homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-9

#153 2008-03-25 09:29:45

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: s'a terminat

tantosica a scris:

da,scumpa..sa stii ca ai dreptate...
Faza e ca in afara ca a zis ca nu ma mai iubeste ca inainte,eu nu am sesizat altceva.Aproape in fiecare zii mi'a dat mesaj ca ma iubeste,ca e mort dupa mine..Si dupa cateva zile,imi zice ca nu ma mai iubeste ca inainte.Asta e cel mai ciudat,cum sa se schimbe de pe o zii pe alta?

In rest,nu am avut timp sa observ altceva,pt. ca asa cum spuneam in alt post,ne vedeam foarte rar.
Dar sambata trecuta,am fost la el sa zigravim.Si ne'au sunat niste prieteni sa ne zica ca vin la noi sa facem gratar.Au venit,am papat,am ras...a fost perfect..

Mda, asta e un lucru pe care noi femeile nu-l putem intelege...disocierea pe care o fac barbatii intre diferite aspecte din viata lor...pentru tine, ac femeie, faptul ca ati petrecut timpul frumos impreuna inseamna ca totul e bine intre voi....pentru el, ca barbat, inseamna doar ca a avut o zi super in care s-a distrat, lucru care nu are neaparat legatura cu tine...pur si simplu el s-a simtit bine si-atat...nu stiu daca ma fac inteleasa...uite, am un exemplu chiar de la un barbat. mi-a spus asa "barbatii sunt ca niste foldere, pentru fiecare situatie deschid sertarasul si scot fisierul necesar...doar fisierul respectiv, care nu are legatura cu celelalte. concret, daca un barbat are o disputa personala cu un altul...se cearta, da, candd respectivul vine la el sa-i ceara ajutorul pentru altceva, i-l acorda...pentru ca situatia aceea nu are nici o legatura cu disputa dinainte"..ei, noi femeile amestecam totul, noi nu ne putem disocia de ceea ce simtim...e adevarat, e o comparatie poate destul de grosolana, poate nu e cazul aici, insa prin teoria aste eu am reusit sa-mi explic anumite chestii din trecutul meu.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#154 2008-03-25 21:54:26

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

in cazul in acre va intrebati cum a iesit,o sa va povestesc maine ce si cum..ca acum mi'e cam somnic sover

#155 2008-03-26 08:59:03

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

tantosica sa stii k eu am avut rabdare sa iti citesc toate posturile chiar daca nu am fost d la inceput participanta in discutie...deci nu iti fa probleme din partea asta......si eu la sfaturi nu ma prea pricep.....n-am trecut prin asa ceva, doar prin altele smile iti tin pumnii sa fie oricum bine pentru tine puss

#156 2008-03-26 15:33:35

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

tantosiko sa zici tot

#157 2008-03-26 15:34:37

vonda
Platinum member

In cazul in care mai e cineva interesat de deznodamant,ma simt datoare..

Situatia a stat asa:ieri,la scoala,ne'am intalnit si am mers sa papam,apoi am mai stat o ora pe calorifer in fac.ca sa discutam..Si tot incercam sa il fac sa spuna ce e de fapt,si el tot zicea ca nu e nimic..pana a trecut ora,si ne'am despatrit,urmand sa continuam discutia peste 2 ore.
Ne'am intalnit,si am mers la el..ca la mine erau ai mei acasa,si nu aveam cum sa dicutam deschis.

Si l'am pus sa citeasca tot de pe forum(ca sa ii arat ca nu sunt singura care gandeste asa..) si avand grija sa punctez parere unui baiat..

el umbla cu una sau vrea sa o cucereasca pe una si la relatia asta nu are tupeu sa renunte pentru ca cealalta nu-i ofera destula siguranta..plus ca e obisnuit cu relatia voastra si nu vrea sa fie el vinovat de destramarea ei

.
A citit,apoi ne'am asezat in pat,si am inceput sa vorbim.Si el se tot eschiva..
Si i'am spus clar:"Daca nu spui ce ai pe suflet,daca de fiecare data cand iti vine sa spui te opresti,vom ramane cu frustrari,si ne vom preface in continuare..Mai bine spune,si vom incerca impreuna sa vedem ce e de facut"..
Si nu stiu cum am reusit sa il conving sa spuna,(i'a foar super greu)dar in final a zis care era faza..

