|
Nu esti logat.
Cum sa fac sa am incredere?-4#58 2008-03-22 13:18:29
Re: Cum sa fac sa am incredere?wow...tu esti sigura ca el chiar a sarutat-o pe tipa aia? sau poate din ambitie ti a zis asa...si eu mai zic lucruri neadevarate cateodata, cand sunt f nervoasa si suparata. apoi imi pare f rau....poate e si cazul lui. Dar totusi daca e adevarat, nu i prea bine. adik... daca te iubeste dc vrea sa te tachineze? si dc sa ii trebuiasca sa sarute pe altcineva? chiar si din ambitie. eu nu as suporta sa ma mai atinga dupa ce a sarutat-o pe alta...si asa cum zici si tu...daca mai cala iar stramb? din diferite alte motive? eu cred ca nu trebe in situatia de fata sa te rogi de el...ci tu sa fi cea suparata, nervoasa, etc, sa il faci sa ii para rau pt ce a facut, pedepseste-l intr-un fel..., altadata sa se gandeasca la consecintze. and love saves the day... Offline #59 2008-03-22 13:23:25
Re: Cum sa fac sa am incredere?sincer sunt suparata...da..sunt sigura ca a sarutato...mam uitat si pe hi5 la profilu ei si al lui...el are foarte multe comentarii de la ea...ea are unu singur de la el...sincer ceva trebe sa fac....ca nu mai rezist sa stau aja....mam saturat...mie foarte frica ca se va repeta...mia mai fost zis"e singura blonda care ma atras"...((turbez si plang ca o prosta degeaba... Offline #60 2008-03-22 13:28:02
Re: Cum sa fac sa am incredere?dar e mitocan rau baiatul.in plus,cum poti sa saruti pe altcineva din ambitie?mi se pare o copilarie.si dak a facut-o,sa-si tina gura,nu sa te tachineze pe tine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #61 2008-03-22 13:39:46
Re: Cum sa fac sa am incredere?daca nu potzi sa pui capat relatiei, din orice motive ai avea..atunci fa l sa ii para rau. imi imaginez cum te simti, dar daca plangi nu rezolvi nimc. spui ca vrei sa ai o discutie serioasa cu el, ia-l la bani marunti, ia-l la palme, nu te mai gandi la el oricat l-ai iubi. eu nu l-as lasa asa sa scape cu una cu doua..cred ca l-as invinetii , pumnii picioare & stuffs serios acu...nu tre sa te rogi tu de el...ia atitudine, altfel se va mai intampla, te asigur. si tu ai face la fel daca ai vedea ca merge si ca nu ti se spune nimic, right? (ipotetic vb) Ultima oara a fost editat de geo.b (2008-03-22 13:41:19) and love saves the day... Offline #62 2008-03-22 14:20:19
Re: Cum sa fac sa am incredere?si eu am nevoie sa iau parte activ la topicul asta,pt ca nici eu nu am incredere in al meu,pt. o faza facuta acum un an jumate..Ma rog..nu cred ca solutiile se dau verbal,sau ca exista o regula:fa asa,zii aia..Depinde de mine,stiu asta.Si el saracu' a juns la capatul puterilor,a zis ca ma face sa am incredere in el cu forta Offline Publicitateloading...
#63 2008-03-22 14:29:44
Re: Cum sa fac sa am incredere?
