homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-87

#1635 2008-06-07 20:19:22

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: s'a terminat

pai vezi... haide, nu-l judeca asa aspru puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1636 2008-06-07 20:24:58

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

sunt multe kestii ce el le-a facut,kestii kre dak nu ma iubea nu le facea...dar sunt si astea kre ma scot din minti mad

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1637 2008-06-07 20:26:43

andrutza
Vizitator

hai mai green ca nici o relatie nu e perfecta...eu te inteleg ca asa-s si eu caut idealu si vreau sa dea tot din el, dar na...si eu sunt si super nervoasa din fire imediat imi sare mustaru si greu ma stapanesc
lasa-l in pace si nu mai despica firul in 4

#1638 2008-06-07 21:43:40

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

stai green linistita si vorba lui seno,nu te mai agatza de toate chichitzele..nimeni nu'i perfect si se mai intampla sa nu existe postludiu..daca se intampla de mai multe ori atunci e o problema...dar asha,din moment ce i'ai zis..si el va incerca sa nu mai faca,care e problema?
:*si ce cauti la topicu asta? box

6 ani de dragoste  hjarta

#1639 2008-06-10 09:55:23

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

continure de la ce gandesti acum.. ca sa nu umplu acolo degeaba...

persifona a scris:

Que paso, Tantzo?

Se pasa ca aseara am intrat ca fraiera pe hi5 lui ex,si am vazut comenturile aleia catre el,si apoi un mesaj de la el catre ea..Si am regresat cu 2 luni..Am simtit ca o iau razna.. Si normal ca toata noaptea l'am visat..oribil.
Si ca si cum nu ar fi de ajuns,la 6 nu am mai reusit sa adorm..Am adormit cu greu pe la 7 si ceva,si m'am trezit iar aproape plangand,si cu o stare foarte aiurea ca iar am visat.. Si cand ma gandesc cate am de facut si mie imi sta gandurile la comenturile alea(Ii spunea ca si comment la o poza de la mare,cu el pe sezlong ca locul de langa era pt mine? Wtf? Asta e cu pluta? Era clar ca daca erau 2 sezlonguri era locul meu acolo,ca doar nu se dusese la mare singur si inchiriase 2 sezlonguri..chiar e aiurea tipa..Sau una din poze in care era pisica lui-ca si'a luat el pisica,comenta tipa: Pisicutza noastra..ce sweet e..   De unde pana unde pisicutza lor? ko )..De ce trebuia sa ii vizitez profilul? grater Sau de ce a trebuit sa isi reactiveze contul ca sa vad eu ca m'a vizitat.. etc..

Plus ca aseara am vb cu el prin cateva mailuri printre care l'am intrebat si daca se lovise la cap pe 7,sau de ce imi trimisese mesaj lol Si el a zis ca nu se lovise,dar ca ii e dor de mine,greseste cu ceva?
Si mi'a mai zis intr'un alt mail ca ii e dor de mine,si cand ii fac si lui timp pt o inghetata sau  o pizza.. Si ma tenta tare de tot,ca mi'e dor si mie de el..Dar cand am vazut comenturile de la ea,si cand am vazut mesajul lui catre ea(era ceva de genul sa zambeasca ca e mai frumosa..)

Si i'am zis in prima faca ca nu stiu daca greseste,el stie mai bine..Isa apoi i'am mai trimis un mail in care i'am zis ca e gresit,si ca toate mailurile au fost o greseala,pe care eu una promit sa nu o mai repet..

Ufff..vad ca cu cat trece timpul parca e mai rau.. Nu stiu cum sa mai procedez..Cred ca o sa imi sterg si contul de hi5,ca nici acum nu realizez de ce si l'a reactivat,pt ca a stat bine mersi cu el pana acum neactivat...adica.. consider ca ce isi spun ei doi pe hi5 isi pot spune in fata,nu inteleg care a foat faza..si imi bag picioarele in tot,si ma duc la capatul lumii lol Ca nu mai vad nici o rezolvare..

Si ca explicatie:mailurile au fost incepute de mine,i'am trimis la misto un mail in care i'am zis ca avatarul de ieri era mai frumos decat ala de acum (avusese cu o zii inainte un avatar cu o floare in locul mocii cu aia,si apoi l'a repus pe ala cu ea)..M'a mancat si pe mine..aoleu,mai bine stateam in banca mea cu tot..cu mailul,cu vizitatul profilului pe hi5.. :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-10 10:56:50)

Publicitate

loading...

