|
Nu esti logat.
Scolioza-3#39 2008-04-22 10:11:30
Re: ScoliozaMandy, exercitiile nu ti le pot spune, nu pentru ca nu vreau, ci fiindca e periculos sa faci de capul tau, fara sa stii exact ce afectiune ai si fara sa le faci corect. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-04-22 10:12:22) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #40 2008-04-22 10:14:02
Re: Scolioza
Asta o faceam din instinct .Da,stiu ca trebuie sa ajung la doctor,dar acum e aiurea atata timp cat doctorita mea de familie de acasa habar n-are unde sa ma duc aici in Bucuresti.Facusem radiografie anul trecut si mi-a zis nenea ala ca am o forma usoara de scolioza.Oricum,merci pentru sfaturi Offline #41 2008-04-22 10:23:13
Re: Scoliozascolioza ca scolioza...dar uite ca durerea poate veni din alte parti, ca la mine...recomandase cineva pe topicul asta pe medicul Jianu din Bucuresti...eu zic ca merita sa incerci. sanatate multa! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #42 2008-04-22 10:40:01
Re: Scoliozanicolle tu unde ai mers la medic ortopedic?as vrea si eu unul bun care sa-mi zica"mai fetito ai X si trebuie facute urmatoarele"nu sa ma plimb pe la 5 doftori degeaba. Offline #43 2008-04-22 10:55:12
eu cu trimiterea am fost anul trecut la centrum gym, in piata unirii....mi-au impins acolo cate 10 sedinte de fizio, kineto si masaj...nu zic ca a fost rau, dar nu sta nimeni acolo sa se uite ce si daca faci bine....ma rog...doctorita care s-a uitat la radiografii mi-a zis ca am scolioza si atat...ca zona lombara arata bine, nu stie de ce ma doare...dupa aia prin toamna am mai mers la o doctorita la o clinica de la Spitalul de recuoperare...sa fac kineto....ajungeam greu aici si iarasi, nu-mi convenea sa dau bani si sa nu se ocupe nimeni ca lumea...acum vine la mine acasaun baiat care a terminat kineto si se ocupa de mine...facem masaj, exercitii ....el mi-a explicat pe radiografie ce si cum am si de ce doare....un doctor bun insa nu stiu, o sa-l intreb pe el si o sa-ti spun, caci si pe mine o sa ma trimita la dr mai incolo, sa vedem dc s-a imbunatatit ceva. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-22 11:08:52
Re: Scoliozaaha.super.si eu as vrea sa fac masaj dar parca mi-ar fi rusine cu un baiat(plus iuby cred ca scoate flacari pe urechi )eu's mai pudica Offline #45 2008-04-22 11:26:21
Re: Scoliozapai bine, ca nici eu nu ma simt tocmai ok....da' nu ramanem never singurei, ca tipul e dragut bine si barbat'miu sta cu ochii pe noi....sa invete sa-mi fac si el masaj de fapt eu l-am rugat mai mult, ca oricum mi-e jena singura...mai ales de cand am patit-o anul treecut la centrul de masaj, s-a dat unul in mod grosolan la mine, s-a oferit sa-mi faca masaj...total etc...e foarte neprofesionalist, mai ales ca tu stai acolo despuiata pe jumate si pune un strain mana pe tine... Insa tipul asta e foarte ok si cu bun simt...poate daca era mai uratel ma simteam mai bine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #46 2008-04-22 12:03:51
Re: Scoliozavai de mine si mai ales de tine.s-a dat unu la tine?eu la cate experiente din astea am avut cu baieti care se dadeau la mine la greu chiar daca eu le ziceam ca sunt cu iubyde atatia ani..mi-e naspa sa stau aproape de un baiat sau chestii din astea.pt ca mi-e f frica.dar na.. Offline #47 2008-04-22 12:06:41
cam cat te costa o sedintza cu masaj si exercitii? eu am facut pana acum recuperarea doar acasa in vacantze pentru k aici nu am gasit un centru mai apropiat de locul unde stau eu si imi e greu sa ma deplasez zilnic.... Offline #48 2008-08-24 14:34:19
Re: Scoliozabuna
Offline #49 2008-08-24 14:46:05
Re: Scoliozapai ce pot sa iti spun despre operatie..se face incepand cu varsta de 14 ani cand crestrea e cat de cat incheiata si numai daca curbura depaseste 50 grade Offline #50 2008-08-24 23:06:27
Re: Scoliozabuna Offline #51 2008-08-26 11:15:23
Re: Scoliozafetele spuneti-mi si mie..am o scolioza pe ambele parti..si stanga si dreapta.. Dance like nobody is watchin.... Offline #52 2008-08-26 12:10:01
e vorba de streetdance.. Dance like nobody is watchin.... Offline #53 2009-03-17 13:32:25
Re: Scoliozanicolle, ce curbura ai? a mea era de peste 65 grade Offline #54 2009-03-17 13:38:22
Re: ScoliozaNu retin acum lady, curbura. Stiu doar ca nu e de operat inca... Eu am dureri de 12 ani, insa nimeni nu mi-a recomandat operatie. In cel mai rau caz as putea ajunge la o hernie de disc. Am o scolioza in S, curbata si sus si jos.....dureriele cele mai mari le am in zona lombara, in zona de sus a feselor...cica ar fi nervii spinali inlflamati "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #55 2009-03-17 13:40:07
Re: Scoliozapai la varsta ta nu se opereaza mai ales ca nu ai o curbura asa accentuata. la mine e inevitabil caci ar fi avansat(aveam 14 ani atunci) Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-03-17 13:40:30) Offline #56 2009-03-17 13:48:11
Re: Scoliozaam facut anul trecut cateva luni si apoi m-am lasat , nu mai aveam timp.... ce sa zic...eu am crescut intr-un orasel mic unde medicii nu au dat asa importanta problemei mele. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #57 2009-03-17 13:56:30
Re: Scolioza"Ortopezii demontează cele mai multe mituri legate de tratarea acestei curburi a coloanei, atenţion?nd că dormitul pe un pat tare, ?ntreruperea activităţilor fizice de la şcoală sau realizarea unor exercitii fizice cu coada unei mături ?n spate nu au niciun efect asupra bolii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|