homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-93

#1749 2008-06-16 20:58:18

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: s'a terminat

nici la mine nu valoreaza vorbele fara fapte...  in orice conditii m-oi desparti de el, cred ca tot as fi macar putin afectata, macar putin...  si daca e sa fie, egoismul din mine zice sa fie dupa licenta lol
nu ma port naspa cu el, dar nici nu sunt prea draguta in sensul ca nu las mai nimic de la mine neutral 
presimt ca n-am iesit inca de la topicul asta lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#1750 2008-06-16 21:15:33

gipsy
Full member
Inregistrat: 2008-02-29

de data asta chiar s-a terminat,l-am iertat degeaba ....in viata nu se merita sa faci sacrificii si compromisuri
mi-am reprosat ca s-a saturat de viata asta de stress si il cred dar nu-s decat 2 sapt de la intamplarea cu pricina cand am aflat ca m-a inselat....
imi e frica sa nu cedez iar...nu vreau sa ma impac cu el si stiu c-o sa ma doaraaaa

#1751 2008-06-16 21:17:03

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si tu gipsy?????????????????

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1752 2008-06-16 21:20:50

gipsy
Full member

asta e...nush cat de tragic va fi dar incep sa simt din plin durerea....

#1753 2008-06-16 21:22:17

rrammonna
Diamond member

imi pare tare rau.o sa iti fie greu scumpa mea,dar toate trec mai devreme sau mai tarziu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#1754 2008-06-16 21:24:07

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

offf...capu sus...si tre sa mergi mai departe oricat de tare doare..pusspuss
am aparut si eu aici chiar daca am supravegheat din umbra:)))))))

Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-06-16 21:24:29)

#1755 2008-06-16 21:27:22

gipsy
Full member

CIUDAT e ca eu l-am iertat si am zis treaca  si asta peste noi...si el mi-a zis azi ca s-a saturat sa ii tot bat aprouri sub forma de repros ca asta nu e viata
Deci barbatilor le place sa aiba o viata de vedeta...sa nu fie interbati nimic, sa fie iubiti,alintati si sa nu ceri nimic....ahhh si eu nu asta vreau

#1756 2008-06-16 21:28:23

rrammonna
Diamond member

sincer,pe mine dak m-ar insela nu as vrea sa-l mai iert.cum multi barbatii trec peste asta,si ei ar putea

#1757 2008-06-16 21:29:47

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

eu l-as ierta p moment....dar cred ca toata viata i-as reprosa lucrul asta...asa sunt eu...nu uit repede deloc hmm

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#1758 2008-06-16 21:30:22

SonneAle
Addicted member

imi pare rau gipsy sad  nici nu stiu ce-as mai putea zice neutral  ca si eu, una zic si alta fac neutral
tu fa ce poti ca sa iti fie bine, cum stii tu ca ti-o fi mai bine! puss  capul sus si forta!
acum se intelege de ce ma port cum ma port cu al meu??? neutral  noah... nu vad prea mult rau in ceea ce fac, anyway, cred ca daca el ar mai si comenta ceva in privinta asta... clar n-as mai sta pe ganduri. adieu! lol
o situatie similara a patit-o un cuplu din gasca. cel mai bun prieten al lu' al meu, unul din tipii care a tot intervenit pe langa mine sa-l iert pe al meu, a fost inselat de a lui pe fata, adica a surprins-o plimbandu-se si sarutandu-se cu altul pe strada si erau de ceva vreme... a iertat-o si din cate am observat si auzit, tot ea ii face figuri lui si el le-nghite si se cearta ca inainte :f?rv?nad:  mda, nu e de mirare ca ii punea pile prietenului lui din moment ce el, pus in situatia mea, a iertat neutral  men roll 
vreau si eu un catelush, dar unul care sa nu ma fi tradat si care nici sa n-o faca :-<

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-16 21:39:15)

#1759 2008-06-16 21:30:45

rrammonna
Diamond member

roxanikuta a scris:

eu l-as ierta p moment....dar cred ca toata viata i-as reprosa lucrul asta...asa sunt eu...nu uit repede deloc hmm

m-am gandit si la asta.la cat de mult il iubesc,mi-e teama sa nu cedez.dar lucrurile nu ar mai fi la fel.mi-ar fi sila sa ma mai culc cu el sad

#1760 2008-06-16 21:32:25

gipsy
Full member

n-am sa mor din asta dar urmatorul e vai de el si sper sa nu vina prea curand...grater(

#1761 2008-06-16 21:32:32

roxanikuta
Hero member

rrammonna a scris:

roxanikuta a scris:

m-am gandit si la asta.la cat de mult il iubesc,mi-e teama sa nu cedez.dar lucrurile nu ar mai fi la fel.mi-ar fi sila sa ma mai culc cu el sad

exact!mi l-as imagina cu cealalta tot timpul...yack.. mad

#1762 2008-06-16 21:33:40

rrammonna
Diamond member

roxanikuta a scris:

rrammonna a scris:

roxanikuta a scris:

park ma vad k nici sa-l sarut nu as putea.sa stiu k ce face cu mine a facut cu alta.aoleu,mi-e groaza.

