|
Nu esti logat.
S'a terminat-96#1806 2008-06-22 19:15:29
Re: s'a terminatla faza cu nunta nu e vb de mult timp cu dusu lumanarilor. cum zice si tanto, nu e vb decat de vreo 2 ore. ai exagerat putin acolo da oricum nu avea de ce sa reactioneze asa, mai ales a-ti scrie mesaj de adio si sa-si inchida telu. mai mult,cred ca nu ar fi trebuit sa te lase sa pleci ....o sa se calmeze si isi deschide telu. asteapta sa te caute el sa vezi ce vrea Ultima oara a fost editat de monibv (2008-06-22 19:17:22) Offline #1807 2008-06-22 19:20:02
Re: s'a terminatmie nu mi se pare ca a exagerat deloc la faza cu lumanarile. nu cunoaste pe nimeni de acolo si e aiurea sa stai singura intr-un grup in care nu cunosti nici o persoana si el sa fie in fata si sa vorbeasca cu aia cu care duce lumanarile. crede-ma ca stiu. el era cu lumanarea si eu cu mirele pe care nu-l cunosteam deloc, dar m-au pus cu el ca sa ma impace pe mine. aveam botu' de 1 metru de nervi ca nu stau cu el si ma simteam stingher. pana la urma a mai facut mirele niste glume si mi-am mai revenit, dar tot ma simteam aiurea sa-l vad cu aia in fata, mai ales ca era un cal de 2 m cu fusta de o palma si cu tricou si nu era vorba de gelozie, pur si simplu ma simteam stinghera intre atatia necunoscuti. macar de as fi stat cu el as fi putut vorbi ceva, mai un comentariu, mai o barfa. la o adica, fiind impreuna, ii poate pune pe amandoi sa duca lumanarile Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #1808 2008-06-22 19:52:13
Re: s'a terminatprobabil ca o sa se calmeze si o sa te caute el...nici eu nu as fi de acord cu faza asta cu lumanarile,dar daca a apucat sa-i promita aluia,oricum asa o sa faca,pt ca asa sunt barbatii orgoliosi si incapatanati...adica cum daca i-a promis aluia,sa nu se mai tina de cuvant ...asa ca ori te impaci cu ideea,ori te certi cu el...alte variante nu prea sunt... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #1809 2008-06-22 20:00:19
Re: s'a terminatnu cred ca e nici el prea linistit...doar ca asta e stilul lui,din cate am inteles din povestirile tale,sa se victimizeze oarecum si sa-ti dea un fel de ultimatum...probabil in speranta ca o astfel o sa realizezi tu ca ai gresit...e ciudat...mie,in locul tau, cred ca mi-ar fi iesit peri albi,de la atata stres cu nunta asta...poate ar fi mai bine sa nu te mai duci deloc...decat sa stai acolo stresata de fiecare data cand o sa fie el in apropierea pitzipoancei... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #1810 2008-06-22 20:10:05
Re: s'a terminatsau...daca vrei,poti sa te impaci cu ideea si sa discuti cu el...sa te duci pana la urma la nunta...si daca tine lumanarea,asta e,stai si tu prin apropierea lui,oricum la cununia religioasa toata lumea cred ca e atenta la ritualul in sine...iar apoi o sa fie numai al tau si poti sa o oftici cat vrei pe pitzipoanca...eu asta as face totusi,n-as putea sa stau acasa si sa-mi fac o mie de gandurei stiind ca el e singur acolo,si in preajma ei...iar daca o sa mai fie si suparat si certat cu tine,cine stie ce idei i se mai scoala...ca nah,e barbat,e suficient sa bea 2 paharele de ceva si sa-i faca aia cu ochiul un pic...iar tu daca nu vei prin preajma...nu cred ca va rezista tentatiei...asa ca,gandeste-te bine! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#1811 2008-06-22 20:17:26
Re: s'a terminatar trebui sa reziste tentatiei, pai cum vine asta, ca sa-ti fie fidel tre sa-l tii de manuta!?ori vrea sa te insele ori se abtine, nu conteaza daca esti sau nu prin zona. nici acum nu si-a deschis telu de aseara?...e urat, foarte urat din partea lui, si probabil e convins ca are dreptate si asteapta sa te dai tu peste cap sa-l cauti sau chiar a vb serios in mesaje. incearca sa te linistesti, stiu ca nu e usor, da iesi undeva, nu mai sta in casa ca ti-e gandu la el. asa o sa mai uiti daca iesi Offline #1812 2008-06-22 20:20:12
