homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-97

#1825 2008-06-22 22:00:28

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Re: s'a terminat

s-a intamplat ca e plecat la Eforie N ; are concurs; si a incasat o remiza; si i-am facut niste reprosuri; si... a scris sms ca mai suna cand termina concursul si ca ii e mai bine singur; si m-au luat nervii; ca tot el ridica nasul .... eh! sunt chestii vechi in discutie , iar eu i le scot pe nas de cate ori am ocazia, in ideea ca poate se mobilizeaza sa faca mai mult! e cam comod si nu vrea sa isi ia un job pt ca face sah; el castiga la concursuri sume frumusele dar cam la cateva luni; si mi-au venit dracii ca mi-a zis ca gresit la o mutare si a facut remiza; daca asta e treaba lui sa o faca cum trebuie; stiu ca e fff bun la sah, dar nu imi tine de cald pasiunea lui; stiu ca ma iubeste , nu ma inseala, am incredere in el; dar e de o leneeeee.... abia acum o luna si-a luat o meditatie; si i-am zis ca din salariul meu de invatatoare tot pot sa ma intretin! iar el sa faca ce o sti....
dar... il si iubesc!!!!
offfff.... cum sa il fac sa se schimbe un pik?????????

#1826 2008-06-22 22:07:17

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

e cam greu cu schimbatul asta...eu m-am convins in timp...nu prea ai cum sa-l schimbi tu...ideea e sa isi dea el singur seama ca greseste si sa vrea sa se schimbe...poate ar fi mai bine sa incerci sa pui problema altfel si sa nu ii mai repsrosezi...acum sigur e si el suparat ca a facut greseala aia si poate daca ai incerca sa-l sustii si sa nu ii mai aduci aminte de faza cu jobul in momentele astea o sa fie mai bine...discutati voi si despre asta cand va fi in toane mai bune wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1827 2008-06-22 22:13:52

theSame_ElaElis
Hero member

am pus problema in toate felurile intr-un an de zile; dar rabdarea mea este limitata de carutza de facturi care cad in capul meu ! si ma cam satur! am si postat la chirie Bucuresti ca imi caut gazda! desi stau super bine cu el; are gars anl, dar nu ma incanta ideea ca mult timp de acum incolo sa fie toate cheltuielile pt mine! i-am zis si lui ca nu sunt materialista, am si eu un apartament in provincie, nu vreau masini, nu vreau decat un trai bun; si eventual un partener cu care sa impart si greul casei, nu doar greul casei lui; poate exagerez, nu stiu! mi s-a urat cu binele!? nu stiu! stiu doar ca nu ma vad toata viata asteptand sa mai castige el cate un concurs!

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-06-22 22:26:39)

#1828 2008-06-22 22:26:42

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mda,adevarul e ca ai si tu dreptate...nici eu nu as fi de acord sa fiu eu cea care plateste tot mai mereu...atunci incearca sa mai ai o ultima discutie cu el(mai calma,daca se poate) atunci cand se va intoarce si daca tot nu reactioneaza in niciun fel...poti sa iei si o decizie mai drastica,desi eu iti doresc sa nu se ajunga acolo wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1829 2008-06-22 22:29:23

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Ela,tre sa-i intelegi pasiunea... off,si al meu e muzician. si inainte incerca sa se intretina doar din muzica. din fusion vrea el sau metal progresiv. si stie bineee k asta in Ro e f greu,pt k sunt putini oameni kre asculta rock de calitate... si si-a incercat norocu dar nu prea a reusit sad si nu e vb de el,k nu ar canta bine,pt k el chiar canta mai mult decat f bine...doar k e greu sa traiesti din muzica in tzara asta de cacao. acum are alte planuri,doamne ajuta,acum va avea bani. si nu pt mine zic sa aiba bani,ci pt el... Si i-am tot zis sa o lase mai usor cu muzica,cel putin o vreme,si s-a suparat ca cik nici eu nu-l inteleg... sad n-am mai zis nimic,s-a convins singur!
cat despre alte schimbari...el era orgolios si cam egoist inainte,pana i-am zis k ne despartim! si m-am dus la el si mi-am luat toate lucrurile,cateva zile l-am tinut pe jaaaar,iar apoi el si-a dat seama k a gresit! si a facut sa fie bine. acum nu mai are faze de orgoliu sau egoism...
Nu cred k ti s-a urat cu binele din cate zici tu,ai niste dorinte absolut normale..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#1830 2008-06-22 22:30:18

theSame_ElaElis
Hero member

offfff! are si el aspiratiile lui profesionale, fondate, dar asta presupune timp, bani, rabdaaareeeee! simt ca nu am asa ceva!