poftim ? si o mai si lauda pe aia ? hai mai...doar nu vb serios :f?rv?nad: Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-03-22 14:32:12) #64 2008-03-22 15:46:05
Re: Cum sa fac sa am incredere?nu stiu..dar astept azi sa vad daca ma suna si imi zice sa ma intalnesc cu el..daca nu ma gandesc serios sa pun punct...in ziua cand mi-a marturisit ,toata ziua imi zicea ca ma iubeste si apoi sa-l iert...a doua zi a vazut ca sunt tot suparata a incetat cu tot...ieri in gluma i-am zis ca ii dau liber..la care cel foarte serios..."n-ai tupeu sa-mi dai liber ca oricum altu mai bun ca mine nu gasesti"....oofff....noroc ca mai vorbesc aici cu voi pe forum ca altfel m-as tampi cu totul...stau singura si ma tot gandesc cum ii cu el si cum ii fara el...o iau razna...ma simt foarte singura....nici afara sa ies nu am cu cine...m-a indepartat de toti prietenii mei...pur si simplu pe mess nu am mai intrat sa vorbesc cu cineva de la inceputul lui decembrie...o bucata de timp parola a fost schimbata de el si o stia numai el...cand se intampla sa mai ies afara cu fetele trebuia sa ii dau una din fete la tel ca sa fie sigur....ma simt neglijata..singura...cand iam zis astea...mia zis"vezi daca team invatat cu narav si stateam 6-7 ore pe zi?" Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-03-22 15:50:16) Offline #65 2008-03-22 15:52:54
Re: Cum sa fac sa am incredere?pfff...lasa nu te gandi ca esti singura...k nu esti singura...ai doar impresia asta...ai sa vezi dak va fi sa va desp... #66 2008-03-22 15:57:01
Re: Cum sa fac sa am incredere?asa am sa fac...pana acu la fiecare cearta eu eram cea care il cauta...eu am fost catelusu...mi-a zis clar ca "ma intorc ca catelusu la el"..dar nu mai am chef...mam saturat...multumesc de sfaturi...toate gandurile pe care le aveam mi leati confirmat voi acu..deci tre sa fie bine...decat sa stau cu el si sa plang ..mai bine vad acu dak mai pot face ceva sau nu cu relatia asta......ms fetele:*..va anunt ce am rezolvat..momentan astept... Offline #69 2008-03-22 16:01:45
Re: Cum sa fac sa am incredere?ma enerveaza baietii de tipul asta....da ce se cred, mari smecheri acum, buricul pamantului? aiurea...tb sa pui piciorul in prag ancutsa pt ca deja si-a luat-o in cap si-ti da niste replici....eu cred ca-l pocneam pana acum si-l dadeam afara din casa de n ori...l-am dat afara din casa pe iubi cand nu mi-a gresit rau si tot eu eram aia cu gura mare si el tacea, ma enerva tare cand el nu zicea nimic si decat sa fac urat ii ziceam sa plece, nu stiu cum de poti sa suporti atatea chestii pe care le zice el...profita de slabiciunea ta si el n-are nici un stress...mai schimba tactica sa vada ca nu esti la picioarele lui si nu e el cel mai cel . #70 2008-03-22 16:08:21
Re: Cum sa fac sa am incredere?pai ii genu de baiat smecheras...ochit de multe fete si restu...are o parere foarte buna despre el...nu puteam sal dau afara din casa ca eram la el aksa......insa m-a umilit de destule ori...la inceput a fost frumos..apoi toate s-au schimbat...e foarte orgolios,incapatanat si impulsiv...pe moment reactioneaza foarte urat..si apoi dupa ce se calmeaza isi da seama ca a gresit...eram si eu inainte impulsiva si orgolioasa dar am lasat de la mine...de pocnit mi-a venit dar mam abtinut...acu cea mai mare temere a lui ii ca am sa ii intorc faza si am sa merg si eu tot din ambitie sa ma sarut cu altu.,..o sa am nevoie de multa bafta sa ma abtin sa fiu tare si sa rezist discutiei cu el... Offline #71 2008-03-22 16:11:17
Re: Cum sa fac sa am incredere?mie astea mi se pare copilarii, cu sarutul si cu razbunarea si ce mai crede el...tre sa-i bagi mintile in cap sau pur si simplu sa-l tratezi cum te trateaza si el, cu indiferenta...sigur n-o sa-i convina mai ales ca te stie ca cedezi. #73 2008-03-22 16:13:15
Re: Cum sa fac sa am incredere?pai sa fii... Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-03-22 16:13:39) #74 2008-03-22 16:19:07
Re: Cum sa fac sa am incredere?pana acu nu sa mai intamplat...mia si jurat ca sunt singura fata cu care sa culcat in ultimele 9 luni de zile...si nici de saruturi n-a mai fost vorba..imi dadeam seama...la el juramintele sunt lucruri f serioase si tine foarte mult la ele..daca stie ca nu a facut iti jura..daca a gresit evita...pai inca nu l-am iertat..ca n-am trecut peste faza cu sarutu...si acu am in cap imaginea cand o saruta pe aia(imaginatie bogata)..el cred ca crezut ca il iert asa intro zi...cand a vazut ca a doua zi eram tot asa...sau schimbat lucrurile... Offline #75 2008-03-22 16:22:15
Re: Cum sa fac sa am incredere?mai dar poate nu s-a sarutat....mai sunt si din astia care vor sa starneasca gelozii si le coace capul numai prostii....u vezi cum se poarta de acum incolo, lasa-l pe el sa te caute sa propuna ceva, fii mai ezitanta u pana vezi ce are de gand... #76 2008-03-22 16:47:57
Re: Cum sa fac sa am incredere?asa am sa fac fetelor....merg sa ma pregatesc sa ma intalnesc cu el...tineti-mi pumnii...va zic diseara ce rezolv.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|