#1640 2008-06-10 10:05:59

persifona
Vizitator

Oooooooooof, Tantzo, Tantzo..
Pe mine ma cam deruteaza atitudinea asta de hai sa ne vedem ca mi-e dor de tine. Adica la cat de indragostit e el de aia.. nush, nu cred ca mai avea timp sa se gandeasca si ca i-e dor de tine si hai sa ne vedem. E ceva suspect la mijloc..

#1641 2008-06-10 10:30:52

senorita
Insomniac member

aoleu tantooo... chiar nu credeam ca o sa recidivezi... sad
mama lui de hi5, eu l-am sters pe fostul meu din lista tocmai ca sa nu fiu tentata sa ma uit la profiulul lui.. si desi as putea sa-l caut dupa adresa de mail, nici nu ma gandesc sa fc asta.. pentru ca ma cunosc si stiu cat m-ar da peste cap sa vad chestii similare cu ce ai vazut tu...
plus ca si el are activata optiunea aia care nu-ti arata ca ti-a vizualizat profilul.. deci e ok si din punctul asta de vedere.. m-o urmari sau nu, macar nu stiu..
in conditiile astea asadar si eu te sfatuiesc sa eviti sa mai vizualizezi ceva.. sterge-l din lista nu'sh... fa ceva numai nu te mai chinuiesti asa, n-are rost sa iti faci rau singura, mai ales ca vezi acum pe pielea ta care e efectul..
o sa-ti ia acum putin sa-ti revii, dar o sa treaca, pentru ca deja nu ai aflat nimic nou sau din ce nu stiau/banuiai. Exact asa am patit eu cand m-am intalnit cu fostul si aia a lui... iti dai seama ce soc am avut si cat m-a afectat. Dar nu e ca si cum nu stiam ca era cu ea. Intr-adevar m-a durut, eram furioasa pentru ca cineva acolo sus a vrut ca eu sa-i vad cu ochii mei, nu ajungea ca stiam...
Oricum ideea e ca am depasit cu bine ziua aia crunta... usor n-a fost, dar nici mai greu ca atunci, in primele zile...
Trece tantzica, vei vedea... :k?ra:
Numai ca trebuie sa-l eviti cat poti.
Barbatii astia.. mama lor neutral... nu-i ajunge ca a distrus o relatie de 5 ani de zile si a intrat in alta, acum vrea sa bage batul in gard iarasi sa iti faca tie rau... adica ce inseamna asta?? Tu cine esti? pelerina lui de vreme rea sau cum? Are senzatia ca poate sa se bucure de amandoua? Ca gata, daca i s-a facut lui dor, hop tzop toata lumea in genunchi sa-i satisfaca poftele!!
Pff, asa m-am evervat iara :f?rbannad:

Ready? Steady... Go!

#1642 2008-06-10 10:34:09

vonda
Platinum member

nu cred ca e nimic suspect,persi...Ca sunt convinsa ca si lui ii e dor de mine,nu are cum sa fi incetat dorul de pe o zii pe alta,mai ales ca a trecut prea brusc de la mine la ea,nu avea cum sa nu ii fie dor.. Doar ca fazele cu hi5 chiar nu le inteleg.. Ei au o luna si ceva de cand sunt impreuna,abia acum s'a gandit el sa isi reactiveze contul.. Pt ce? Ca se vad face to face..isi pot spune chestii fsce to face..

Seno,eu nu il am in lista,si nici el pe mine..Nu stiu cum m'a vizitat prima data:daca prin prieteni comuni sau prin cautare dupa email..Insa el m'a vizitat primul la inceputul lunii..Si am intrat de curiozitate sa vad daca sunt poze noi..si era ok pana acum,insa de ieri de cand am vazut commenturile..cahh...nu mai e ok nimic..
Cat despre ei..am aflat ceva nou: ca a dus'o acasa :f?rbannad: Pt ca el a zis ca pisicutza sta sus cu el,si ea a zis ca e pisicutza lor..deci e clar ca isi face veacul pe la el pe acasa :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:

Si stai linistita ca nu am recidivat..nu as fi facut nimic mai mult decat a lua masa cu el si a sta de vorba.. De asta imi e dor.. Insa acum,dupa ce am vazut alea..nu stiu ce sa mai zic..

