|
Nu esti logat.
S'a terminat-83#1559 2008-06-02 19:29:19
Re: s'a terminat
crezi ca al meu ar recunoaste ca mai da la soareci? si aseara incerca sa se ascunda sau nu, chiar nu i-am inteles atitudinea si daca ma pun sa analizez, nu iese bine, ca ma gandesc ca cine stie ce probl lu' peste are si incearca sa ma tina departe de ele sau mintea mea bolnava mai coace vreo boala de care el sa nu-mi zica saaaau, m-o fi inselat iaaaar si recent si si-a dat seama ca a gresit si ca nu merit (ultima varianta putin probabila, n-ar plange el pt asa ceva ) nu stiu, ciudat, ori e un actor priceput si na, vroia sa ma impresioneze sau sa se scuze pt ce mi-a zis ori n-avea chef de sex si o fi zis ca daca se arata ingandurat, nu trag de el plm nu stiuuu. imi tot repeta ca ma iubeste :f?rv?nad: am adormit imbratisati si inghesuiti si copti de cald si ne-am trezit la fel There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1560 2008-06-02 19:30:57
Re: s'a terminatal meu nu ca nu recunoaste..chiar nu plange 6 ani de dragoste Offline #1561 2008-06-02 19:31:59
Re: s'a terminatgreen, eram cu fata catre el, dar isi infunda fata undeva pe perna in jurul gatului meu si respira sacadat si corpul ii tremura in acelasi ritm si chiar atunci ma strangea mai tare, nu i-am vazut fata si parca nici nu-mi doream asta. daca ma lua rasul??? r u nuts? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1562 2008-06-02 19:34:11
Re: s'a terminatcum sa te pufneasca rasu? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1563 2008-06-02 19:39:05
Re: s'a terminatce nesi is... si chiar sa fi plans pe bune, mi-e greu sa cred in lacrimile unui barbat... si el stie asta. i-am zis cam acum o luna ca pt mine lacrimile unui barbat si ale lui de asemenea, sunt teatru pur si nu ma impresioneaza si i-am demonstrat ca pot plange din senin cat ma chinuiam eu sa bocesc, el deja avea lacrimi in coada ochilor... plm nu stiu ce sa mai cred poate ca si-o fi dat seama ca anul trecut a facut "greseala vietii mele", cum zicea si acum chiar se chinuieste s-o repare... vad si eu ca prin posturile mele las impresia de bitch, in sinea mea nu-s chiar asa, ca altfel nu i-as suporta magariile si n-as incerca sa trec peste... doar ca m-am saturat sa las de la mine, sa fiu luata de fraiera, sa sper in mai bine, sa-mi doresc totul de la o relatie... nu frate, ce-o fi, o fi si cu cine-o fi... we'll see bine sa-mi fie! There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#1564 2008-06-02 19:42:36
Re: s'a terminatnu pari bitch deloc,stai linistita,eu in locul tau nu numai k nu-l iertam,dar il faceam sa sufere de 2 ori mai tare decat am suferit eu,sa planga cu adevarat k m-a pierdut,nu teatru...asa k stai linistita i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1565 2008-06-02 19:50:08
asaaaaaaaaaaaaa, 'tu-le mama lor credeam ca-s singura mai, zic eu, bitchy totusi dar nu zau, cel putin al meu nu merita nimic din partea mea si oricum, mi-a marturisit ca dupa ce mi-a facut ce mi-a facut, nu are niciun fel de asteptare de la mine si ca-mi intelege raceala si ca atat cat si cum ii va sta in putinta, imi va demonstra ca s-a schimbat si ca e convins ca i'm da one n only pt el... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1566 2008-06-03 01:10:44
Re: s'a terminatuiiiiii, iar s-a scris p-aici Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1567 2008-06-03 01:32:21
Re: s'a terminatpai de aia am iertat-o, ca are putza There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1568 2008-06-03 08:07:56
Re: s'a terminatso you're actually in love with ză puţă Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1569 2008-06-03 08:09:39
Re: s'a terminatNu credeam ca o sa mai citesti si tu seno pe aici,ca s'a scris mult cat ai lipsit.. Si mai ales postul meu kilometric,nu credeam ca il mai citeste nimeni Offline #1570 2008-06-03 08:57:38
Re: s'a terminatpai e unul din topicurile unde sunt "abonata"... mereu ma uit sa vad cine ce a mai scris pe aici Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1571 2008-06-03 09:07:16
deja o sa incep sa ma simt obligata sa postez si acolo,ca vad ca toata lumea asteapta Offline #1572 2008-06-03 09:48:07
Re: s'a terminatde cand am scris ultima data m-a tot cautat si mi-a zis ca si-a dat seama ce vrea si ma iubeste si ma vrea numa pe mine etc... se pare ca l-am scuturat bine vineri cand am iesit si m-a intrebat daca o sa fiu cuminte si daca as fi dispusa sa ma pup cu altu si i-am raspuns ca nu mai e treaba lui, si nu se stie niciodata ce se poate intampla. de atunci in fiecare noapte il visez, nu pot sa-l scot din cap, si visez lucruri obisnuite gen ne uitam la un film, ma pupa etc...nush ce sa fac, mi-e asa de frica ca o sa i se mai scoale pe viitor cu idiotenii de gen si nu mai vreau sa trec prin asa ceva....si inima imi zice ca-l iubesc si ca mi-e dor de el, da nu mi-as ierta-o sa ma ard iar cu asta. Offline #1573 2008-06-03 09:52:32
Re: s'a terminatmoni,eu zic ca faci ce iti zice inima acum..pt ca daca nu o sa o faci o sa te intrebi mereu:ce ar fi fost daca?. Offline #1574 2008-06-03 10:20:24
Re: s'a terminatma gandesc ca ceva ceva tot am invatat de aici si sper sa mapot feri daca e nevoie. oricum tot ce s-a intamplat m-a facut mai detasata de tot si poate e mai bine asa. o sa vedem cum o sa se schimbe si ce se intampla Offline #1575 2008-06-03 12:40:07
Re: s'a terminatei, iata ca revin printre voi http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1576 2008-06-03 13:05:43
Re: s'a terminatanda.. poate mai exista rezolvare si pt voi... eu una asa sper. ce s-a intamplat? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1577 2008-06-03 13:11:11
Re: s'a terminatoffffffff simt k numai pot pur si simplu numai pot .... http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|