homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-91

#1711 2008-06-15 14:46:35

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: s'a terminat

sa vezi ce frumos e sa ai prieten si sa simti ca esti singura neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1712 2008-06-15 14:54:40

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

SonneAle a scris:

din pacate din cauza asta ne-am despartit. eu nu am mai rezistat sad

#1713 2008-06-15 14:57:51

SonneAle
Addicted member

anda23 a scris:

SonneAle a scris:

asa si la mine... presimt ca asta va fi motivul meu principal, pe langa altele secundare...
i'll see, mai e putin pana diseara cand va da sau nu un semn, i don't fuckin' care

#1714 2008-06-15 15:02:04

anda23
Full member

SonneAle a scris:

anda23 a scris:

SonneAle a scris:

asa si la mine... presimt ca asta va fi motivul meu principal, pe langa altele secundare...
i'll see, mai e putin pana diseara cand va da sau nu un semn, i don't fuckin' care

iti pasa... smile normal ca iti pasa..eu iti urez multa bafta..
daca as lua-o de la capat as incerca sa nu mai fiu geloasa, sau sa ma razbune pe mici actiuni de-ale lui.. sa nu mai fiu asa copilaroasa...daca el nu dadea semn o zi intreaga nici eu nu il sunam sa vad cand se va gandi la mine...acum mi se pare o copilarie...de ce sa nu te bucuri de momentele petrcute impreuna?

ma simt un pic mai bine. mi-am facut planuri de vacanta cu o prietena..doar noi doua pe o plaja pustie smile pacat ca tocmai in august- sept putem pleca amandoua...dar macar am la ce sa ma gandesc smile

#1715 2008-06-15 15:07:38

SonneAle
Addicted member

ba imi impun pana reusesc de tot sa nu-mi mai pese absolut deloc... n-am de ce! n-ar trebui sa am de cine sa-mi pese! neutral   oho, andra, al meu nu merita nici cel mai mic dram de incredere si el stie asta si tot nu face ceva in privinta recastigarii increderii in el, ba mai mult, intareste vechi suspiciuni. atunci la ce naiba sa stau sa ma framant ca as putea fi iar luata de fraiera?  vorbele nu sunt de ajuns, pt mine sunt goaaaaale, eu asteptam fapte...  ne-am impacat si s-a culcat pe urechea ca ale ii iarta tot de fiecare data... ei bine, ale s-a cam saturat...   si in plus, mi-a zis mie cineva care a iesit cu el la un suc, ca n-ar fi el tocmai indragostit... atunci la ce naiba trage de mine de fiecare data cand as zice pa? mad

Publicitate

loading...

#1716 2008-06-15 15:26:22

anda23
Full member

SonneAle a scris:

ne-am impacat si s-a culcat pe urechea ca ale ii iarta tot de fiecare data... ei bine, ale s-a cam saturat...   si in plus, mi-a zis mie cineva care a iesit cu el la un suc, ca n-ar fi el tocmai indragostit... atunci la ce naiba trage de mine de fiecare data cand as zice pa? mad

asa sunt baietii...dupa ce pierd o persoana isi dau seama ce au pierdut...eu am zis ca mai bine sufar singura o saptamana- doua..o luna ...cat trebuie, decat sa sufar cu el alaturi mai mult timp.. finalul ar fi fost acelasi...
asa suntem noi, fetele: ne amagim ca va fi bine, dar daca nu e bine acum, la inceput, nu va fi niciodata bine..
eu astept persoana potrivita. sper sa nu fie prea tarziu..

#1717 2008-06-15 15:32:37

SonneAle
Addicted member

smile  niciodata nu e prea tarziu  smile
<< eu am zis ca mai bine sufar singura o saptamana- doua..o luna ...cat trebuie, decat sa sufar cu el alaturi mai mult timp.. finalul ar fi fost acelasi... >>  so true... sad
asta e... next! si sper sa fie unul mai bun smile

#1718 2008-06-15 18:27:11

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

deci gata ale?over for once and for all?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1719 2008-06-15 18:48:24

skumpi
Vizitator

SonneAle a scris:

anda23 a scris:

SonneAle a scris:

nici u nu esti hotarata neutral acum zici gata...apoi acuma astepti pana diseara sa vezi dak da un semn
si dak da ...ce ? se schimba situatia ? nu mai suferi k da el un semn ?

