homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-83

#1559 2008-06-02 19:29:19

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: s'a terminat

JanisJoplin a scris:

al meu decat sa planga mai bine se impusca...a zis ca si el a plans la viatza lui din sentimente dar acum s'a trezit,si si'a dat seama ce e ok si ce nu,si cand merita sa plangi si cand nu lol ma enerveaza ca e calit de la altele...vreau sa planga si pt mine rotfl
vita cu putzaaaa da lol

crezi ca al meu ar recunoaste ca mai da la soareci? si aseara incerca sa se ascunda sau nu, chiar nu i-am inteles atitudinea si daca ma pun sa analizez, nu iese bine, ca ma gandesc ca cine stie ce probl lu' peste are si incearca sa ma tina departe de ele sau mintea mea bolnava mai coace vreo boala de care el sa nu-mi zica neutral saaaau, m-o fi inselat iaaaar si recent si si-a dat seama ca a gresit si ca nu merit (ultima varianta putin probabila, n-ar plange el pt asa ceva neutral lol )  nu stiu, ciudat, ori e un actor priceput si na, vroia sa ma impresioneze sau sa se scuze pt ce mi-a zis ori n-avea chef de sex si o fi zis ca daca se arata ingandurat, nu trag de el lol plm neutral  nu stiuuu. imi tot repeta ca ma iubeste  roll    :f?rv?nad:   am adormit imbratisati si inghesuiti si copti de cald si ne-am trezit la fel lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#1560 2008-06-02 19:30:57

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

al meu nu ca nu recunoaste..chiar nu plange neutral
stai linistita nu te'a inselat..de bucurie ca l'ai iertat si iar va tzinetzi in bratze..de aia plangea tongue

6 ani de dragoste  hjarta

#1561 2008-06-02 19:31:59

SonneAle
Addicted member

green, eram cu fata catre el, dar isi infunda fata undeva pe perna in jurul gatului meu si respira sacadat si corpul ii tremura in acelasi ritm si chiar atunci ma strangea mai tare, nu i-am vazut fata si parca nici nu-mi doream asta. daca ma lua rasul??? r u nuts? lol

#1562 2008-06-02 19:34:11

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

cum sa te pufneasca rasu? lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1563 2008-06-02 19:39:05

SonneAle
Addicted member

ce nesi is...  si chiar sa fi plans pe bune, mi-e greu sa cred in lacrimile unui barbat... si el stie asta. i-am zis cam acum o luna ca pt mine lacrimile unui barbat si ale lui de asemenea, sunt teatru pur si nu ma impresioneaza si i-am demonstrat ca pot plange din senin neutral cat ma chinuiam eu sa bocesc, el deja avea lacrimi in coada ochilor... plm nu stiu ce sa mai cred neutral  poate ca si-o fi dat seama ca anul trecut a facut "greseala vietii mele", cum zicea si acum chiar se chinuieste s-o repare... vad si eu ca prin posturile mele las impresia de bitch, in sinea mea nu-s chiar asa, ca altfel nu i-as suporta magariile si n-as incerca sa trec peste...   doar ca m-am saturat sa las de la mine, sa fiu luata de fraiera, sa sper in mai bine, sa-mi doresc totul de la o relatie... nu frate, ce-o fi, o fi si cu cine-o fi... we'll see tongue  bine sa-mi fie!

Publicitate

loading...

#1564 2008-06-02 19:42:36

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu pari bitch deloc,stai linistita,eu in locul tau nu numai k nu-l iertam,dar il faceam sa sufere de 2 ori mai tare decat am suferit eu,sa planga cu adevarat k m-a pierdut,nu teatru...asa k stai linistita big_smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1565 2008-06-02 19:50:08

SonneAle
Addicted member

GreenBubbles a scris:

nu pari bitch deloc,stai linistita,eu in locul tau nu numai k nu-l iertam,dar il faceam sa sufere de 2 ori mai tare decat am suferit eu,sa planga cu adevarat k m-a pierdut,nu teatru...asa k stai linistita big_smile

kram storstark asaaaaaaaaaaaaa, 'tu-le mama lor lol credeam ca-s singura mai, zic eu, bitchy totusi tongue  dar nu zau, cel putin al meu nu merita nimic din partea mea si oricum, mi-a marturisit ca dupa ce mi-a facut ce mi-a facut, nu are niciun fel de asteptare de la mine si ca-mi intelege raceala si ca atat cat si cum ii va sta in putinta, imi va demonstra ca s-a schimbat si ca e convins ca i'm da one n only pt el...
sincer, primul meu gand inca de prin decembrie, cand semnele lui deveneau tot mai dese, imi statea mintea la razbunare si mai ales in februarie cand ne-am impacat... pfoaa, ma gandeam ca e ocazia ideala fie sa i-o coc la modul grosolan, fie sa-l transform in curva mea... dar cred ca tot mie mi-as face rau razbunandu-ma... nu am autoritate sa judec... dupa fapta si rasplata... smile  in relatia asta, incerc doar sa ma detasez si sa-l fac pe el mai dependent de mine neutral