Acum o saptamana,cand s'a intalnit cu aia in metrou,si i'a dat id'ul..s'a simtit oarecum flatat de tipa,si de ideea ca una i'a cerut id'ul.Si ca din acel moment,a inceput sa "infloreasca" in mintea lui, "ce/cum ar fi sa inceapa o relatie..nu neaparat cu ea,dar o relatie noua,de la zero..cu tot ce implica ea.. "..Si de atunci a tot vorbit cu aia..bla..bla..

(Mentionez ca sunt prima relatie stabila a lui,si ca sunt prima,si sper,singura cu care..stiti voi visslar , si stiu ca este tentat si curios sa vada cum ar fi cu alta..)

L'am intrebat ce vrea sa facem acum,mi'a spus ca nu stie,dar ca stie ca inca ma iubeste..Si i'am explicat cum vad eu situatia:"Daca vom ramane impreuna,trebuie sa ne schimbam amandoi:el sa nu mai fie asa "labil,"si cum vorbeste una cu el mai zambitor,sa se moaie,si sa inceapa sa ii creeze scenarii creierasul..iar eu sa am mai multa incredere in el.."
Nu de alta,dar nu ar fi corect fata de noi,atunci cand poate,vom fi o familie,sa ii spun copilului ca tata a plecat o saptamana de acasa,ca i'a zambit secretara. Si l'am asigurat ca daca la fiecare tipa care ii va cede id'ul(si normal,ca vor mai fi multe in viata) o sa faca asa,atunci ii va fi foarte greu sa le "rezolve" pe toate..asta ca sa fac haz de necaz diablo

Si nu ar fi corect nici fata de viitoarea/eventuala lui sotie,oricare va fi ea,sa ii fuga ochii dupa fiecare fufa..Si ca ar trebui sa se maturizeze o data si o data..

Mi'a dat dreptate..a zis ca el nu vrea pe nici una,decat pe mine..

Si a ramas ca e ok..dar eu nu simt ca ar fi chiar asa..nu stiu de ce..Sper sa fie mai bine,dar aseara nu am putut dormi deloc,gandindu'ma ca el o sa faca,si o sa dreaga..

ps:aseara mi'a dat si parola,desi nu mai am nevoie,ca nu vreau sa intru pe id'ul lui..Si mi'a zis cate ceva din ce a vb. cu aia,si din cate mi'am dat seama,e dusa,saraca... exact genul de fufe pe care il urasc eu..

Singura buba ramane increderea,pe care mi'a spulberat'o de tot,si care sper sa se refaca..Si sa nu ma gandesc ca atunci cand spune ca e nu stiu unde-sa fie cu vreo matracuca.

Va multumesc la toate pt. sfaturi..si sper sa fie bine de acum..

Si inca ceva:nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ca mine,nu stiu daca o sa iasa ok,sau nu..insa un alt motiv pt care am postat pe forum povestea(in afara de a ma descarca si a primi sfaturi) a fost acela ca poate cineva va invata ceva de aici..sau se va regasi pe undeva.

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-26 15:41:50)

Publicitate

loading...

#158 2008-03-26 15:51:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

tantosica  puss stiu foarte bine prin ce treci, am trecut si eu prin asta cu fostul
daca ar fi fost vorba doar de sex, pe bune ca l-as fi lasat sa ia o pauza sa-si faca omul damblaua, dar el se indragostea de-a binelea, ce sa fac in cazul asta ?
daca tu nu mai ai incredere in el o sa fie greu pentru amandoi
poate e de acord sa luati o pauza sa mai cunoasca lume ? si daca e sa revina la tine, revine el...
ai grija de tine si asculta-ti inima, numai noi stim cat putem indura, si cand nu mai putem, ne luam picioarele la spinare. asa ca pana nu esti tu convinsa ca s-a terminat, nu te lasa

#159 2008-03-26 15:58:57

vonda
Platinum member

heimdall a scris:

poate e de acord sa luati o pauza sa mai cunoasca lume ? si daca e sa revina la tine, revine el...