#1831 2008-06-22 22:35:15

theSame_ElaElis
Hero member

GreenBubbles a scris:

Ela,tre sa-i intelegi pasiunea... off,si al meu e muzician. si inainte incerca sa se intretina doar din muzica. din fusion vrea el sau metal progresiv. si stie bineee k asta in Ro e f greu,pt k sunt putini oameni kre asculta rock de calitate... si si-a incercat norocu dar nu prea a reusit sad si nu e vb de el,k nu ar canta bine,pt k el chiar canta mai mult decat f bine...doar k e greu sa traiesti din muzica in tzara asta de cacao. acum are alte planuri,doamne ajuta,acum va avea bani. si nu pt mine zic sa aiba bani,ci pt el... Si i-am tot zis sa o lase mai usor cu muzica,cel putin o vreme,si s-a suparat ca cik nici eu nu-l inteleg... sad n-am mai zis nimic,s-a convins singur!
cat despre alte schimbari...el era orgolios si cam egoist inainte,pana i-am zis k ne despartim! si m-am dus la el si mi-am luat toate lucrurile,cateva zile l-am tinut pe jaaaar,iar apoi el si-a dat seama k a gresit! si a facut sa fie bine. acum nu mai are faze de orgoliu sau egoism...
Nu cred k ti s-a urat cu binele din cate zici tu,ai niste dorinte absolut normale..

cam asa e al meu! vrea sa traiasca din sah! e maestru international; e tanar , e pe val; dar in Romania castigi bani dc dai cu piciorul in minge, el care munceste cu capul, practica sportul mintii, ajunge muritor de foame in tara noastra de cacaoooo!

#1832 2008-06-22 22:35:52

theSame_ElaElis
Hero member

cand o sa se convinga si el?

#1833 2008-06-22 22:37:44

GreenBubbles
Insomniac member

de acord cu tine ela... e aiurea. eu ma uit la artisti,fie k sunt actori,pictori,fotografi sau muzicieni...oricat d buni ar fi,tot degeaba... si el face facultatea de jazz si nah tot muzica vrea...intr-un fel chiar il admir ca are un vis si NU renunta asa usor la el...dar i-am zis "dragul meu,fa alta facultate,ce vrei tu,urmatoare ta preferinta dupa muzica.gaseste-ti un job bun in domeniul ala,bine platit. si cand se iveste o super ocazie cu muzica,te ocupi de aia si lasi balta jobu ala." s-a suparat neutral si eu nu-i vreau raul sad dar m-am saturat sa vad k se enerveaza k nu face nik cu muzica...

#1834 2008-06-22 22:40:46

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu l'am luat ambitios si cu gustul banului si tot nu'mi convine..ca mi se pare ca e cu trupu si cu sufletul la munca aia a lui care zice el..ca'i aduce bani...mai mult decat cu mine! de exemplu azi inloc sa mergem la plaja am stat langa el la nenorocitul de laptop ca el facea treaba pt munca! Asha ca nici asha..nici asha n'o sa ne placa in veci!

6 ani de dragoste  hjarta

#1835 2008-06-22 22:42:32

theSame_ElaElis
Hero member

mda! al meu mai are o sansa de job dc baga, peste doi ani, sahul in scoli! asa se vrea! ar avea sanse multe, dar  o tine pe a lui ca se antreneaza ca sa devina mmi; offf

#1836 2008-06-22 22:42:39

GreenBubbles
Insomniac member

off,nemultumite mai suntem si noi. lasa janis k macar lucreaza ceva k lumea,nu face taxi k alti penibili...

#1837 2008-06-22 22:43:55

JanisJoplin
Platinum member

ce sa devina ela? explica'ne si noua big_smile
green...ai fost prea tare lol te iubesc lol

#1838 2008-06-22 22:44:01

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

capcaun a scris:

io sunt asa...dc ma enervez prea tare inchid tel big_smile da nici prea mult inchis nu pot sa'l tin pt k sunt curioasa dc el ma suna lol sau mai am talentu sa nu'i raspund, sa ma sune in draci si io ori i resping ori il dau pe silence big_smile , recunosc o sg data am facut nazurile astea

eu de mai multe ori si azi avem discutia finala... neutral revin cu news si eu... ca de joi nu ne-am vorbit decat azi si ieri am comunicat prin niste mesaje ironice si de kko neutral nu ma las, apoi puii mei, ce se termina lumea cu asta? nu frate! move on! :f?rbannad:
andra, imi pare fff rau sad ca nici la u nu a iesit cum trebuie sad

There ain't no sunshine now that he's gone

#1839 2008-06-22 22:45:24

GreenBubbles
Insomniac member

ale,treci pe mess rodnar

#1840 2008-06-22 22:46:24

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ahhhh, cat despre lucrul lor...
ma usurez si eu in al lu' "al meu" neutral   daca nu ne despart alte chestii, lucru lui la distanta sigur o va face, mai ales ca nu am incredere in el nici cat negru sub unghie neutral
plm, revin intr-o ora ca-mi imagineez ca n-o sa avem prea multe sa ne zicem neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1841 2008-06-22 22:51:18

theSame_ElaElis
Hero member

JanisJoplin a scris:

ce sa devina ela? explica'ne si noua big_smile
green...ai fost prea tare lol te iubesc lol

vrea sa ajunga mare maestru international; si e destuk de greu in Ro sa faci asta! e printre cei mai buni din tara! la ce bun? doar de mandrie? sunt mandra de el! altfel e bun la suflet, sensibil, atent cu mine, dulce, minunat... dar... cata rabdare sa am?

#1842 2008-06-22 22:54:11

GreenBubbles
Insomniac member

ela...n-ai ce face...eu stiu cum e... intelege-l,ii va veni mintea la cap singur cand o sa-si dea seama k nu se mai poate asa..

#1843 2008-06-22 22:54:44

JanisJoplin
Platinum member

pai ela daca deja e super tare si va fi si mai tare poate chiar va castiga bani sssuper buni din asta
eu zic sa'l lasi deocamdata sa'si urmeze visul..daca trece un timp si chiar exagereaza si nu aduce si el acolo un ban gramada....e de rau....eu asha shtiu...plaraii fac bani,sunt stalpii casei lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.