#1566 2008-06-03 01:10:44

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

uiiiiii, iar s-a scris p-aici neutral

1. tanto.... chiar esti de nota 20... bravo tie, super atitutine ai!
si daaaaa.. si eu ma bucur de statutul de femeie libera ("relatia" mea nu se pune, ca nu-i dau neam socoteala ce fac si cu cine big_smile)
e f bine ca iesi si te distrezi.... si daaa, de cand ies cu asta al meu am mai pus un ban deoparte ca prea am iesit numai pe banii mei cateva luni, se cunostea rotflrotflrotfl
iar asta cu plata 50-50 ma depaseste... n-am trecut niciodata prin asta si probabil d-aia mi se pare ff aiurea....big_smile
Cat despre tipa aia noua.... treaba lor, ei sa fie sanatosi si tu si mai si... nu te mai gandi, nu mai asculta in gura altora, ca n-are rost. Duca-se cu parisu' lor cu tot neutral

2. aleee, eram sigura ca nu e de tine aici si ca o sa ierti vita cu putza rotfl

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1567 2008-06-03 01:32:21

SonneAle
Addicted member

lol pai de aia am iertat-o, ca are putza lol

#1568 2008-06-03 08:07:56

senorita
Insomniac member

so you're actually in love with ză puţă rotfl

Ready? Steady... Go!

#1569 2008-06-03 08:09:39

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

lol Nu credeam ca o sa mai citesti si tu seno pe aici,ca s'a scris mult cat ai lipsit.. big_smile Si mai ales postul meu kilometric,nu credeam ca il mai citeste nimeni rotfl

#1570 2008-06-03 08:57:38

senorita
Insomniac member

pai e unul din topicurile unde sunt "abonata"... mereu ma uit sa vad cine ce a mai scris pe aici smile
pacat ca nu se avanseaza prea tare dincolo, la inceputuri lol
acolo vreau posturi kilometrice de la tine, tantzico sm

Ready? Steady... Go!

#1571 2008-06-03 09:07:16

vonda
Platinum member

senorita a scris:

acolo vreau posturi kilometrice de la tine, tantzico sm

deja o sa incep sa ma simt obligata sa postez si acolo,ca vad ca toata lumea asteapta rotfl

#1572 2008-06-03 09:48:07

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

de cand am scris ultima data m-a tot cautat si mi-a zis ca si-a dat seama ce vrea si ma iubeste si ma vrea numa pe mine etc... se pare ca l-am scuturat bine vineri cand am iesit si m-a intrebat daca o sa fiu cuminte si daca as fi dispusa sa ma pup cu altu si i-am raspuns ca nu mai e treaba lui, si nu se stie niciodata ce se poate intampla. de atunci in fiecare noapte il visez, nu pot sa-l scot din cap, si visez lucruri obisnuite gen ne uitam la un film, ma pupa etc...nush ce sa fac, mi-e asa de frica ca o sa i se mai scoale pe viitor cu idiotenii de gen si nu mai vreau sa trec prin asa ceva....si inima imi zice ca-l iubesc si ca mi-e dor de el, da nu mi-as ierta-o sa ma ard iar cu asta.

s-ar putea sa ma mut la "a inceput", o sa mai vad, mai cantarim, mai vedem si ce mai zice el

#1573 2008-06-03 09:52:32

vonda
Platinum member

moni,eu zic ca faci ce iti zice inima acum..pt ca daca nu o sa o faci o sa te intrebi mereu:ce ar fi fost daca?.
Insa daca o faci,fi constienta de riscul la care te supui,pt ca vorba ta,se poate repeta povestea wink

#1574 2008-06-03 10:20:24

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

ma gandesc ca ceva ceva tot am invatat de aici si sper sa mapot feri daca e nevoie. oricum tot ce s-a intamplat m-a facut mai detasata de tot si poate e mai bine asa. o sa vedem cum o sa se schimbe si ce se intampla

#1575 2008-06-03 12:40:07

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

ei, iata ca revin printre voi

azi noapte am incheiat si aceasta relatie. am plans ca doi prosti amandoi dar asta e. daca nu mai exista sentimente (cel putin din partea unuia) nu are sens sa ne lungim. tare greu este. si incepea o vara asa frumoasa grater(
incerc sa fiu optimista dar mereu ma gandesc: unde imi  mai gasesc altul? nu prea mai ies, nu prea mai am cu cine sa ies...off, ce viata de rahat! grater

#1576 2008-06-03 13:05:43

senorita
Insomniac member

anda.. poate mai exista rezolvare si pt voi... eu una asa sper. ce s-a intamplat?
de cand erati impreuna?

Ready? Steady... Go!

#1577 2008-06-03 13:11:11

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

offffffff simt k numai pot grater pur si simplu numai pot .... grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.