Re: s'a terminato sa te caute el,andra..Fii fara grija Offline #1813 2008-06-22 20:22:10
Re: s'a terminataa inseamna ca am citit eu stramb, sunt ametita dupa examen. atunci o sa se calmeze pana diseara si te cauta, acum depinde de tine cum vrei sa reactionezi Offline #1814 2008-06-22 20:22:13
Re: s'a terminatma gandesc sa o termin si eu; aseara am vorbit si cu fratele meu si i-am zis tot ce ma calca pe nervi; acum plang de ma umflu de plans; Offline #1815 2008-06-22 21:00:47
Re: s'a terminatam tot urmarit si eu topicul , insa acum mi-a venit si mie randul! Andrutza, dak te consoleaza sa stii, eu am ajuns la concluzia k barbatii sunt niste dobitoci toti gramada...fara nici o exceptie, asha k nu te mai consuma atata. Urmatorul care o sa vina o sa fie mai bun si o sa te faca mai fericita! (la mine s-a tot adeverit pana acum) Offline #1816 2008-06-22 21:01:03
Re: s'a terminatoff andru se poarta exact ca mine,jur....ii dai pastile cu hormoni? 6 ani de dragoste Offline #1817 2008-06-22 21:13:03
Re: s'a terminato sa fie bine andrutza, treceti voi si peste asta :k?ra: Dragostea nu se stă, se face. Offline #1818 2008-06-22 21:15:36
Re: s'a terminat
cu siguranta...nu mai fi supy Offline #1819 2008-06-22 21:23:49
Re: s'a terminatcateodata parca nu e bine sa treci peste chestii de-aste....ca nu sunt chiar simple certuri; sunt lucruri care poate ar trebui sa atraga atentia asupra unei posibile incompatibilitati, dar noi fetele, tragem cu dintii si de ultima speranta si credem ca poate poate o sa se intample o minune....am intrebat-o o data pe o tipa care obisnuia sa schimbe barbatii destul de des, motiv pt care era si vazuta de care noi restul feteleor cam usurica., de ce face chestia asta. Raspunsul a fost f simplu: de ce sa fiu proasta si sa cred in luna si in stele?...cum vedea ca nu se potriveau la chestii destul de serioase cum taia raul din radacina - suferea si ea, insa nu cred k atat cat suferim noi care ne luptam de numa. Offline #1820 2008-06-22 21:27:39
Re: s'a terminatandrutza nu cred ca'i nimic grav!!! doamne fereste! dar eu cred ca si l'a inchis sa fie linistit si sa se gandeasca(De parca cu tine nu era linistit,dar ma rog..eh...sa se gandeasca in liniste..o fi adormit sau eu shtiu..a iesit la o bere cu el uitat descarcat acasa,se poate orice 6 ani de dragoste Offline #1821 2008-06-22 21:27:58
Re: s'a terminatsinucideri?....andrutza nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. Si plus de atat, tuh nici macar nu i-ai zis ca vrei sa te desparti sau alte de-astea...nu cred ca ar merge pana aici Offline #1822 2008-06-22 21:32:33
Re: s'a terminat
cam asa ma gandesc eu; ca sper sa schimbe ceva in modul lui de a gandi! exclusivist! dar nu ma agatz ca inecatu! ori se trezeste, ori bye... i-am zis acum cateva zile ca ii dau termen inca un an sa isi schimbe optik; dar nu am eu rabdarea aia! wake up, boy! ca sunt prea egoista sa suport la infinit!!!! Offline #1823 2008-06-22 21:48:31
Re: s'a terminatimi pare rau Andrutza nu meriti sa suferi atata din cauza unui baiat.Parerea mea este ca face faze din astea pt ca tu i-ai permis prea multe(ma refer la mesajele ce ti le-a trimis si ca si-a inchis tel)si vrea sa para si victima.Esti prea buna cu el si barbatii nu merita asta ca si-o iau in cap.iti spun din experienta...cu cat esti tu mai afurisita cu atat sunt ei mai mielusei.Nu il mai suna....si daca are tel inchis si daca nu eu zic sa nu il mai cauti ca nu merita.Si nici nu mai plage,iar rochita o sa ai tu ocazia sa o porti ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #1824 2008-06-22 21:54:24
Re: s'a terminatela,la voi ce s-a intamplat? Ultima oara a fost editat de pink_butterfly (2008-06-22 21:54:37) http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|