homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-98

#1844 2008-06-22 22:57:09

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Re: s'a terminat

GreenBubbles a scris:

ela...n-ai ce face...eu stiu cum e... intelege-l,ii va veni mintea la cap singur cand o sa-si dea seama k nu se mai poate asa..

Da Doamneee!!! popa

#1845 2008-06-22 22:57:46

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

JanisJoplin a scris:

pai ela daca deja e super tare si va fi si mai tare poate chiar va castiga bani sssuper buni din asta
eu zic sa'l lasi deocamdata sa'si urmeze visul..daca trece un timp si chiar exagereaza si nu aduce si el acolo un ban gramada....e de rau....eu asha shtiu...plaraii fac bani,sunt stalpii casei lol

asa zice si el! dar cand o fi minunea aia?

#1846 2008-06-22 23:00:31

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

GreenBubbles a scris:

off,nemultumite mai suntem si noi. lasa janis k macar lucreaza ceva k lumea,nu face taxi k alti penibili...

hai ca deja te intinzi si esti TU penibila.Nu ma mai ataca ca nu ma pot abtine la infinit si iti spun ce meriti.Si a face taxi nu e ceva penibil....oricum taximetristi castiga mai mult decat altii care au facut si 2 facultati wink

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1847 2008-06-22 23:02:55

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce mah? rotfl
tu nu esti sanatoasa la cap rotfl
ma intiind? rotfl cu ce mah? rotfl
treaba ta dak al tau face taxi,de unde sa stiu eu? zisesem k p o chestie,cred k tu esti aia penibila wink
eu o zisesem pt k n-as vrea sa faca asa ceva,k stiu baieti kre mai nou taxi fac si am zis ca sper sa nu se apuce si al meu... vai ce te-ai atacat,ma sparg de ras rotfl2

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1848 2008-06-22 23:07:03

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andra123..n-ai dc sa te supi...ca nici eu nu stiam ca al tau face taxi....bubbles a zis asta fara sa stie.daca eu afirm ca aia de la inginerie sunt prosti nu inseamna ca o zic ptr a ataca alta fata....doamne fereste.

Publicitate

loading...

#1849 2008-06-22 23:09:38

GreenBubbles
Insomniac member

yup,asa e... adik e ca si cum as zice X popor e un popor de nush ce si sa fie cineva p forum kre are strabunici din poporu ala...d unde sa stiu eu? tongue

#1850 2008-06-22 23:11:44

LauraP.
Full member
Inregistrat: 2008-06-20

danny a scris:

am tot urmarit si eu topicul , insa acum mi-a venit si mie randul! Andrutza, dak te consoleaza sa stii, eu am ajuns la concluzia k barbatii sunt niste dobitoci toti gramada...fara nici o exceptie, asha k nu te mai consuma atata. Urmatorul care o sa vina o sa fie mai bun si o sa te faca mai fericita! (la mine s-a tot adeverit pana acum)
Si eu am un specimen langa mine - stau cu el ca suntem amandoi in starinantate cu bursa. Si de la cel care  ma iubea de numa a ajuns nici sa nu imi mai vorbeasca.....sunt 24/24 de h cu el si totusi atat, atat de singura!...Imi vine sa urlu de disperare....acum vine si vara , caminul se goleste, el se intoarce in tara si eu raman aici ca proasta sad....Nush ce sa mai fac si eu, intr-un fel m-am consolat cu faptul k practic suntem despartiti.....da pe e alta parte asha as vrea sa se intoarca vremurile bune! E tare rau cand ai un om care are impresia ca "nu greseste niciodata" si la orice tot el se posteaza ca si victima.
Macar daca mi-ar zice :"tu fata...m-am saturat de tine, nu te mai iubesc asha ca gata cu circul!" sau macar de am avea certuri......da nici macar atat - doar o liniste de mormant...aiurea rau si parca cel mai nasol e ca tot eu raman si ma intreb oare ce am gresit? k i-am spalat rufele, am avut grija sa manace in fiecare zi si am facut orice ca sa ii fie bine?!

danny, ce ai patit mai exact? sunt sigura ca ai in jurul tau o gramada de prieteni care sunt gata sa itzi ridice moralul si sa itzi fie alaturi...

pupici si imbratisari moldovenesti...

#1851 2008-06-22 23:16:05

GreenBubbles
Insomniac member

asta vroiam sa intreb si eu Laura...care e situatia mai exact?

#1852 2008-06-22 23:17:58

fallen_angel
Insomniac member

sparge-te ca ai  si ce lol
si stiai ca face taxi si incercai sa ma ataci,dar oricum nu conteaza.....
incearca si tu sa ma ignori te rog eu frumos...asa cum fac si eu cu tine.Va fi mai bine,ok?

#1853 2008-06-22 23:20:58

GreenBubbles
Insomniac member

de unde sa stiu mai? ai zis p forum "al meu sotz face taxi" sau ce? trebuia sa visez? doamne ce pot sa rad,cat esti de jalnicaaaa rotfl2)))))))
eu te ignor,vad ca tu vrei sa ma ataci neaparat,si nu vad nik bine in asta wink

#1854 2008-06-22 23:25:03

fallen_angel
Insomniac member

da,m-a intrebat cineva odata si erai si tu si ai vazut.Si nu ma mai jigni,ok?ca nu ai vrea sa incep si eu.Pastreaza-ti"minunatiile"pt altele de teapa ta.Si nu te atac...nu am facut-o ncd...tu esti aia ofticoasa.Eu una nu ma obosesc pt una ca tine.si cu asta am incheiat 4 ever cu tine sper!!!!!!!!!!!

