S'a terminat-89
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Re: s'a terminat
senorita a scris:pai nu are rost sa incep cu supozitii ca imi fac rau singura... aseara chiar ma gandeam ca e foarte posibil sa fie si acum cu aia.. si sa faca precum fostul lui tanto.. si cu aia dar hai ca mi s-au aprins calcaiele si dupa fosta, ia s-o interoghez putin sa vad ce si cum
mai seno,eu cred ca nu pot exista mai multe coincidente decat la noi doua Cat despre fostul meu,nu e cazul de aprins calcaiele.. cum nu cred ca e cazul nici la al tau.Insa s'a gandit probabil ca ti'a mai trecut din "furie" si ca acum puteti discuta.Sau poate chiar il interesa ce faci,pt ca nu cred ca nu a tinut la tine.. Sunt multe supozitii,cert e ca nu e bine sa te intinzi prea mult la discutii cu el,pt ca ce e mult strica..
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
tantosica a scris:mai seno,eu cred ca nu pot exista mai multe coincidente decat la noi doua
ba exista... si la mine... doar ca nu prea indraznesc sa scriu mai mult decat am facut-o deja... seno stie, poate stii si tu daca mi-ai urmarit anul trecut povestea... urata, de altfel am trecut prin ce ati trecut voi si am optat pt inca o sansa si inca o sansa si nu cred nici acum ca am facut bine sunt mereu suspicioasa, mereu nemultumita si de prea putine ori incantata, desi asta isi da silinta, atat cat poate, sa-mi arate ca a gresit. dar la cat e de necopt si acum da cu batzul in balta, nu asa grav ca in trecut. de ieri suntem certati si eu am fost capra si tot eu ma infoi si tot el a dat semn si daca vrea, sa mai dea, eu ciuciu nu cred ca va doriti o relatie cu fostii in care sa faceti ce puteti pt a-i face sa regrete ca v-au facut sa suferiti, v-ati face mai mult rau voua. si plsssss, is satula de intrebarea de ce mai stau cu el vad eu ce si cum si pana cand o sa vina vremea si cand voi pune si eu sfaturile in aplicare
There ain't no sunshine now that he's gone
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
eu zic seno sa nu'ti faci sperantze ca va mai da semne..strici si combinatia cu cel nou..si e pacat..daca sunt sperantze desarte? eu zic sa nu te entuziasmezi de-loc!
6 ani de dragoste
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
seno, f posibil pana dau de una noua si posibil mai buna
There ain't no sunshine now that he's gone
- monibv
- Full member
- Inregistrat: 2007-05-03
senorita a scris:moni.. poate e mai bine asa... macar stii o treaba.... de acum privesti numai inainte!
sunt sigura acum . asta mi-am si zis cand ne-am impacat. imi doream sa fie ok iar, dar daca nu va fi bine macar nu o sa regret niciodata ca n-am mai dat o sansa relatiei. mi-a demonstrat acum ca nu mai pot sa fiu cu el, in loc sa se poarte frumos el sapa in lucrurile din care ne-am certat si se purta urat si era foarte gelos. si vine vara, o sa fie cel putin 300 km intre noi, n-o sa-l vad, o sa fie ok sa trec peste.
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
aoleo cate despartiri am bagat la viata mea si acum nici nu-mi mai amintesc de ele bafta multa fetele si sa va gasiti un baiat care va merita
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
GreenBubbles a scris:sunt multe kestii ce el le-a facut,kestii kre dak nu ma iubea nu le facea...dar sunt si astea kre ma scot din minti
eu am o relatie foarte asemanatoare cu a ta. am citit posturile tale si se cam potrivesc multe aspecte. Exact asa e si la mine: imi zice ca ma iubeste, dar de fapt o dovedeste atat de rar. Mai des imi dovedeste ca nu ma iubeste ca se poarta super aiurea cateodata... si exact asa zic si eu: daca ma iubeai nu faceaia aia...