Si seno,nu te mai enerva degeaba.. kram

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-10 10:58:58)

#1643 2008-06-10 11:35:20

senorita
Insomniac member

vorba vine tanto.... dar m-am saturat sa suferim atata... noi, tot noi...
situatiile noastre se aseamana oarecum stii...
da, ne putem gandi ca si lor le e dor de noi.. dar ce rezolvam? punem sare pe rana si ne intrebam "on and on" "daca ii e dor de mine, inseamna ca (mai) tine la mine... si daca mai tine la mine, cum de poate sa fie cu aia? cum de m-a lasat pe mine pentru ea?" etc etc etc... neutral
eu am vb cu mama fostului, ca v-am zis ca ma inteleg super cu ea. si dupa intalnirea mea cu el de la mare, a doua zi el s-a dus la masa la ai lui si cica era cam dat peste cap, absent... si ai lui nu isi dadeau seama ce are. Cand le-am povestit ca ne-am intalnit acolo, mi-au zis ceva de genul "aaa, deci atunci se explica starea lui".
Adica ei ce au rezolvat daca mi-au zis asta? m-am rascolit gandindu-ma ca nu ii sunt nici eu indiferenta, ca poate si-a amintit de noi, de dragostea noastra, de... neutral ma rog.
Si totusi... nu se schimba nimic... Rezultatul? Acelasi! Eu cu mine, el cu aia.
La fel si in cazul tau... cat te ajuta sa te gandesti asa? Am invatat o chestie la psiholog... ca si daca le e dor, nu vor da inapoi decat in cazuri exceptionale, ca doar au un orgolio, o barbatie si mai ales o automintire fantastice. Noi femeile avem nevoie de o perioada de jelire si ingropare a unei relatii cand ne despartim. Barbatii... nu.. intra intr-o alta relatie, asa uita, asa se vindeca ei..
Nu zice nimeni ca gata daca s-a cuplat cu aia gata e fericit si a sters cu buretele 5 ani din viata lui, dar nici nu schimba asta cu nimic situatia.
Uite eu - ca fac ce fac si ma dau exemplu sperand sa te ajut - cand trebuia sa facem 1 an si 2 luni, inca vorbeam, ne intelegeam chipurile bine (eu eram in perioada in care speram sa-l recuceresc si ma purtam exemplar cu el), lucram impreuna. Si stiam amandoi ca in ziua X am fi aniversat treaba aia.. asa ca ce crezi ca a facut? Vorbeam pe mess... si si-a pus poza la avatar cu noi 2... El, care nu mai facuse asta decat la inceputul relatiei, cand nu-l interesa ca sunt colegi de la munca in lista lui de mess care ne pot vedea si pot incepe barfele....
Si s-a gasit sa o puna atunci, in ziua aia... In sfarsit.. eu eram varza atunci, bulversata dar in sensul bun... Ma gandeam ca asta e clar un semn ca ma vrea inapoi, ca-i e dor...
Dar nu... luni de zile am sperat asta si m-am agatat de fiecare zambet al lui, crezand ca inseamna ceva anume...
Si se pare ca el ma tinea si pe mine in stand by si incepuse o relatie si cu tipa aia..
Si uite ca am clacat si am ales ori sa plec el, ori el, pentru ca eram in prag de criza nervoasa.

Asta iti zic si tie... Pazeste-te draga Tanto... lasa-l pace. Pentru binele tau, pentru viitorul tau.
Daca lui ii place sa-si traiasca noua relatie presarata cu aduceri aminte, nu-i da satisfactia de a te t?r? si pe tine in asta.
Pentru ca va fi foarte greu sa mergi mai departe in ritmul asta....

Aoleu cat am mai scris rodnar

Ready? Steady... Go!

#1644 2008-06-10 11:55:52

vonda
Platinum member

tare multa dreptate ai seno,ca de obicei..Si e bine ca imi mai transmiti si mie din ce ai "invatat" tu la psiholog rodnar Ideea e ca nu vreau sa fac nimic. Nu o sa ma las influentata,daca la asta va ganditi.. Cum a zis mama cand i'am zis ca mi'a trimis mesaj pe 7,a zis vezi ca te regreta?
Eu nu cred ca ala a fost un mesaj de:ca ma regreta. A fost mai mult ceva de genul: ia sa vad daca imi iese..Adica la asta ma gandesc acum..

