|
Nu esti logat.
S'a terminat-91#1711 2008-06-15 14:46:35
Re: s'a terminatsa vezi ce frumos e sa ai prieten si sa simti ca esti singura There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1712 2008-06-15 14:54:40
Re: s'a terminat
din pacate din cauza asta ne-am despartit. eu nu am mai rezistat http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1713 2008-06-15 14:57:51
asa si la mine... presimt ca asta va fi motivul meu principal, pe langa altele secundare... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1714 2008-06-15 15:02:04
iti pasa... normal ca iti pasa..eu iti urez multa bafta.. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1715 2008-06-15 15:07:38
Re: s'a terminatba imi impun pana reusesc de tot sa nu-mi mai pese absolut deloc... n-am de ce! n-ar trebui sa am de cine sa-mi pese! oho, andra, al meu nu merita nici cel mai mic dram de incredere si el stie asta si tot nu face ceva in privinta recastigarii increderii in el, ba mai mult, intareste vechi suspiciuni. atunci la ce naiba sa stau sa ma framant ca as putea fi iar luata de fraiera? vorbele nu sunt de ajuns, pt mine sunt goaaaaale, eu asteptam fapte... ne-am impacat si s-a culcat pe urechea ca ale ii iarta tot de fiecare data... ei bine, ale s-a cam saturat... si in plus, mi-a zis mie cineva care a iesit cu el la un suc, ca n-ar fi el tocmai indragostit... atunci la ce naiba trage de mine de fiecare data cand as zice pa? There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#1716 2008-06-15 15:26:22
asa sunt baietii...dupa ce pierd o persoana isi dau seama ce au pierdut...eu am zis ca mai bine sufar singura o saptamana- doua..o luna ...cat trebuie, decat sa sufar cu el alaturi mai mult timp.. finalul ar fi fost acelasi... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1717 2008-06-15 15:32:37
Re: s'a terminat niciodata nu e prea tarziu There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1718 2008-06-15 18:27:11
Re: s'a terminatdeci gata ale?over for once and for all? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1719 2008-06-15 18:48:24
nici u nu esti hotarata acum zici gata...apoi acuma astepti pana diseara sa vezi dak da un semn #1720 2008-06-15 19:02:53
Re: s'a terminat a tot dat semne... sa mai dea... si mai mult ca sigur el nu imi intelege raceala, pt el ceea ce avem noi se numeste o relatie normala, cu bune si rele... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1721 2008-06-15 19:12:51
Re: s'a terminatu`re to good for him... sincer,tu suporti toate indoielile? eu nu mi-as ierta pretenu nici in ruptul capului pt k m-a inselat...adik de iertat,maybe...dar sa fiu cu el iar??no way. stii dc? pt k mereu cand n-ar fi langa mine m-as intreba ce face si unde e,m-as macina si mi-as face rau singura... nu-s sado i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1722 2008-06-15 19:20:09
Re: s'a terminatgreen, cred ca de aia nici nu merge, ca eu traiesc cu suspiciuni... i don't trust him at all. nici cand imi spune ca soarele straluceste pe cer si chiar asa e nu cred, doar pt ca aud asta din gura lui. si-a promis si mi-a promis ca faptele isi vor spune cuvantul in ceea ce-l priveste, ci nu vorbele. ei bine, vorbele de iubire nu le cred, iar faptele nu le vad... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1723 2008-06-15 19:22:06
Re: s'a terminatdar nu tre' sa stai cu el doar ca in mom grele sa iti fie cineva alaturi...pt asta poti avea si prieteni,parerea mea. mai ales k nu o data te-a facut sa suferi...eu l-as trimite in origini. good bye and good riddance. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1724 2008-06-15 19:32:28
Re: s'a terminatale.. eu nu te inteleg cateodata... si chiar am cateva nelamuriri..: Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1725 2008-06-15 19:35:12
Re: s'a terminatgreen, acum nu sufar, chiar nu, mi-a ajuns cat am suferit si asta n-o sa se mai intample! nu-mi mai permit asa ceva! mi-ar fi scarba si rusine! ma framanta unele chestii si atat, cum e de pilda, raspunsul la intrebarea de ce nu pot sa let go si for good raspuns pe care nu-l gasesc.. inca... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1726 2008-06-15 19:38:43
Re: s'a terminatale..chiar asta sa fie motivu ? chiar d asta tzi`e frica ? d prietenii lui si d incercarile lui de a te recuceri iar ? dak ii pana acolo...sa fim seriosi...il poti face sa renunte f simplu...sau pur si simplu il ignori...dak chiar ai vrea sa te lase in pace...eh sunt o mie d feluri prin a`l face sa inteleaga k e gata`... #1727 2008-06-15 19:41:54
Re: s'a terminatseno, legat de buc... uraste buc! cand ne-am impacat mi-a zis ca vine cu mine orice ar fi si ca deja i-a pus in tema pe ai lui si pe aia de la lucru... eu zic: gesturi de 2 lei asa to impress... ulterior, a ezitat cand l-am intrebat de mutatul la buc. adevarul e ca nici nu mi-as dori sa vina! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1728 2008-06-15 19:43:32
Re: s'a terminatla voi in relatie pare o rivalitate ...si mai ales u...care nicicum nu vrei sa uiti ce a facut si atunci normal k n`ai cum sa ai incredere in el...sa lasi relatia sa mearga d la sine...il faci in toate felurile..il pui in lumina proasta` dar cum a zis si seno`...a facut o multime lucruri pe care nu le face oricine...ok nu`s de`ajuns...da spune`i si u ce astepti d la el..ce vrei...si atunci...dak vezi k nu se comporta cum ti`ai dori u..nu`i ceea ce`ti doresti pe viitor atunci lasa`l ...si terminati povestea asta...in primul rand iti faci rau tzie si apoi lui....si nu in ultimu rand chestia asta o sa te marcheze pt mult tp...cand sa zicem ar aparea alt tip in viata ta...o sa`ti fie frica...nu o sa ai incredere k deh`....dak unu ii porc toti is porci...si asa mai departe nu se merita...pe bune` Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-06-15 19:44:12) #1729 2008-06-15 19:45:55
da, poate daca il pun pe tata sa-i zica vreo doua... ca in rest... There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|