homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-95

#1787 2008-06-22 16:51:28

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

andrutza a scris:

gata...definitiv ne-am despartit.

neutral neutral neutral neutral Poftim? Cum adica? De ce? Acum dupa ce ti'ai luat si rochita de nunta? Sunt socata.. Eu zic sa nu iei/luati decizii pripite,ca ar fi pacat si o sa regretati amandoi..

#1788 2008-06-22 16:53:25

persifona
Vizitator

Whaaaaaaaaaaaattttttttt???????????? yikesyikesyikesyikesyikes

#1789 2008-06-22 17:05:27

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pot sa te intreb de cat timp erati impreuna?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1790 2008-06-22 17:07:55

persifona
Vizitator

Of andrutza, asa incapatanat e si baiatul asta al tau sad Si ma enerveaza ca de fiecare data cand va certati, te ia cu mesaje sau mailuri de-astea ca o sa-ti fie aproape, daca tu asa vrei, etc, de parca ti s-a sculat tie peste noapte sa va despartiti si el sarcu n-a facut nimic, e usa de biserica neutral

#1791 2008-06-22 17:11:52

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

andru n-am cuvinte neutral nush ce sa zic neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#1792 2008-06-22 17:15:06

vonda
Platinum member

Eu zic ca amandoi v'ati ambalat..
Eu acum cand am fost la nunta surorii mele,am fost "cuplu" cu un tip care avea prietena,insa a fost ales de mire ca si cavaler de onoare,iar eu am fost aleasa ca si domnisoara de onoare de catre mireasa.
Si chiar daca tipul avea prietena,a dus lumanarea cu mine,am fost la nasi impreuna...etc.Pt ca asa era normal.Si asta nu a durat decat vreo 2 ore,deci nu era mare lucru daca ducea lumanarile cu aia.
Oricum,la nunti nu e mare lucru ce ai de facut ca domnisoara/cavaler..Nici macar nu duci lumanarile alea prea mult timp..La un moment dat le iau nasii..
Dupa cum zice si persi,el e super ciudat la faza cu mesajele..una doua:ca daca ai nevoie de ceva sa apelezi,ca el te iubeste..bla bla.Eu una nu am mai apelat la ex,oricat a zis el ca daca am nevoie de ceva sa nu ezit neutral
Dar revenind..eu zic sa va vedeti de ce aveti,ca e frumos,si e pacat sa stricati. Lasa'l sa duca lumanarea cu pitzipoanca...pt ca nu dureaza f mult,si apoi va fi toata noaptea doar al tau big_smile

#1793 2008-06-22 17:27:52

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

andrutza, cred ca stii care era parerea mea mai de multe ori cand mi-am dat parerea ! baiatul asta nu tew merita ! clar ! imi inchipui ca nu ti-e usor dupa 5 ani de relatie,dar mai bine acum de cand s-o continuati asa ,sa va casatoriti si sa aveti o astfelk de viata mereu agitata....sad

#1794 2008-06-22 17:29:37

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

tantosica a scris:

Eu zic ca amandoi v'ati ambalat..
Eu acum cand am fost la nunta surorii mele,am fost "cuplu" cu un tip care avea prietena,insa a fost ales de mire ca si cavaler de onoare,iar eu am fost aleasa ca si domnisoara de onoare de catre mireasa.
Si chiar daca tipul avea prietena,a dus lumanarea cu mine,am fost la nasi impreuna...etc.Pt ca asa era normal.Si asta nu a durat decat vreo 2 ore,deci nu era mare lucru daca ducea lumanarile cu aia.
Oricum,la nunti nu e mare lucru ce ai de facut ca domnisoara/cavaler..Nici macar nu duci lumanarile alea prea mult timp..La un moment dat le iau nasii..
Dupa cum zice si persi,el e super ciudat la faza cu mesajele..una doua:ca daca ai nevoie de ceva sa apelezi,ca el te iubeste..bla bla.Eu una nu am mai apelat la ex,oricat a zis el ca daca am nevoie de ceva sa nu ezit neutral
Dar revenind..eu zic sa va vedeti de ce aveti,ca e frumos,si e pacat sa stricati. Lasa'l sa duca lumanarea cu pitzipoanca...pt ca nu dureaza f mult,si apoi va fi toata noaptea doar al tau big_smile

as zice si eu sa iti mai calci inca o data pe mandrie si sa mergi mai departe..cine stie?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1795 2008-06-22 17:31:10

