homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-89

#1673 2008-06-11 15:37:02

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

senorita a scris:

pai nu are rost sa incep cu supozitii ca imi fac rau singura...
aseara chiar ma gandeam ca e foarte posibil sa fie si acum cu aia.. si sa faca precum fostul lui tanto.. si cu aia dar hai ca mi s-au aprins calcaiele si dupa fosta, ia s-o interoghez putin sa vad ce si cum neutral

mai seno,eu cred ca nu pot exista mai multe coincidente decat la noi doua neutral
Cat despre fostul meu,nu e cazul de aprins calcaiele.. cum nu cred ca e cazul nici la al tau.Insa s'a gandit probabil ca ti'a mai trecut din "furie" si ca acum puteti discuta.Sau poate chiar il interesa ce faci,pt ca nu cred ca nu a tinut la tine.. Sunt multe supozitii,cert e ca nu e bine sa te intinzi prea mult la discutii cu el,pt ca ce e mult strica..

#1674 2008-06-11 16:14:31

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

pai sa stii ca asa e... de intins nu m-am mai intins la discutii ca n-a mai fost cazul, n-a mai zis nimic. daca revine, vad eu cum o dreg, in functie de ce doleante mai are neutral
mi-e frica de el sincer... mi-e frica sa nu fiu data peste cap iarasi, sa nu sufar... e ultimul lucru de care am nevoie zilele astea, ca si-asa sunt cu sanatatea in pom

cat despre motive - si eu m-am gandit tanto ca s-a intrebat de multe ori ce fac, insa acum o fi crezut ca m-am mai calmat... de fapt din mai de cand m-am intalnit cu el tot calma sunt ca si atunci eram toata un zambet cu el (nu ma intrebati cum am reusit neutral)
de tinut sigur a tinut la mine... marturie stau amintirile noastre si eforturile lui ca sa fie cu mine... si lunile in care mi-a inghitit toate capriciile si in care eu eram nr 1...
in fine, 2 palme si gata trezirea, s-a dus neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1675 2008-06-11 16:54:14

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

tantosica a scris:

mai seno,eu cred ca nu pot exista mai multe coincidente decat la noi doua neutral

ba exista... si la mine...  doar ca nu prea indraznesc sa scriu mai mult decat am facut-o deja... seno stie, poate stii si tu daca mi-ai urmarit anul trecut povestea... urata, de altfel neutral 
am trecut prin ce ati trecut voi si am optat pt inca o sansa si inca o sansa si nu cred nici acum ca am facut bine neutral  sunt mereu suspicioasa, mereu nemultumita si de prea putine ori incantata, desi asta isi da silinta, atat cat poate, sa-mi arate ca a gresit.  dar la cat e de necopt si acum da cu batzul in balta, nu asa grav ca in trecut.   de ieri suntem certati si eu am fost capra si tot eu ma infoi si tot el a dat semn si daca vrea, sa mai dea, eu ciuciu neutral  nu cred ca va doriti o relatie cu fostii in care sa faceti ce puteti pt a-i face sa regrete ca v-au facut sa suferiti, v-ati face mai mult rau voua.   si plsssss, is satula de intrebarea de ce mai stau cu el neutral  vad eu ce si cum si pana cand
o sa vina vremea si cand voi pune si eu sfaturile in aplicare smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#1676 2008-06-11 17:41:06

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu zic seno sa nu'ti faci sperantze ca va mai da semne..strici si combinatia cu cel nou..si e pacat..daca sunt sperantze desarte? eu zic sa nu te entuziasmezi de-loc!

6 ani de dragoste  hjarta

#1677 2008-06-11 20:40:15

senorita
Insomniac member

mda... probabil ca din ce va trece timpul, de-aia ma voi gandi mai putin la asta...
nu mai exclud nicio posibilitate, asta e clar... a dat el semne dupa atata timp.. incredibil lol

ale.. cumva stai pentru putsa? rotfl

moni.. poate e mai bine asa... macar stii o treaba.... de acum privesti numai inainte! puss

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1678 2008-06-11 23:25:25

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

seno, f posibil pana dau de una noua si posibil mai buna lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#1679 2008-06-12 00:04:45

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

senorita a scris:

moni.. poate e mai bine asa... macar stii o treaba.... de acum privesti numai inainte! puss

sunt sigura acum puss . asta mi-am si zis cand ne-am impacat. imi doream sa fie ok iar, dar daca nu va fi bine macar nu o sa regret niciodata ca n-am mai dat o sansa relatiei. mi-a demonstrat acum ca nu mai pot sa fiu cu el, in loc sa se poarte frumos el sapa in lucrurile din care ne-am certat si se purta urat si era foarte gelos. si vine vara, o sa fie cel putin 300 km intre noi, n-o sa-l vad, o sa fie ok sa trec peste.

