homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-84

#1578 2008-06-03 13:12:33

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: s'a terminat

why lady? neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1579 2008-06-03 13:15:33

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

pt k se duce balta totul, el crede k dak e indiferent face bine...dar nu face deloc bine, ma recesc....sau poate k are un motiv de e asa indiferent...tot timpul are treaba, nu poate sa se vada cu mine,iar knd ne vedem stam numai in cas, acelashi lucru de fiecare data, eu ma duc la el stau pana la 10 si plec...imi e dor sa`mi spuna te iubesc, sa`mi dea bip`uri, mesaje frumoasa, am crescut prea repede, ma simt folosita...ce aiurea`mi e dupa 4 ani .... gratergrater

#1580 2008-06-03 13:40:51

senorita
Insomniac member

ai incercat sa-i zici chestiile astea care te deranjeaza?
el nu comenteaza nimic in privinta asta... i se pare totul roz?

Ready? Steady... Go!

#1581 2008-06-03 13:41:56

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

senorita a scris:

anda.. poate mai exista rezolvare si pt voi... eu una asa sper. ce s-a intamplat?
de cand erati impreuna?

de doi ani eram...dar exact cum zice LadyInRed : nu imi mai zicea te iubesc, nu ma mai surprindea cu nimic, doar pieream timpul impreuna...e adevarat ca iesirile din Buc erau minunate dar atat..in rest parca eram 2 amici. si il iubesc . am plans toata noaptea. sunt la birou si am ochii rosii...si simt cum se uita colegii la mine..
si aseara i-am zis sa nu isi mai bata joc de mine si sa imi spuna drept ce planuri are..ca eu nu mai suport asteptarea.. si nu a zis nici da nici nu. si i-am zis sa isi ia lucrurile si a zis ca si le ia..
totul s-a sfarsit...ce fac de acum inainte? off sad

#1582 2008-06-03 13:54:27

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

senorita a scris:

nu`l intereseaza neutral

Publicitate

loading...

#1583 2008-06-03 13:54:43

senorita
Insomniac member

anda.. hai ca impacari au existat si dupa chestii mult mai grave si certuri si inselat etc... inclusiv aici pe forum... dar ideea e sa se vrea asta.. sa existe maturitate si intelegere... si comunicare mai ales...
la nervi omul zice si face multe, nu pune raul in fata.
asteapta o zi doua si vezi ce se mai intampla.
bafta!

Ready? Steady... Go!

#1584 2008-06-03 13:55:46

senorita
Insomniac member

LadyInRed a scris:

senorita a scris:

nu`l intereseaza neutral

atunci inseamna ca se complace in situatia asta, ceea ce e si mai grav.
arata-i ca tie iti pasa si ca tu nu vrei asa. si e posibil sa se trezeasca la realitate cand va vedea ca nu glumesti. si sa speram ca nu va fi prea tarziu neutral

Ready? Steady... Go!

#1585 2008-06-03 14:06:25

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

senorita a scris:

anda.. hai ca impacari au existat si dupa chestii mult mai grave si certuri si inselat etc... inclusiv aici pe forum... dar ideea e sa se vrea asta.. sa existe maturitate si intelegere... si comunicare mai ales...
bafta!

subscriu subscriu subscriu...comunicarea face enorm..eu diminik am fost la vot cu fostu..apoi am stat la un usc la o terasa si am vorbit foarte deschis despre fosta lui relatie cu blonda..despre ceea ce simte..despre ceea ce vrea...ce isi doreste...si ce vrea sa faca in viitor...i'am zis ce m'a deranjat pe mine in relatia noastra...mi'a zis ce l'a deranjat pe el...am discutat n chestii foarte detasati si deschisi fara perdele si restu...si pot sa zic k mam simtit super ok...apoi am fost foarte linistita si relaxata......si am tras o concluzie...fara comunicare nimic nu se va rezolva niciodata...

#1586 2008-06-03 14:27:37

senorita
Insomniac member

ancutsa.... sper sa nu ti se puna pata iar pe el sau sa-ti incolteasca vreun gand sm

Ready? Steady... Go!

#1587 2008-06-03 14:32:10

somebody's me
Hero member

rotfl2))) ma bateti...acu chiar nu ma stresez cu nimic nimic nimic...rotfl..timpu decide ce va fi..asa e cel mai bine..eu am devenit o egoista si ma bucur de fiecare clipa a vietii..hjarta ..doamne ce ma mai iubesc eu amu..rotfl

am mai scris cate ceva si pe la "primele luni de vis..."...wink..eu am sa umplu topicu cu optimism si bucurie..radiez k soarele...toata lumea zice k o iau pe plantatii la cat rad ...rotfl2

Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-06-03 14:34:05)

#1588 2008-06-03 14:59:07

senorita
Insomniac member

razi tu razi harap alb..lol si bine faci, da' ai grija cu fostul.... sa nu-i cazi iar in plasa neutral

Ready? Steady... Go!

#1589 2008-06-03 15:02:37

somebody's me
Hero member

nu mai cad...de asta is sigura...m'am schimbat atat de mult..ohooo....deacu el va trebui sa recupere..anka se uita dupa stele..rotfl

#1590 2008-06-03 15:07:18

senorita
Insomniac member

de-acum ce face el e treaba lui... eu asa zic ca tb sa gandesti.. ce sa recupereze?? :f?rv?nad:

Ready? Steady... Go!