el a zis ca ar vrea o pauza..Insa mie mi se pare ca pauzele sunt facute pentru oameni care nu se mai iubesc,si cauta pretexte pentru a se regula cu altii. Poate ca era bine sa il las..sa se duca sa se plimbe..sperand ca va fi bine.Insa nu mi se pare corect in asa fel.Adica,daca suntem maturi,vaccinati..si in dplinatatea facultatilor mintale,chiar nu putem sa decidem ce e mai bine?
E mai bine sa stam impreuna,ne simtim bine,atunci nu cautam pauze.
Nu mai e bine..adio,inseamna ca nu a fost sa fie.. Dupa pauza,pe langa ce frustrari erau inainte,mai apar si "Cu cine ai fost,ce ai facut?Cu cine ai facut?etc.." Si de aici discutii interminabile...

daca tu nu mai ai incredere in el o sa fie greu pentru amandoi

De asta sunt cea mai constienta,iubita.. Azi,de exemplu,a fost acasa..pana pe la 13 si ceva..Si bineinteles ca ma gandesc la diverse..ca a vb. cu aia pe mess..ca a facut...ca a dres..
Mi'e foarte greu sa nu imi imaginez aiureli,dar daca vreau sa fie ok,trebuie sa ma obisnuiesc..

Cel mai frica,insa..imi e sa nu continue discutiile cu aia,si sa faca ca ex'ul tau,heimdall,sa se inamoreze de fufa.. Atunci chiar ar fi timp din viata mea,pierdut degeaba..

#160 2008-03-26 16:11:13

skumpi
Vizitator

eh..lasa k in ceva tp o sa`ti dai u seama dak merge sau nu...o sa vezi si comportamentu lui, dak va fi tot asa sau indiferent sau f dragostos...e imposibil sa nu`ti dai seama ce vrea cu adevarat omu de langa tine !
hai bafta...dak e sa fie va fi dak nu nu..fie ca te gandesti u la el ce face..fie ca nu...dak vrea sa te insele o poate face cu tine d mana...dak vrea sa se "cuminteasca " asa va face smile

#161 2008-03-26 16:20:45

vonda
Platinum member

asa e..ai dreptate..adica toate aveti dreptate..Eu sper sa fie bine..pt. ca am investit mult in relatie,si eram pregatita sa investesc si mai mult..Acum..cum o vrea Dumnezeu..

#162 2008-03-26 16:42:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

tantosica, incearca pe cat posibil sa nu te mai gandesti la rele si mergi inainte, daca asta ai ales. poarta-te frumos cu el, nu-l bate la cap, fii vesela... si cand nu mai poti baga-te undeva si boceste, dar sa nu te vada el. pentru ca intotdeauna cealalta va fi mai relaxata, mai putin stresanta, mai vesela etc nu-i reprosa si nu-l face sa se simta vinovat, pentru ca-si va cauta linistea in alta parte
si eu am momente cand ma napadesc gandurile negre si imi gasesc orice preocupare, numai sa mi le alung... pentru ca astea te macina mai rau decat ceea ce se intampla in realitate

#163 2008-03-26 16:48:27

vonda
Platinum member

Promit ca asta o sa fac,heimdall big_smile
offtopic
Ale naibii fufe,care se baga in viata omului,cand stiu ca e cu cineva..Le'as bate pe toate numai in gura box box Eu nu am facut niciodata asta,si mi'e ciuda ca sunt altele care au curajul(ca sa nu zic tupeul si nesimtirea) sa o faca..

#164 2008-03-26 17:14:57

andrutza
Vizitator

Asa-s curvele ce sa faci....pe de-o parte asa-s si barbatii cum e al tau. smile omul vrea sa incerce sa vada cum e si cu alta, la toti le trece prin cap chestia asta la un moment dat. Practic al tau nu are scuza acum, pt ca te-a inselat acum 1 an jumate, eu daca as fi fost in locul tau acum procedam cu totl altfel, dar asta e alta discutie.
Nu-ti ramane decat sa vezi cum va evolua situatia intre voi, treptat iti vei da seama daca puteti construi un viitor impreuna si daca el isi doreste asta si iti demonstreaza prin fapte, iar daca nu asta e...poate data viitoare vei avea mai mult noroc. Sper sa fie bine. Ai grija de tine si gandeste-te mai mult la tine decat la el.