Eu cu el am avut o perioada de cateva luni in care nu ne-am inteles deloc bine ... ma rog... a trecut... acum cica e totul ok ... si acum ceva vreme, am gasit un sms in telefonul lui, in send items, catre o tipa, si incepea asa: "ce faci pisic?" omg!! am simtit ca innebunesc de nervi (sunt gravida in 12 saptamani) si mi-a explicat ca e doar o foarte buna prietena! eu nu am acceptat asta, si nici acum n-o fac. Atunci cand spui unei fete ce faci pisic, e clar ca-i ceva mai mult decat o prietenie mai stransa, nu? Mi-a justificat faptul ca-i asa apropiat de ea, din cauza ca noi nu ne-am inteles bine, si ca a simtit ca fie bun prieten cu cineva. Dar... cum spuneam... si eu am "amici buni" si nu le trimit sms-uri cu "ce faci pisoi". M-am simtit ultimu om ... inselata... tradata... neiubita... n-am stat sa fac prea mare scandal... am sa incerc sa-l pun in aceeasi situatie in care m-a pus el pe mine, sa vad cum reactioneaza...(pot sa-l fac gelos deoarece in jurul meu roiesc barbatii...) de fapt cred ca stiu deja: un ditamai circu si criza de gelozie din partea lui! Mai mult fac mishto de el, si-l intreb ce faci pisic cu toate ca niciodata eu nu i-am zis asa cateodata e asa de afectuos, ma strange in brate in somn si-mi spune ca ma iubeste si ma pupa, aseara ma strangea in brate si ma pupa pe umar si mi-a zis: "vai te mananc!" cred ca dormea si isi visa pisicu` asa ca fetelor toti sunt o apa si-un pamant... si eu sunt satula de intrebarea: "dc mai stai cu el?" ... si raspunsul este de fiecare data acelasi: "pt ca il iubesc " cu toate ca m-a facut sa sufar cum nu m-a facut nimeni... il iubesc, si nu pot fara el... el a avut o data puterea sa se desparta de mine cu toate ca-i purtam in pantec copilul, eu una mi-as fi dorit sa am atata putere... dar cel mai mult imi doresc sa-l fac sa inteleaga ca atunci cand se poarta urat ma face ingrozitor de rau sa sufar. off... amara existenta, si cateodata atat de dulce....
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- skumpi
- Vizitator
la voi e complicat k va leaga un copil dar totusi, dak ai stiut cum e ...dc ai facut copilu asta` ? e clar k el joaca pe 2 fronturi
- _alexa_
- Hero member
am ramas gravida pentru am vrut... atunci nici prin cap nu-mi trecea ca ar putea juca pe doua fronturi. El sa jura ca-mi este fidel... daca ma inseala este pacatul lui. eu una sunt cu constiinta impacata ca-i sunt fidela trup si suflet si ca nu i-am gresit cu absolut nimic, cel putin din punctul acesta de vedere... am salvat in telefonul meu numarul tipei. Ma roade curiozitatea s-o sun... sa-i explic starea mea, si sa-mi spuna sincer, de la femeie la femeie, daca este cumva incurcata cu el. Sa-i explic ca nici ei nu i-ar conveni, insarcinata fiind sa fie inselata si sa nu stie. Prefer sa stiu, si daca cumva ei sunt impreuna, sa-i las in pace si eu sa ma retrag si sa-mi vad de viata mea si a minunatiei ce se afla in burtica mea
Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-06-12 12:24:01)
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- monibv
- Full member
- Inregistrat: 2007-05-03
eu as face orice sa stiu adevaru, pt ca un om care inseala, mai ales cand sotia e insarcinata mi se pare ca nu merita nimic. macar stii in ce directie o iei cu viata.
in alta ordine de idei sunt . el e foarte nervos, si arunca cuvinte aiurea si care dor. eu inteleg ca doare ca s-a terminat da nici sa reactionezi asa in puii mei ca nu rezolvi nimic. ideea e ca nu pot sa plang, sunt impacata cu mine, cu tot ce se intampla, da e pacat de tot ce a fost si ma dezamageste cu ce spune...