#1855 2008-06-22 23:30:53

Melany1
Banat

mey ce aveti...andra u ai o varsta si cred ca stii ca n-ai dc sa pui la suflet toate astea...si daca ar fi zis intentionat ce iti pasa?tu stii ce ai langa tine si ca va iubiti...si poa` sa zica cine vrea ce vrea.nu e cazu sa ne inflamam din faze dintr-astea...poate ea are o opinie proasta despre taximetristi...si e treaba strict a ei,personala
da nu sa ne apucam sa spunem "nu ma obosesc ptr una ca tine" deja mi se pare putin a jignire,no offence ...si n-are rost sa ne certam cand toate incercam sa ne acceptam cu bune si cu rele.
si bubbles...nici andra nu e ofticata...n-are rost sa ne jignim...

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-06-22 23:32:49)

#1856 2008-06-22 23:31:11

GreenBubbles
Insomniac member

eu nu am vazut k ai scris... de unde sa visez?? eu nu citesc toate paginile de la offtopic,sau de la altele.
tu nu prea ai avea cu ce sa ma jignesti,si nu p buna dreptate... asta este,face taxi...si ce-mi pasa mie?am zis k mi se pare penibil,si acum ce ai vrea,sa-mi schimb parerea k esti tu ofticata?nu,raman la aceeasi parere. poa sa faca si Bill Gates taxi,asa de hobby (desi nu cred k stii cine e omul ala),k tot penibil mi s-ar parea.mi se rupe de tine si de tot ce faci tu.
gata,abtine-te p viitor,k numai tu te faci de cacao. k la faza cu forumul e plictisitor.nimeni nu a fost de acord cu tine...nu ma mir de ce.
acu hai...da-mi pace cu "minunatiile" tale si tine-le pt prietenele tale,dak ai asa ceva.
am incheiat.

#1857 2008-06-22 23:36:48

fallen_angel
Insomniac member

Melany1 a scris:

mey ce aveti...andra u ai o varsta si cred ca stii ca n-ai dc sa pui la suflet toate astea...si daca ar fi zis intentionat ce iti pasa?tu stii ce ai langa tine si ca va iubiti...si poa` sa zica cine vrea ce vrea.nu e cazu sa ne inflamam din faze dintr-astea...poate ea are o opinie proasta despre taximetristi...si e treaba strict a ei,personala
da nu sa ne apucam sa spunem "nu ma obosesc ptr una ca tine" deja mi se pare putin a jignire,no offence ...si n-are rost sa ne certam cand toate incercam sa ne acceptam cu bune si cu rele.
si bubbles...nici andra nu e ofticata...n-are rost sa ne jignim...

pai am tot trecut cu vederea,dar deja sare calul.Nici tu nu cred ca ai suporta la infinit.Eu stiu ce am langa mine si tocmai de aia nu suport sa il vb cineva de rau.Ca daca ar fi adevarat ca e un taran si mai stiu eu cum nu as avea de ce sa ma atac ca na...ar fi adevarat,dar cand stiu ca nu este deloc asa nu ma pot abtine.Si ea a inceput cu jignirile cand m-a facut jalnica si asa mai departe.Tot ce vreau este sa ma lase in pace....nu ma suporta treaba ei,mie mi se rupe(scz de expresie) de ea sa faca si ea la fel.

#1858 2008-06-22 23:39:42

GreenBubbles
Insomniac member

extraordinar andra.  tu esti singura kre se ia de mine si kre ma ataca. si cred k toti vad asta. termina odata k nu mai am chef de fazele tale,serios.si nu vad nimic bun in asta

#1859 2008-06-22 23:40:33

Melany1
Banat

gagici sunteti offtopic

#1860 2008-06-22 23:44:42

fallen_angel
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

extraordinar andra.  tu esti singura kre se ia de mine si kre ma ataca. si cred k toti vad asta. termina odata k nu mai am chef de fazele tale,serios.si nu vad nimic bun in asta

hai ca am zis ca nu te mai bag in seama,dar ma uimeste cat tupeu ai.Zi-mi si mie te rog o singura data cand m-am luat de tine asa din senin?o singura data...atat
acum a fost singura data cand ti-am spus ceva pt ca deja te intinzi.Zilele trecute tot bagai apropo-uri,dar na....m-am distrat doar si nu ti-ai atins scopul nicidecum.Si hai sa incheiem ca nu mai are rost.Chiar as vrea sa continuam pe mess ca acolo ti-as putea spune tot ce am de spus.

#1861 2008-06-22 23:45:27

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

mei fetelor, o fii f f cald afara, suntem toate ofuscate pe te miri ce, da nu e cazul sa ne improscam cu noroi...suntem aici sa ne ajutam ce mama fericirii!butter

Ultima oara a fost editat de danny (2008-06-22 23:45:52)

#1862 2008-06-22 23:48:33

GreenBubbles
Insomniac member

deh,te crezi tu asa privilegiata sa iti dau idul meu de mess lol nu ti-l dau,nu ma mai intind la discutii penibile cu tine... tu te-ai luat de mine aiurea,k acum. nu am zis k "sotzu andrei e penibil k e taximetrist,in rest toti sunt ok" am zis k mi se pare un job penibil,fie cine l-ar face. care e problema ta?
ce scop sa-mi ating?tu esti singura care "concureaza" aici.
oricum,cam toti au fost de acord cu mine k ai fost super rautacioasa si aiurea la faza cu "forumul e plictisitor". asa k da-mi pace.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.