#1680 2008-06-12 09:18:59

senorita
Insomniac member

o sa fie bine, moni, ai sa vezi...

toate am trecut prin asta, stim cat e de greu.. dar mai stim ca din ce trec zilele, de-aia o sa fie mai bine.
tinem pumnii si suntem aici daca ai nevoie puss

Ready? Steady... Go!

#1681 2008-06-12 09:20:13

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

aoleo cate despartiri am bagat la viata mea
si acum nici nu-mi mai amintesc de ele
bafta multa fetele si sa va gasiti un baiat care va merita

#1682 2008-06-12 09:26:12

senorita
Insomniac member

ma speriasem cand am vazut-o p-asta mica aici lol
ralluko imi dai emotii big_smile

Ready? Steady... Go!

#1683 2008-06-12 11:54:32

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

GreenBubbles a scris:

sunt multe kestii ce el le-a facut,kestii kre dak nu ma iubea nu le facea...dar sunt si astea kre ma scot din minti mad

eu am o relatie foarte asemanatoare cu a ta. am citit posturile tale si se cam potrivesc multe aspecte. Exact asa e si la mine: imi zice ca ma iubeste, dar de fapt o dovedeste atat de rar. Mai des imi dovedeste ca nu ma iubeste lol ca se poarta super aiurea cateodata... si exact asa zic si eu: daca ma iubeai nu faceaia aia...neutral

Eu cu el am avut o perioada de cateva luni in care nu ne-am inteles deloc bine sad ... ma rog... a trecut... acum cica e totul ok ... si acum ceva vreme, am gasit un sms in telefonul lui, in send items, catre o tipa, si incepea asa: "ce faci pisic?" omg!! am simtit ca innebunesc de nervi (sunt gravida in 12 saptamani) si mi-a explicat ca e doar o foarte buna prietena! eu nu am acceptat asta, si nici acum n-o fac. Atunci cand spui unei fete ce faci pisic, e clar ca-i ceva mai mult decat o prietenie mai stransa, nu? Mi-a justificat faptul ca-i asa apropiat de ea, din cauza ca noi nu ne-am inteles bine, si ca a simtit ca fie bun prieten cu cineva. Dar... cum spuneam... si eu am "amici buni" si nu le trimit sms-uri cu "ce faci pisoi". M-am simtit ultimu om ... inselata... tradata... neiubita... n-am stat sa fac prea mare scandal... am sa incerc sa-l pun in aceeasi situatie in care m-a pus el pe mine, sa vad cum reactioneaza...(pot sa-l fac gelos deoarece in jurul meu roiesc barbatii...) de fapt cred ca stiu deja: un ditamai circu si criza de gelozie din partea lui! Mai mult fac mishto de el, si-l intreb ce faci pisic lol cu toate ca niciodata eu nu i-am zis asa lol cateodata e asa de afectuos, ma strange in brate in somn si-mi spune ca ma iubeste si ma pupa, aseara ma strangea in brate si ma pupa pe umar si mi-a zis: "vai te mananc!" cred ca dormea lol si isi visa pisicu` lol
asa ca fetelor toti sunt o apa si-un pamant...  si eu sunt satula de intrebarea: "dc mai stai cu el?" ... si raspunsul este de fiecare data acelasi: "pt ca il iubesc sad" cu toate ca m-a facut sa sufar cum nu m-a facut nimeni... il iubesc, si nu pot fara el... sad el a avut o data puterea sa se desparta de mine cu toate ca-i purtam in pantec copilul, eu una mi-as fi dorit sa am atata putere... dar cel mai mult imi doresc sa-l fac sa inteleaga ca atunci cand se poarta urat ma face ingrozitor de rau sa sufar. off... amara existenta, si cateodata atat de dulce....

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1684 2008-06-12 12:14:41

skumpi
Vizitator

la voi e complicat k va leaga un copil
dar totusi, dak ai stiut cum e ...dc ai facut copilu asta` ? neutral
e clar k el joaca pe 2 fronturi neutral