#165 2008-03-26 17:27:26

vonda
Platinum member

andrutza a scris:

Asa-s curvele ce sa faci....pe de-o parte asa-s si barbatii cum e al tau. smile omul vrea sa incerce sa vada cum e si cu alta, la toti le trece prin cap chestia asta la un moment dat. Practic al tau nu are scuza acum, pt ca te-a inselat acum 1 an jumate, eu daca as fi fost in locul tau acum procedam cu totl altfel, dar asta e alta discutie.

da..stiu,andrutza..Poate si eu as fi procedat altfel,daca nu imi ramasese o minima incredere ca el nu avusese nimic serios in cap cu aia. Si chiar daca brusc,nu mai are nici o arhiva in care a vb. cu aia..nici la munca,nici acasa,nu am de unde sa stiu ca s'a dat la aia.Deci deocamdata e "nevinovat'..
Si in plus,faptul ca mi'a zis in ziua in care i'a cerut id'ul tipa aia,despre acest fapt.e un plus.Putea sa nu imi spuna,sa vb. cu ea cat vroia,si sa fie sanatos.. kapitulation

Poate ii caut scuze..poate ca oricum nu ajung nicaieri..insa deocamdata INCA sper ca va fi bine,si chiar daca suna naiv..eu inca mai cred in NOI.Timpul va decide daca a fost o decize buna,si daca peste cativa ani voi anunta ca ma marit..cu el..atunci am avut un ingeras pazitor,care a avut incredere ca ne poate fii bine angel

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-26 18:33:26)

#166 2008-03-26 18:16:35

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

tantosica a scris:

Ale naibii fufe,care se baga in viata omului,cand stiu ca e cu cineva..Le'as bate pe toate numai in gura box box Eu nu am facut niciodata asta,si mi'e ciuda ca sunt altele care au curajul(ca sa nu zic tupeul si nesimtirea) sa o faca..

nu vreau sa te superi pe mine...dar....mereu o sa existe femei care o sa se dea la prietenul tau, premeditat sau nu....nu ele sunt problema ta...ci el...ele pot sa faca orice, cat timp el le spune ca nu se poate nimic deoarece are o prietena pe care o iubeste nu ai de ce sa te ingrijorezi...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#167 2008-03-26 18:20:21

vonda
Platinum member

sarah_ath a scris:

tantosica a scris:

nu vreau sa te superi pe mine...dar....mereu o sa existe femei care o sa se dea la prietenul tau, premeditat sau nu....nu ele sunt problema ta...ci el...ele pot sa faca orice, cat timp el le spune ca nu se poate nimic deoarece are o prietena pe care o iubeste nu ai de ce sa te ingrijorezi...

De unde rezulta,ca AM de ce sa ma ingrijorez..
Adica,nu stiu daca am,pt. ca nu stiu daca a fost vorba vreodata in convorbirile lui cu aia,despre o relatie..Dar oricum ma deranjeaza teribil ca vorbeste cu ea..Pt. ca nu se stie peste ce fufa disperata mai da..si cum am spus si mai sus,pana nu se maturizeaza,cat sa stie ca nu tot ce zboara se mananca..nu am ce sa fac.Nu ii pot interzice sa vorbeasca cu fetele,atata timp cat nici el nu imi interzice sa vb. cu baietii.
offtopic
Cred ca rallu m'ar bate daca ar citii ce am scris.. box

#168 2008-03-26 18:49:30

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

e adevarat...din ce povestesti tu...nu prea e genu care sa ii dea cu flit la una daca intrece masura....
te inteleg ca de deranjeaza ca vorbeste cu ea...crede-ma ca si pe mine ma deranja cand imi spunea prietenu meu ca mai iesea cu cate una la cafea....i-am facut scandal peste scandal, si el mereu imi spunea: nu ma intereseaza nici una, beau doar cafea, le-am spus ca am prietena si o iubesc....dupa o vreme mi-am dat seama ca ar trebui sa am incredere in el, pentru ca altfel nu ajungeam nicaieri, eu suparata ca iesea, el suparat ca nu il cred...
nu e vorba cat de disperata e aia...ci cat de vulnerabil e el....si nici sa ii interzici nimic (nu prea ajuta...ba din contra)
din cate am inteles eu tu i-ai spus toate astea si el ti-a dat dreptate..tot ce poti face e sa astepti sa vezi daca faptele sunt pe masura vorbelor....asta daca vrei sa mai continui relatia...
iti doresc sa ai rabdare si sa se rezolve cu bine (oricare ar fi asta) pentru tine puss

