva,desi m'am abtinut mult in ultimele zile (mai ales ca m'a certat persi ca nu stiam de intalnire,ca stau numai la "s'a terminat" ) Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-02 14:30:43) Offline #1548 2008-06-02 14:24:54
Re: s'a terminatbravo, tantosico, tine-o tot asa! lasa mai ca o sa fie bine pana la urma! roata oricum se intoarce pentru fiecare...ca nu zic acu ca nu e fiecare liber sa-si faca viata...da' conteaza si cum o face...o sa se trezeasca si el din vis... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1549 2008-06-02 14:52:47
Re: s'a terminatmai tanto te admir..... fata esti incredibila Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #1550 2008-06-02 15:08:47
Re: s'a terminatce nesimtit cica "fata"! zici k e de la tzaranoaia!! sa se duca la paris si undea dreaq o mai vrea.bine k fufa asta e buna de iesit in cluburi. f bine atunci,poate i-o sufla altu si ramane singur cuc si atunci o sa vada unde ii era mai bine. i`auzii ce tupeu tu imbraca-te frumos,poarta tot ce nu puteai cand erai cu el (am mai auzit indivizi kre nu-si lasa iubitele sa se imbrace cum vor ele,k deh,is gelosi),machiaza-te cum vrei,vino la ce ora vrei acasa,e mirific sentimentu oricum...glossu sau ruju nu se mai duce de pe buze din cauza lui i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1551 2008-06-02 18:10:15
Re: s'a terminatasa facuse si ex`u cu care am fost eu 3 ani juma doar k eu il lasasem pe el da de incuioat ce era isi punea poze la avatar cu noua "cucerire" cand intram eu si ma mai puneam pe invisible si atunci isi punea poza cu el si statusuri ...poze pe Hi5 #1552 2008-06-02 18:19:40
Re: s'a terminathai ca ies de aici mi-am "iertat" vita si o sa-l supun la chinuri nu stiu de ce, dar mi se face mila de toti si mai rar si de mine jur ca e pt ultima data cand ii mai inghit ceva, orice fie acel ceva acum imi canta-n struna si pange There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1553 2008-06-02 19:09:59
Re: s'a terminatAleeeeeeeeeee faptu' ca detzine putza si stie ce sa faca cu ea si'a spus cuvantu 6 ani de dragoste Offline #1554 2008-06-02 19:15:28
ma stie, nu stie, asta nu ma pricep sa zic, poate eu is aia buna-n pat stai sa am si eu termen de comparatie... pana atunci, just a putza that i often need ieri cand ne-am bagat sa dormim ma strangea asa tare in brate ca mi se taia rasuflarea si-si baga nasul in mine si-n perna si nu vorbea, simteam tremuratul ala de plans pe infundate nu stiu ce vrea sa insemne chestia aia... l-am intrebat pe un ton mai vioi daca e oke si daca ar avea ceva de zis, de marturisit, abia a mormait un nu si imi inchidea gura cu strans puternic la piept si pupici strange very strange si nu e prima data cand face asa, dar parca niciodata asa intens ca aseara Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-02 19:16:32) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1555 2008-06-02 19:17:56
Re: s'a terminatvita cu putza :f?rv?nad: , asta reiese din ce ati scris.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #1556 2008-06-02 19:18:58
)))))))))))))))))))))) vita cu putza )))))) is pe jos de ras There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1557 2008-06-02 19:23:12
Re: s'a terminatal meu decat sa planga mai bine se impusca...a zis ca si el a plans la viatza lui din sentimente dar acum s'a trezit,si si'a dat seama ce e ok si ce nu,si cand merita sa plangi si cand nu ma enerveaza ca e calit de la altele...vreau sa planga si pt mine 6 ani de dragoste Offline #1558 2008-06-02 19:25:52
Re: s'a terminatuaaai,a plans? nu te-ai intors sa vezi sau macar sa il pupi sau cva..? ooof,stiu k n-ar trebui,da` asa ma impresioneaza cand vad un tip care plange...mai ales dak e asa mai...barbat ca sa zic asa i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|