#1685 2008-06-12 12:23:07

_alexa_
Hero member

am ramas gravida pentru am vrut... atunci nici prin cap nu-mi trecea ca ar putea juca pe doua fronturi. El sa jura ca-mi este fidel...  daca ma inseala este pacatul lui. eu una sunt cu constiinta impacata ca-i sunt fidela trup si suflet si ca nu i-am gresit cu absolut nimic, cel putin din punctul acesta de vedere... am salvat in telefonul meu numarul tipei. Ma roade curiozitatea s-o sun... sa-i explic starea mea, si sa-mi spuna sincer, de la femeie la femeie, daca este cumva incurcata cu el. Sa-i explic ca nici ei nu i-ar conveni, insarcinata fiind sa fie inselata si sa nu stie. Prefer sa stiu, si daca cumva ei sunt impreuna, sa-i las in pace si eu sa ma retrag si sa-mi vad de viata mea si a minunatiei ce se afla in burtica mea

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-06-12 12:24:01)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1686 2008-06-12 12:34:05

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

eu as face orice sa stiu adevaru, pt ca un om care inseala, mai ales cand sotia e insarcinata mi se pare ca nu merita nimic. macar stii in ce directie o iei cu viata.

in alta ordine de idei sunt sad . el e foarte nervos, si arunca cuvinte aiurea si care dor. eu inteleg ca doare ca s-a terminat da nici sa reactionezi asa in puii mei ca nu rezolvi nimic. ideea e ca nu pot sa plang, sunt impacata cu mine, cu tot ce se intampla, da e pacat de tot ce a fost si ma dezamageste cu ce spune...

#1687 2008-06-12 13:30:04

senorita
Insomniac member

pacat ca e implicat un suflet nevinovat in povestea asta.... offf alexa sad

Ready? Steady... Go!

#1688 2008-06-12 13:41:47

skumpi
Vizitator

_alexa_ a scris:

am ramas gravida pentru am vrut... atunci nici prin cap nu-mi trecea ca ar putea juca pe doua fronturi. El sa jura ca-mi este fidel...  daca ma inseala este pacatul lui. eu una sunt cu constiinta impacata ca-i sunt fidela trup si suflet si ca nu i-am gresit cu absolut nimic, cel putin din punctul acesta de vedere... am salvat in telefonul meu numarul tipei. Ma roade curiozitatea s-o sun... sa-i explic starea mea, si sa-mi spuna sincer, de la femeie la femeie, daca este cumva incurcata cu el. Sa-i explic ca nici ei nu i-ar conveni, insarcinata fiind sa fie inselata si sa nu stie. Prefer sa stiu, si daca cumva ei sunt impreuna, sa-i las in pace si eu sa ma retrag si sa-mi vad de viata mea si a minunatiei ce se afla in burtica mea

da u nu ai treaba cu ea....u ai treaba cu el...el e iubitu tau
la ce sa o suni pe aia ? pai si u esti in stare sa`l ierti chiar dak te inseala ? pai dak o face acum ce va face mai incolo` ?

#1689 2008-06-12 13:44:37

skumpi
Vizitator

monibv a scris:

eu as face orice sa stiu adevaru, pt ca un om care inseala, mai ales cand sotia e insarcinata mi se pare ca nu merita nimic. macar stii in ce directie o iei cu viata.

in alta ordine de idei sunt sad . el e foarte nervos, si arunca cuvinte aiurea si care dor. eu inteleg ca doare ca s-a terminat da nici sa reactionezi asa in puii mei ca nu rezolvi nimic. ideea e ca nu pot sa plang, sunt impacata cu mine, cu tot ce se intampla, da e pacat de tot ce a fost si ma dezamageste cu ce spune...

in alta ordine d idei dc mai vb cu el ? neutral

#1690 2008-06-12 13:48:13

_alexa_
Hero member

skumpi a scris:

_alexa_ a scris:

da u nu ai treaba cu ea....u ai treaba cu el...el e iubitu tau
la ce sa o suni pe aia ? pai si u esti in stare sa`l ierti chiar dak te inseala ? pai dak o face acum ce va face mai incolo` ?

EU NU IERT NIMIC!!!! Dar atata timp cat n-am dovezi clare, nu pot face nici o miscare... inca... deocamdata stau cu ochii in 4. Luna viitoare ne mutam impreuna, atunci probabil voi observa mai multe
@senorita bebe meu vine dintr-o dragoste imensa!! eu il iubesc enoooorm de mult si stiu ca si el ma iubste foarte mult. Si daca viata nu ne va uni drumurile, acest bebe a venit pe lume pentru ca a fost dorit extrem de mult, si a fost facut din doi parinti care cel putin momentan se iubesc enorm

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-06-12 13:51:09)

#1691 2008-06-12 13:51:46

skumpi
Vizitator

pai nah u ai zis k il iubesti si nu poti sa te desparti d el
crezi k acuma, in situatia asta in care esti...dak ai avea dovezile necesare te`ai desparti d el ? ...
orice ar fi , nu te mai stresa...mai mult rau ii faci copilasului sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.