#1591 2008-06-03 15:17:15

anda23
Full member

senorita a scris:

bafta!

stiu ca exista si impacari..ne-am mai certat dar niciodata asa. a zis ca isi ia lucrurile . a zis ca tine la mine dar nu ma iubeste. eu nu vreau sa-i fiu amica si iubita. daca nu vrea asta nu am ce sa fac, nu il pot obliga. am vb aseara. asta e parerea lui. nici macar nu are pe alta. cica de ff mult timp simte asta dar nu a putut sa-mi zica sa nu ma raneasca  :f?rbannad: mai bine zice acum un an decat acum...asta e..si vrea sa ramanem prieteni. cum sa ma intalnesc cu el la un suc daca eu visez sa il iau in brate? poate mai incolo o sa pot in mom asta imi dau lacrimile numai daca ma gandesc la el si la situatia noastra.
trebuie sa ma tin tare si gata ...dar e greu..simt ca nu mai am pt ce sa traiesc. prietenii i-am neglijat cat am stat cu el...colegii de birou sunt fiecare cu treaba lui..nici macar jobul nu imi place asa mult sa zic ca pt el traiesc.... uff...

#1592 2008-06-03 15:23:46

somebody's me
Hero member

anda...trece si faza cu visele cand vrei sa il iei in brate ....o sa ajungi sa te detasezi de tot..tot ce tre sa faci e sa incepi sa il vezi k pe un amic si nimic mai mult..iar visele..vor ramane doar la simple vise...am trecut prin asta si acu is foarte ok..big_smile..daca vreau sa il vad ca pe iubit..il vad...daca il vreau ca amic..il vad ca amic...daca vreau sa il vad altfel...pot si asa..dar toate astea se invata cu trecerea timpului..si cu prietenii..incearca sa refaci legaturile...chiar daca i'ai neglijat.incetu cu incetu se poate..nu plange k degeaba o faci..ai sa constati mai tarziu ca degeaba ai facuto..mai bine faceai altceva decat sa il plangi pe el...in timp ce el facea cu totu altceva..wink

#1593 2008-06-03 15:33:05

anda23
Full member

teoria o stiu cu totii, practica ne omoara tongue   am mai avut parte de despartiri dar, sincer, nu am tinut la niciunul asa mult si nu m-a durut asa mult..
o sa incerc sa trec peste...dar cad ii vad mesajele..mor..
de ce oamenii nu se imperecheaza pe viata cu un sg partener , cum am vazut la pinguini parca tongue...
oricum, ma ajuta cand va mai vad pe voi optimiste. multumesc smile

Ultima oara a fost editat de anda23 (2008-06-03 15:33:49)

#1594 2008-06-03 15:43:05

somebody's me
Hero member

pai sterge mesajele...sau arunca telu din mana...hai ma..k eu am reusit..poti si tu..si eu eram moarta dupa el si plangeam k nebuna...nu mai mancam...si tot restu tacamului...si l'am iubit si il iubesc inca enorm...a fost primu..dar viata merge inainte si nu se termina cu el...ce nu te omoara te face mai puternic si sa stii k asa e...eu mai a dracu acu..diablo....anda stim ca poti...puss puss

#1595 2008-06-03 16:04:50

anda23
Full member

Pai nu prea am de ales. trebuie sa pot. dar e greu.
singurul mod de a-l uita (cel putin la mine) este sa imi gasesc un alt candidat..dar nu am unde sa-l gasesc si nici nu am chef de plecat la agatat ....sad

#1596 2008-06-03 16:05:31

senorita
Insomniac member

d anda... uita-te la noi astea de aici... daca citesti in primele pagini cat ne-am jelit toate si prin cate am trecut.. mama mama...
suna a cliseu da, dar timpul le rezolva pe toate (asculta si tu cu atentie melodia din semnatura mea, e cat se poate de adevarata ca versuri)
noi de bine de rau ne-am mai revenit.. o parte a trecut deja la "a inceput".
uita-te la mine... m-a erut in casatorie, mi-a zis ca ma iubeste mai mult ca pe maica-sa, care cerde-ma ca inseamna super mult pt el... cate n-a facut pt mine, cat n-a luptat.. era in stare sa faca orice ca se fim impreuna, sa fim happy...
si poftim, s-a terminat totul, n-am mai vb de luni de zile, el e cu alta.... ma rog... nu mai vreau sa-mi reamintesc neutral
asculta sfaturile noastre ca stim ce vorbim... rupe-te de el, ascunde bine undeva tot ce ai de la el.. daca te lasa inima arunca tot, daca nu, pune-le undeva unde sa nu le mai vezi... sterge-l din lista de mess ca sa nu-i vezi statusui/avatare... nu-ti vor face decat rau...

a! si inca ceva! treaba cu amicitia e un bullshit pe care il baga toti la final.... replici gen "eu tin la tine ff mult si imi pasa de tine, vreau sa fii fericita".. un kkt... o zice ca sa faca - chipurile - despartirea mai putin dureroasa... poate intr-un fel e mai bine, dar NU trebuie sa-ti pui speranta in asta, ca nu e cazul crede-ma...
barbatii astia sunt de 2 lei de cele mai multe ori... nu incerca sa-i intelegi ca n-o sa faci decat sa imbatranesti cu 2 ani si de ce? pentru ce?..
nu se merita...
o sa iasa soarele si pe strada noastra, o sa vezi smile

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.