#1720 2008-06-15 19:02:53

SonneAle
Addicted member

lol   a tot dat semne...  sa mai dea... si mai mult ca sigur el nu imi intelege raceala, pt el ceea ce avem noi se numeste o relatie normala, cu bune si rele...
nu stiu, e necesara o discutie serioasa in care sa-i spun cum ma simt, cum ma face sa ma simt, pricepe bine, nu, iar bine...
ma gandesc la o pauza pana cand i s-o face lui dor de mine, daca i s-o face  si daca are norocul sa imi fie si mie dor de el, iaca om mai vedea...

#1721 2008-06-15 19:12:51

GreenBubbles
Insomniac member

u`re to good for him... sincer,tu suporti toate indoielile? eu nu mi-as ierta pretenu nici in ruptul capului pt k m-a inselat...adik de iertat,maybe...dar sa fiu cu el iar??no way. stii dc? pt k mereu cand n-ar fi langa mine m-as intreba ce face si unde e,m-as macina si mi-as face rau singura... neutral nu-s sado neutral

#1722 2008-06-15 19:20:09

SonneAle
Addicted member

green, cred ca de aia nici nu merge, ca eu traiesc cu suspiciuni... i don't trust him at all. nici cand imi spune ca soarele straluceste pe cer si chiar asa e neutral  nu cred, doar pt ca aud asta din gura lui. neutral   si-a promis si mi-a promis ca faptele isi vor spune cuvantul in ceea ce-l priveste, ci nu vorbele. ei bine, vorbele de iubire nu le cred, iar faptele nu le vad...
tot aia zic, bine ar fi ca el chiar sa se fi schimbat in legatura cu mine si chiar sa fie sincer si tare curioasa as fi sa-l vad cum ii e iar fara mine neutral
cu comportamentul lui sa isi gaseasca o tuta care sa-i inghita toate cele, n-o sa fiu eu aia!
poate am reactiile astea si pt ca trec prin momente depresive, mi s-au adunat destule din toate partile, nu-mi caut scuze pe aceasta cale fata de el, no way!  dar chiar in momente de genul se mai gaseste si el "sa-mi fie alaturi"

#1723 2008-06-15 19:22:06

GreenBubbles
Insomniac member

dar nu tre' sa stai cu el doar ca in mom grele sa iti fie cineva alaturi...pt asta poti avea si prieteni,parerea mea. mai ales k nu o data te-a facut sa suferi...eu l-as trimite in origini. good bye and good riddance.

#1724 2008-06-15 19:32:28

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

ale.. eu nu te inteleg cateodata... si chiar am cateva nelamuriri..:
1. ce vei face cand te muti in buc? din punctul lui de vedere.. excluzand probleme voastre actuale de cuplu... Mai bine zis ce va face el?
2. tot zici ca nu-ti arata ca s-a schimbat, dar eu imi aduc aminte de o gramada de faze dragute pe care ni le-ai povestit aici... inclusiv cea cu calcatul hainelor, care e cea mai recenta... si care mi s-a parut super tare... nu multi ar fi facut aia ale.. wink
3. ai tot zis de N ori aici pe forum ca nu-l mai vrei inapoi.. ca gata, ca nu mai poti, nu mai accepti.... inclusiv inainte de impacare, cand facea el pe draq-n 4 sa il ierti si-ti scria ce-ti scria pe asfalt... Si de fapt tu stii ca el va veni la tine si asta astepti... sa planga, sa-ti cada in genunchi, sa te implore etc... in subconstient eu cred ca stii ca oricum il vei ierta, dar treaba asta cu imploratul si cazutul in genunchi iti face bine si te razbuna cumva pentru tpt ce ti-a facut el tie...
Pana cand il vei ierta? pana cand vei accepta rugamintile lui? Pana cand va aparea altcineva mai bun...

Intre voi nu va mai fi niciodata ceva serios atata timp cat tu nu reusesti sa-l ierti fara resentiment..Ti-am ami zis asta si se pare ca e un prag de care nu vei trece.
Asa ca eu cred ca ai 2 variante.. ori o lungesti asa cu certurile si impacarile pana cand nu va mai avea el forta sa te roage, ori o inchei acum si gata, move on! In curand incepi o viata noua, da-l incolo, ca putse sunt destule in lumea asta wink