Si i'am spus ieri ca mailurile au fost o greseala pe care nu o sa o mai repet,si el mi'a raspuns ca nu le considera o greseala,pt ca ii face placere oricand sa vorbeasca cu mine,pe orice cale..INSA..Dupa ce  ne'am trimis mailuri,am mai intrat o data pe profilul lui..si am vazut ca ii daduse aleia un mesaj:Zambeste mai des si mai mult,ca asa esti mai frumosa.. neutral Adica.wtf? Imi scria mie mail cu o mana si cu alta ii dadea aleia mesaj? mad Adica: mi'e dor de tine,dar aia e frumosa.. :f?rbannad: :f?rbannad:

Asta m'a infuriat cel mai tare..Mi'a placut ca mi'a zis ca ii e dor de mine,si daca nu vedeam comenturile,chiar ieseam cu el maine sau poimaine,inainte sa plec la nunta,ca sa mai vorbim..Si mi'a placut sa "vorbesc" cu el in cateva mailuri,care chiar daca nu spuneau prea mult,m'au bucurat..Macar de dragul a ceea ce a fost..
Dar de aici pana la a face faza cu mesajul catre tipa aia,stiind ca poate il vad si eu..mi se pare again lipsa de maturitate..Nu mai bine ii dadea mesaj pe telefon? dumbom

Eu tot regret ca nu mai vb cu el..pt ca as fi vrut o altfel de post-relatie..Insa cand il vad ca face chestii d'astea,imi vine sa o iau la sanatoasa.. Unde e maturitatea cu care te tot laudai? Imi amintesc ca imi zicea mie ca sunt copil,ca nu am inteles niciodata ca el doar iesea la suc cu aia ca amici neutral Uite cine e copil acum..

Eu am vazut ca poate sa imi fie super bine fara el..Si mereu consider ca o relatie in care nu dai totu e pierdere de timp,si o mare minciuna,si decat asa..mai bine deloc.. Eu nu cred ca el da 100% acum,si e pacat de relatia aia..Insa chiar daca imi e bine,as fi vrut sa mai vb cu el toate tampeniile pe care le vorbeam,si sa stam intr'o zii sa pierdem vremea.. Insa chiar nu e cazul,ca vad ca el nu incearca sub nici o forma sa ma "menajeze"..

Si chiar daca zice ca ii e dor de mine (a fost super cute primul mesaj de la el: esti criminala lol Mi'e dor de tine:D Cand imi faci si mie loc pentru o pizza sau o inghetata? --asta ca raspuns la mailul meu ca nu imi place avatarul lui cu moaca tipei--pe care ulterior l'a schimbat cu pisicutza lor lol diablo) facand ce face stie ca eu nu o sa merg mai departe.. Pt ca eu nu intru undeva unde sunt deja 2,cum a facut ea..
Si atata timp cat tine la ea sufiecient cat sa ii puna poza la avatar,e clar ca eu nu am ce cauta acolo,nici macat la un pranz.. kapitulation

#1645 2008-06-10 12:05:27

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

jur ca nu-mi pot da seama ca kkt au in cap unii baieti, ce suflet au (sau n-au de sunt capabili de asa fapte)  de pot, dupa ani buni de relatie, asa din senin, sa dea cu piciorul la tot, sa le mai fie si bine apoi neutral    cum pot sa se arunce fara a gandi de doua ori inainte? cum pot sa gandeasca doar cu ce au in pantaloni? neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1646 2008-06-10 12:35:39

senorita
Insomniac member

foarte bine tanto.... asa trebuie sa gandesti.. mi-a placut finalul... wink
fetelooooooooooor.. si ca sa vedeti ca e cineva acolo sus care chiar dirijeaza lucrurile.... ca tot veni vorba de fosti, ce credeti ca mi s-a intamplat?
s-a bagat EL in seama cu mine..... din senin asa... acum 10-15 min..pe mess... yikes yikes yikes
Doamneeee, au luat-o razna toti. Cica voia sa vada ce fac... ca era la el la magazin si nah. Adica asa... dupa 3 luni si ceva in care l-a durut undeva de mine, hop top ma intreaba ce fac yikes
Acum mi-a zis brb.... o mai zice n-o mai zice ceva, nu'sh.. pfaaa, am murit cand s-a deschis fereastra pe mess... dupa ce ca sunt eu nedormita si cu inima praf de palpitatii de la oboseala, acum chiar am zis ca sta neutral
incredibil neutral

Ready? Steady... Go!