- skumpi
- Vizitator
_alexa_ a scris:am ramas gravida pentru am vrut... atunci nici prin cap nu-mi trecea ca ar putea juca pe doua fronturi. El sa jura ca-mi este fidel... daca ma inseala este pacatul lui. eu una sunt cu constiinta impacata ca-i sunt fidela trup si suflet si ca nu i-am gresit cu absolut nimic, cel putin din punctul acesta de vedere... am salvat in telefonul meu numarul tipei. Ma roade curiozitatea s-o sun... sa-i explic starea mea, si sa-mi spuna sincer, de la femeie la femeie, daca este cumva incurcata cu el. Sa-i explic ca nici ei nu i-ar conveni, insarcinata fiind sa fie inselata si sa nu stie. Prefer sa stiu, si daca cumva ei sunt impreuna, sa-i las in pace si eu sa ma retrag si sa-mi vad de viata mea si a minunatiei ce se afla in burtica mea
da u nu ai treaba cu ea....u ai treaba cu el...el e iubitu tau la ce sa o suni pe aia ? pai si u esti in stare sa`l ierti chiar dak te inseala ? pai dak o face acum ce va face mai incolo` ?
- skumpi
- Vizitator
monibv a scris:eu as face orice sa stiu adevaru, pt ca un om care inseala, mai ales cand sotia e insarcinata mi se pare ca nu merita nimic. macar stii in ce directie o iei cu viata.
in alta ordine de idei sunt . el e foarte nervos, si arunca cuvinte aiurea si care dor. eu inteleg ca doare ca s-a terminat da nici sa reactionezi asa in puii mei ca nu rezolvi nimic. ideea e ca nu pot sa plang, sunt impacata cu mine, cu tot ce se intampla, da e pacat de tot ce a fost si ma dezamageste cu ce spune...
in alta ordine d idei dc mai vb cu el ?
- _alexa_
- Hero member
skumpi a scris:_alexa_ a scris:am ramas gravida pentru am vrut... atunci nici prin cap nu-mi trecea ca ar putea juca pe doua fronturi. El sa jura ca-mi este fidel... daca ma inseala este pacatul lui. eu una sunt cu constiinta impacata ca-i sunt fidela trup si suflet si ca nu i-am gresit cu absolut nimic, cel putin din punctul acesta de vedere... am salvat in telefonul meu numarul tipei. Ma roade curiozitatea s-o sun... sa-i explic starea mea, si sa-mi spuna sincer, de la femeie la femeie, daca este cumva incurcata cu el. Sa-i explic ca nici ei nu i-ar conveni, insarcinata fiind sa fie inselata si sa nu stie. Prefer sa stiu, si daca cumva ei sunt impreuna, sa-i las in pace si eu sa ma retrag si sa-mi vad de viata mea si a minunatiei ce se afla in burtica mea
da u nu ai treaba cu ea....u ai treaba cu el...el e iubitu tau la ce sa o suni pe aia ? pai si u esti in stare sa`l ierti chiar dak te inseala ? pai dak o face acum ce va face mai incolo` ?
EU NU IERT NIMIC!!!! Dar atata timp cat n-am dovezi clare, nu pot face nici o miscare... inca... deocamdata stau cu ochii in 4. Luna viitoare ne mutam impreuna, atunci probabil voi observa mai multe @senorita bebe meu vine dintr-o dragoste imensa!! eu il iubesc enoooorm de mult si stiu ca si el ma iubste foarte mult. Si daca viata nu ne va uni drumurile, acest bebe a venit pe lume pentru ca a fost dorit extrem de mult, si a fost facut din doi parinti care cel putin momentan se iubesc enorm
Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-06-12 13:51:09)
- skumpi
- Vizitator
pai nah u ai zis k il iubesti si nu poti sa te desparti d el crezi k acuma, in situatia asta in care esti...dak ai avea dovezile necesare te`ai desparti d el ? ... orice ar fi , nu te mai stresa...mai mult rau ii faci copilasului
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|