#1763 2008-06-16 21:34:25

roxanikuta
Hero member

rrammonna a scris:

roxanikuta a scris:

rrammonna a scris:

park ma vad k nici sa-l sarut nu as putea.sa stiu k ce face cu mine a facut cu alta.aoleu,mi-e groaza.

mai bine nu ne gandim rrammo..poate n*o sa fie nevoie wink

#1764 2008-06-16 21:35:14

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ramo,dar s'a culcat cu aia? Imi scapa mie ceva?

#1765 2008-06-16 21:57:59

SonneAle
Addicted member

bun... referitor la culcatul cu altcineva.... neutral  si eu am zis ca as avea astfel de ganduri, dar deloc.  ma gandeam ca daca a revenit la mine, o fi revenit si ca eu as fi mai buna.
dar sa fim serioase, te cuplezi maine cu altul... pai, cine mai stie prin patul cator fete a trecut ala? ca tu poti sa il intrebi si el poate sa iti raspunda ce o vrea, cum de altfel si la noi, fetele e valabil... odata ce nu mai esti fecioara, ii poti zice urmatorului ca el ar fi al doilea pt tine, cand foarte bine poate sa fie al 20-lea neutral   sau na... poate avem norocul si dam de un virgin lol care la un momendat va claca si el din dorinta de a sti cum e cu alta... cum se intampla in majoritatea cazurilor si tot in majoritatea cazurilor, el revine odata ce s-a convins.
plus ca daca decizi sa te impaci si sa reluati activitatile sexuale, o poti face doar pt tine si aproape deloc pt el, u feel good! fuck them all, 'tu-le mama lor! nu pot eu sa fiu c**** ca nu ma lasa constiinta si educatia,  ca altfel, jar ar manca toti si bataie de joc asa cum merita cei mai multi lol

#1766 2008-06-16 22:03:49

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

SonneAle a scris:

bun... referitor la culcatul cu altcineva.... neutral  si eu am zis ca as avea astfel de ganduri, dar deloc.  ma gandeam ca daca a revenit la mine, o fi revenit si ca eu as fi mai buna.
dar sa fim serioase, te cuplezi maine cu altul... pai, cine mai stie prin patul cator fete a trecut ala? ca tu poti sa il intrebi si el poate sa iti raspunda ce o vrea, cum de altfel si la noi, fetele e valabil... odata ce nu mai esti fecioara, ii poti zice urmatorului ca el ar fi al doilea pt tine, cand foarte bine poate sa fie al 20-lea neutral   sau na... poate avem norocul si dam de un virgin lol care la un momendat va claca si el din dorinta de a sti cum e cu alta... cum se intampla in majoritatea cazurilor si tot in majoritatea cazurilor, el revine odata ce s-a convins.
plus ca daca decizi sa te impaci si sa reluati activitatile sexuale, o poti face doar pt tine si aproape deloc pt el, u feel good! fuck them all, 'tu-le mama lor! nu pot eu sa fiu c**** ca nu ma lasa constiinta si educatia,  ca altfel, jar ar manca toti si bataie de joc asa cum merita cei mai multi lol

cata dreptate ai... nu e bine sa te iei de cineva virgin ... no way, vb ta va vrea sa vada si cum e cu altu, fie ca e fata ori mascul, perfect deacord cu ce scrii

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1767 2008-06-16 22:08:48

SonneAle
Addicted member

dar asa am patit eu... mi-a zis ca a fost si atractie, dupa care a recunoscut ca era vb si de dorinta de a vedea cum e cu alta neutral
si asta e la mine acum lol  i gotta see, i gotta try lol  doar ca nu e deloc o prioritate! daca o fi sa ma atraga un tip fantastic, n-am de ce sa ma abtin ca pana acum, n-am pt cine... oricum al meu nu se asteapta la multe din partea mea neutral lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.