|
Nu esti logat.
S'a terminat-90#1692 2008-06-12 13:56:16
Re: s'a terminat
daca as avea dovezile necesare toata dragostea mea s-ar transforma instant in ura si dispret, drept pentru care i-as spune pa si adio extrem de usor. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #1693 2008-06-12 13:59:30
offff....pt ca ma tot acuza ca mi-am batut joc de el, ca ne-am impacat ca sa ma razbun si nu e asa....oricum am incercat sa vb cu el, sa vb frumos da vad ca nu se poate. o sa-l las in pace, si'si da seama singur unde si cum a gresit..... Offline #1694 2008-06-12 14:02:13
Re: s'a terminatsi u il lasis a te santajeze emotional ? nu vezi k incearca doar sa te faca sa te simti cat mai rau si cat mai vinovata cand de fapt singuru vinovat e el ? #1695 2008-06-12 14:07:50
Re: s'a terminatare prostu obicei tot timpu sa faca pe victima, si deobicei nu-i merge si-i zic in fata sa termine, da aici joaca urat si loveste urat....rau poa sa faca omu la suparare....eu oricum nu mai vb cu el, am mai zis si o mai zis, cu decizia ca nu mai suntem impreuna sunt impacata, restu poate se rezolva de la sine in timp Offline #1696 2008-06-12 15:17:46
Re: s'a terminatMai, chiar asa sunt toti barbatii?!? ce draq au nene? pur si simplu eu nu pot intelege. moni eu am de multe ori aceeasi problema!!!! EXEMPLU: el face o boacana! eu ma supar si-i reprosez, pe urma tot el se supara ca i-am reprosat si-mi zice ca ma port urat cu el, ca ce? e sclavu meu? aualeuuuuu!!! off... dc nu m-a facut mama gay? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#1697 2008-06-12 15:24:31
Re: s'a terminat asta ma intrebam si eu Offline #1698 2008-06-12 16:15:30
Re: s'a terminatstiu ca ai dreptate tocmai d-aia vreau dovezi clare!! tocmai d-aia vroiam sa vb eu pisicu (deci ma bufneste rasu cand zic cuvantu asta) ori face 2 face ori fist 2 face pentru ca din cate mi-a povestit el pisicu stie de noi si pisicu are chiar si o relatie ah Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #1699 2008-06-12 16:52:34
Re: s'a terminatcred ca incepi sa iubesti numa cainii (o glumita, cam amara,sper ca nu te superi) Offline #1700 2008-06-12 18:30:37
Re: s'a terminataseara.. eu si el... alte discutii, m-a suparat, i-am intors-o inzecit si nu sunt rea, ma ador cand stiu ca as putea sa-l fac sa sufere, simt o satisfactie din aia fantastica si tot aseara, apoi, l-am pus sa-mi calce niste haine si il vedeam cu cat drag si indemanare o facea si cat de mandru se dadea, m-am induiosat si s-a trezit in mine un sentiment aproape matern, nu stiu daca m-as putea face inteleasa, era ciudat feelingul s-a pus sa doarma, ca eu aveam tone de invatat si cand m-am bagat si eu la nani, pt prima data in astea 4 luni, m-am simtit bine, parca over-protected era ca o closca si eu ca un pui There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1701 2008-06-12 23:29:45
Re: s'a terminathai mai ale...tu niciodata n-o sa fi happy daca o sa stai sa te intrebi dar oare sigur a spus asa, dar oare sigur a facut asa? nu e sanatos ce faci tu, in primul rand tot tie iti faci rau...si chestia asta dauneaza f mult. In loc sa te bucuri ca e ok si vezi ca el incearca sa te faca fericita tu tot cauti motive si te legi de orice chestie... #1702 2008-06-12 23:48:41
Re: s'a terminat offf andru, stiu ca ai dreptate... eu tot astept ceva mai mult si cred ca de la mine de data asta, dar nu pot da si poate ca unul din motivele pt care inca nu renunt la relatie este si teama de a da de un altul care sa-mi faca faze si mai nasoale There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1703 2008-06-14 15:13:51
Re: s'a terminatce greu e sa fii single...am fost aseara intr-un club unde au venit numai perechi si m-am simtit f in plus. si ma uitam in jur si nu ma atragea nimeni. mi-am dat seama ca nu vreau sa imi petrec astfel timpul, in cluburi sa-mi gasesc partenerul. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1704 2008-06-14 18:12:00
Re: s'a terminatstiu ca e greu da incearca sa privesti partea buna a lucrurilor. acu poti merge unde vrei fara sa dai socoteala nimanui, poti sa flirtezi cu cine vrei, poti sa iesi cu prietene mai mult. incearca sa convoci "adunarea" fetelor fara prietenii lor si sa iesiti sa va distrati asa. fii tare Offline #1705 2008-06-14 18:39:26
vedeai perechi ca aia vroiai sa vezi #1706 2008-06-14 19:20:39
Re: s'a terminatcorect. bine zis scumpi Offline #1707 2008-06-14 19:40:41
Re: s'a terminatmda..ce sa zic..e posibil..poate mi se parea ca toata lumea e fericita...dar sunt sigura ca majoritatea plecasera la cumparaturi in pereche.. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1708 2008-06-15 11:52:34
Re: s'a terminatsi eu cand ma apuca damblaua...vad in oras numai cupluri..indragostiti..vad fericire in jurul meu si ma oftic..devil irascibila si geloasa....eu ador sa vad batraneii de manuta k ma fac sa cred k se poate sa existe iubire "pana cand moartea de va desparti"...sunt asa simpatici...mie imi dau ambitie cand ii vad si imi zic k asa am sa ajung si eu cand voi fi de varsta lor.....in rest..singuratatea ma omoara si pe mine...si de cele mai multe ori ca sa scap de ea..convoc fetele mele la o iesire in oras.. Offline #1709 2008-06-15 12:36:11
Re: s'a terminatda, dar ele nu pot iesi de fiecare data cand esti tu singura. si la un mom dat simti ca esti singura pe luma... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1710 2008-06-15 12:42:28
Re: s'a terminatasa e anda ai dreptate....cand esti singura si n-ai iubit, te-ai desp de el si prietenele nu pot fi alaturi de tine cand simti nevoia sa iesi undeva sa mai uiti, sa te mai relaxezi impreuna cu ele etc...si atunci te simti si mai nasol, te inteleg. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|