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#169 2008-03-26 18:55:46

skumpi
Vizitator

sarah_ath a scris:

tantosica a scris:

corect...pot sa fie 1000 d femei...sa roiasca in juru lui...pe el nu trb sa`l impresioneze ... trb sa stie k acasa il asteapta ceva mai bun...ceva mult mai bun..cel mai bun...adica tu ! parerea mea e ca chestia asta nu se invata... SE simte ! el trb sa simta k nu ai cum sa`i induci u sentimentu...in fine acum v`ati impacat ai sa vezi ce si cum..nu mai punem paie pe foc tongue

#170 2008-03-30 08:07:28

vonda
Platinum member

Deznodamantul final: S'a terminat..
Povestea a fost asa:vineri seara am vb cu el,si i'am zis ca vreau sa intru pe id'ul lui. A zis ok,si a schimbat parola neutral
Eu ii spusesem ca vreau sa intru,in gluma,pt. ca nu aveam de gand sa vb. cu tipa aia,insa el o fi luat'o in serios,si nu stiu din ce motive a sch.parola. (El a zis ca i sa parut funny-ma rog)..

Si vineri seara,l'am sunat,si i'am zis ca vreau sa vorbim..si ca ma duc la el. Si am zis ca oricum era tarziu,si ca mai bine vorbim la telefon.(mare greseala,ca s'au interpretat chestii aiurea)

Si am vb. vreo 10-15 minute,in care i'am zis ca nu imi place ca inca continua sa vb cu tipa aia,si ca daca continua asa,mai bine terminam.
Mi'a zis ca el oricum nu o sa inceteze sa vb cu aia,pt ca nu i se pare firesc ca eu sa ii impun cu cine sa vb.atata timp cat eu vb cu cine vreau neutral (A omis probabil ca eu nu vb. cu tipi care se dau la mine..)

Si a ramas sa vb a doua zii,pt ca eu trebuia sa plec.
Sambata dimineata vine la mine(se pare ca pretextul a fost sa iti recupereze o carte)..si vorbim noi ce vorbim,il intreb ce facem. Si imi spune ca fie:1.ne maturizam amandoi,si continuam..fie 2.Facem o pauza in care sa ne gandim mai bine ce facem. In plus,a tinut sa precizeze ca seara la telefon,paream o "frustrata si o.." nu mai stiu exact termenul,dar editez cand imi amintesc. (desi am vb. cu calm..si doar i'am spus ca ma deranjeaza ca vb cu aia-dar asa face el cand ii spun ce ma deranjeaza..nu ii convine. neutral )

Mai vb. un pic despre altele,fara sa spunem clar:luam pauza!!..si plecam amandoi(aveam eu treaba,si el a plecat acasa).
Si pe drum,el statea cu mana in buzunar,lucru care mie mi s'a parut aiurea-si ii spun,ca si eu am o mana libera,si el are una.. visslar

Si imi spune ca ce,am uitat ce am discutat? Ca el vrea pauza..o pauza in care sa realizez ca sunt prea geloasa si posesiva,si ca mess'ul e ceva intim (de parca un an si ceva cat am avut parola lui,nu a fost ceva intim.)

El stie parerea mea despre pauze:i'am spus ca daca luam pauza,o luam definitiva..pt. ca ce o sa faca cand poate,am fi fost casatoriti?:luam pauza din casnicie?

Nu a mai zis nimic,decat cateva alte argumente care sa ma faca pe mine vinovata..si ne'am despartit. Aiurea,ca doi straini..fara vreun trecut in spate.

Nu l'am luat in brate sa ii spun sa aiba grija de el..Nu l'am pupat pe frunte spunandu'i ca sper sa ii fie mai bine. Nu am facut nimic din ce trebuia facut. Si nici el neutral
L'am batut doar pe umar,si i'am spus "o sa vezi tu la un moment dat ca nu e chiar asa bine cum ai procedat".
Atat.si m'am suit in autobuz fara sa ma uit in spate.
Cam asta ar fi finalul..Mai departe nu stiu ce o sa se intample.. Poate o sa fim amandoi suficient de maturi sa trecem peste..Sau poate nu..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-30 08:23:53)

#171 2008-03-30 08:50:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sincer daca si-a schimbat parola avea el ceva de ascuns! nici mie nu mi se pare ok sa vb.pe mess cu tot felul de fufe,sa stai la vrajeala cu ele... poate e mai bine asa tantosica...

offtopic cum se schimba parola de la mess?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.