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1725 2008-06-15 19:35:12

SonneAle
Addicted member

green, acum nu sufar, chiar nu, mi-a ajuns cat am suferit si asta n-o sa se mai intample! nu-mi mai permit asa ceva! mi-ar fi scarba si rusine! ma framanta unele chestii si atat, cum e de pilda, raspunsul la intrebarea de ce nu pot sa let go si for good neutral raspuns pe care nu-l gasesc.. inca...
dar as preveni din timp o situatie in care sa fiu luata de fraiera si apoi sa mi se rada in nas... nu stiu de ce nu pot vedea si ceva bun la el neutral 
mi-e ca ne despartim si o sa revina iar si iar si iar  si prietenii lui imi vor face capul calendar din nou... mai ales ca de cand ne-am impacat, pe cei mai multi dintre ei ii am in lista de mess neutral
nici nu stiu de ce mai scriu astea pe aici, cel mai indicat e sa vb cu el si punct, sa-i zic tot ce am de zis si sa-i observ fiecare reactie.   ehh, puii mei, ce-o fi, o fi smile

#1726 2008-06-15 19:38:43

skumpi
Vizitator

ale..chiar asta sa fie motivu ? chiar d asta tzi`e frica ? d prietenii lui si d incercarile lui de a te recuceri iar ? dak ii pana acolo...sa fim seriosi...il poti face sa renunte f simplu...sau pur si simplu il ignori...dak chiar ai vrea sa te lase in pace...eh sunt o mie d feluri prin a`l face sa inteleaga k e gata`... wink

#1727 2008-06-15 19:41:54

SonneAle
Addicted member

seno, legat de buc... uraste buc!  cand ne-am impacat mi-a zis ca vine cu mine orice ar fi si ca deja i-a pus in tema pe ai lui si pe aia de la lucru... eu zic: gesturi de 2 lei hmm asa to impress... neutral   ulterior, a ezitat cand l-am intrebat de mutatul la buc.  adevarul e ca nici nu mi-as dori sa vina!
da, se pare ca e in mine un rahat de ciuda spre ura pt ceea ce mi-a facut, de care poate m-as elibera doar in clipa in care l-as vedea pus in situatia in care am fost eu pusa...  dar nu sunt sigura ca s-ar ajunge la asa ceva, pt ca eu nu sunt sigura de sentimentele lui, date fiindu-mi suspiciunile neutral 
puii mei, ce probleme imi gasesc eu cand ar trebui sa ma concentrez pe licenta neutral no more him!  oricum n-am fi trecut de vacanta asta impreuna... fiecare cu activitatile lui, fiecare cu alti oameni in jur, asta e smile

#1728 2008-06-15 19:43:32

skumpi
Vizitator

la voi in relatie pare o rivalitate ...si mai ales u...care nicicum nu vrei sa uiti ce a facut neutral si atunci normal k n`ai cum sa ai incredere in el...sa lasi relatia sa mearga d la sine...il faci in toate felurile..il pui in lumina proasta` dar cum a zis si seno`...a facut o multime lucruri pe care nu le face oricine...ok nu`s de`ajuns...da spune`i si u ce astepti d la el..ce vrei...si atunci...dak vezi k nu se comporta cum ti`ai dori u..nu`i ceea ce`ti doresti pe viitor atunci lasa`l ...si terminati povestea asta...in primul rand iti faci rau tzie si apoi lui....si nu in ultimu rand chestia asta o sa te marcheze pt mult tp...cand sa zicem ar aparea alt tip in viata ta...o sa`ti fie frica...nu o sa ai incredere k deh`....dak unu ii porc toti is porci...si asa mai departe neutral nu se merita...pe bune` wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-06-15 19:44:12)

#1729 2008-06-15 19:45:55

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

ale..chiar asta sa fie motivu ? chiar d asta tzi`e frica ? d prietenii lui si d incercarile lui de a te recuceri iar ? dak ii pana acolo...sa fim seriosi...il poti face sa renunte f simplu...sau pur si simplu il ignori...dak chiar ai vrea sa te lase in pace...eh sunt o mie d feluri prin a`l face sa inteleaga k e gata`... wink

da, poate daca il pun pe tata sa-i zica vreo doua... ca in rest...
in fine, ce dzeu, am stat atata timp impreuna, nici nu mi-as dori sa ajungem sa nu ne mai vorbim pe strada, comportandu-ne ca doi straini... am fost aproape de pasul asta, eu cel putin, el nu neutral   si nu zic ca sunt mandra ca treceam pe langa el ca pe langa un nimic, acum mi se pare de prost gust si copilaresc... nuuuu, u don't care? foarte bine! mai mult mi se pare ca ii arati ca nu-ti pasa intrebandu-l ironic de sanatate, decat ignorandu-l in fata ta... asa vad eu...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.