#1647 2008-06-10 12:36:52

skumpi
Vizitator

sala seno`
fii tare puss

#1648 2008-06-10 12:38:52

vonda
Platinum member

lol rotfl
Ce tare esti seno..si eu am patit la fel cu palpitatiile,dupa o luna in acre nici buna,nici du'te draq,am primit mesajul de la el pe 7..Dupa 10 minute l'am citit..ca nu eram langa telefon. Dupa ce l'am citit,m'am asezat ca ma luasera palpitatiile.Apoi alte 10 minute l'am recitit lol Si abia dupa vreo 30 minute am reusit sa ii scriu si eu un mesaj rotfl
Deci stiu perfect ce zici acolo rodnar
Dar ce ai vb cu el? Ceva interesant? big_smile

Ai fost rea cu el,asa cum ziceai?

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-10 12:43:42)

#1649 2008-06-10 12:46:40

senorita
Insomniac member

mda.... nimic interesant.... m-a intrebat din senin ce fac si i-am raspuns "ooooo, sigur n-ai gresit fereastra?" (raspunsul asta a venit ca si la tine la cateva minute dupa ce m-am dezmeticit, chiar nu excludeam sa-mi scrie "scuze am gresit" lol.
si mi-a zis ca nu, ca voia sa vada ce fac. i-am povestit pe scurt ca sunt cam buimaca de somn (probabil se intreba si el ce am patit judecand dupa statusul meu).... era si el surprins ca ce e cu mine.. L-am intrebat pana si "banuiesc ca ai nevoie de ceva" si a raspuns ca nu, doar voia sa vada ce fac, ca "mai e si dragut din cand in cand" neutral
Apoi a pus brb... now he's back.... pfff... am un nod in gat neutral

Ready? Steady... Go!

#1650 2008-06-10 12:48:38

vonda
Platinum member

fii tare seno..si fii cat mai rea cu el diablo lol

#1651 2008-06-10 12:48:39

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

toata lumea vb cu fostii..rotfl...ma adaug pe lista...doar atat..rotfl noi vorbim detasati de tot..foarte deschis si mi'a zis k ma iubeste foarte mult...sambata seara eu m'am fost oftikt..si mi'am inchis telu..(care nu'l inchid niciodata si nici cu bateria gola nu ma prinde sa se inchida)..l'am inchis...si prietena mea cea mai buna era ingrijorata pt mine....a vb cu el k nu stia nimic de mine..au intrat amandoi in panica si ma cautau prin toata suceava...si eu nu eram in oras...am plecat la varmea in orasu alaturat..rotfl2...el imi dadea sms "deschide te rog telu"..eu il deschideam...citeam smsu si il inchideam la loc..rotfl2..saracii m'au cautat prin toate parcurile la 11 nopatea...peste tot..au intrebat cunostintele de mine..au sunat akasa la framiu si le'a zis k nu's aksa....erau panicati..si atunci el i'a zis prietenei mele k ma iubeste enorm...dar sta cu aia pt k e strans cu usa...k se sinucide si restu...k e obligat de imprejurari..ji nici nu se intalneste mai mult de 10 minute cu ea pe zi...se cearta foarte des..si k isi doreste sa scape de aia,....si ma vrea inapoi...prietena mea e genu de om care dupa ce poarta o discutie cu cineva...isi da seama daca a fost mintita sau nu..si dupa ce a vb cu el..(il stia si mai dinainte..)..mi'a zis sambata seara cand am ajuns si eu akasa..k a venit la mine...k el tine foarte mult la mine...ca ma iubeste....eu acu stau foarte calma..nu ma mai agit cu nimic....imi petrec foarte mult cu fetele...palavragim....iesim si stam cu orele in oras...imi place..rotfl

Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-06-10 12:49:55)

#1652 2008-06-10 12:53:03

skumpi
Vizitator

ancutsa...poate ca acum e cum zice el...sta cu aia doar asa dar cand te`a inselat nu era strans cu nik wink

#1653 2008-06-10 12:59:21

senorita
Insomniac member

tantosica a scris:

fii tare seno..si fii cat mai rea cu el diablo lol

parca nu-mi vine... nu stiu de ce.... hmm
a trecut ura aia.... si furia aferenta atator zile de chin... neutral

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.