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

cam de multe ori si-a calcat Andru pe mandrie.... Dar na...hai inca o data wink

#1796 2008-06-22 17:39:09

vonda
Platinum member

victor al tau e mai rau ca o fata,mai andrutza..Cand povestesti de reactiile lui,parca ma vad pe mine cu ex-puiul,cand mi se punea pata pe el si refuzam sa mai vb cu el neutral
Ce dumnezeu,are 20 si ceva de ani,nu mai e copil..cum vine asta,sa inchida telefomul? hmm Imi iau jucariile si plec?
Eu zic sa il lasi sa se calmeze,sa te calmezi si tu..si sa nu mai trageti concluzii d'astea impulsive..
Iar tu,trebuia sa te bagi langa el in pat,daca ai vazut ca doarme tongue
Mie asa mi'e dor sa il vad pe ex dormind si sa ma bag langa el in pat..si sa ne tinem in brate hjarta hjarta Si tu,zici ca doarme ca boul lol Pai daca era omul obosit,ce ai cu el? tongue

#1797 2008-06-22 17:43:18

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

hai, mai , sa fim seriosi; si tinerii aceia, chiar nu au discutat; au ales cavalerul si dra de onoare aiurea? dc el are partenera, pa Andrutza, nu puteau sa ii puna pe ei doi???? i-au despartit ca sa fie si pitipoanca ceia ceva bagator in seamaaa?
am fost si eu dra de onoare dar tin minte ca am fost intrebata dc am sau nu prieten ca sa nu strice combinatia! nota 4 pt miri!!!

#1798 2008-06-22 17:47:49

vonda
Platinum member

da ela,ai dreptate..Insa in cazul in care a foat hotarata treaba de mult,nu ai ce sa mai faci.Mai ales ca nuntile nu se organizeaza de azi pe maine..
Si tine cont ca ai lui Victor nu au stiut decat acum foarte putin timp ca ei 2 s'au impacat.. In cazul meu,era stabilit de anul trecut ca eu sa fiu domnisoara de onoare,impreuna cu puiul meu. Dar dupa ce ne'am despartit..mirele a ales un verisor de al lui,care la vremea aceea era singur,dar care intre timp s'a cuplat cu cineva. Asa ca am ramas eu cu verisorul care avea prietena lol Si intre timp,desi si eu ies cu cineva, nu s'a schimbat din nou,sa ma puna pe mine cu el..sau pe verisorul lui cu prietena lui ..Am ramas noi 2 big_smile Ce poveste incurcata lol

#1799 2008-06-22 17:51:22

GreenBubbles
Insomniac member

ela nu-s de acord cu tine... adik el,victor,e cavaler de onoare din cate am inteles...si d-soara de onoare nu e andru pt k mireasa poate si-a ales prietena cea mai buna ca d-soara,sau sora,sau orice altceva...
eu sincer la o nunta mea (dak va exista asa cva) o sa-mi aleg ce d-soara de onoare vreau,nu o sa-mi aleg p iubita cavalerului sau asa...
oricum nush ce sa zic andru...poate k el vrea sa se gandeasca si la tine dar nu mai poate refuza celui kre i-a promis...
Dar la faza cu telu inchis,e egoist. adik el iti zice ceva si nu-ti mai da dreptu de a spune si tu cva,k isi inchide telefonu. super "misto"...

#1800 2008-06-22 18:04:15

theSame_ElaElis
Hero member

eu nu as face asta! adica eu ma cunun, dar din preferinte si chestii despart doua cupluri, sa zicem ca si cavalerul si dra au alti parteneri; ce exemplu dau???? ca viata te desparte la bine??? la distractie te pune in situatii limita??? !!!! no way! am vazut mult prea multe nunti unde cavalerul si dra erau parteneri!

#1801 2008-06-22 18:11:27

theSame_ElaElis
Hero member

andrutza a scris:

ei deja au stabilit mai demult 3 dsoare de onaore si 3 caveleri...

tocmai; aveau loc sa va lase si pe voi doi impreuna! yikes

#1802 2008-06-22 18:12:40

vonda
Platinum member

theSame_ElaElis a scris:

andrutza a scris:

ei deja au stabilit mai demult 3 dsoare de onaore si 3 caveleri...

tocmai; aveau loc sa va lase si pe voi doi impreuna! yikes

au stabilit ca numar,sau au stabilit si cuplurile? hmm

#1803 2008-06-22 18:24:38

GreenBubbles
Insomniac member

prevad k si la mine se termina curand...doamne ce ma poate enerva

#1804 2008-06-22 19:04:25

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

faza cu telu de cate ori am patit'o...cand se inchid in ei...prefera sa stea singuri...si sa stie k noi ne agitam sa ii sunam si telu lor e inchis...de cate ori am stat si ma uitam la el cand dormea...se calma si apoi discutam calmi fara cearta si altele...mi se pare k ar trebui sa lasi oleaca de la u la faza cu nunta..parerea mea..puss

green da tu ce ai mama??

Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-06-22 19:04:59)

#1805 2008-06-22 19:15:27

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io sunt asa...dc ma enervez prea tare inchid tel big_smile da nici prea mult inchis nu pot sa'l tin pt k sunt curioasa dc el ma suna lol sau mai am talentu sa nu'i raspund, sa ma sune in draci si io ori i resping ori il dau pe silence big_smile , recunosc o sg data am facut nazurile astea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.