homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu pastilele sau raceala?

#1 2008-03-19 23:50:44

nicole_me13
New member
Inregistrat: 2008-01-29

problema cu pastilele sau raceala?

buna fetelor. am si eu o mica problema. acum 2 luni, am avut sangerari o luna, care cu tratament au trecut. mi-am schimbat anticonceptionalele, am inceput sa iau Yasmine. asta e a doua luna cand le iau. dupa prima folie am avut o menstruatie foarte abundenta, si aveam uneori dureri de burta si de sani.
acum inainte sa termin a 2a folie, cu vreo 4-5 zile am avut niste scurgeri maronii, nu foarte puternice, pana acum, cand am terminat pastilele si vad ca incepe oarecum sa fie si o sangerare.
inainte de asta, mai aveam cate-o o picatura infima de sange in secretia normala odata la cateva zile. tot in timp ce luam pastilele. acum am dureri de burta, si luni am terminat folia, deci probabil, tb sa-mi vina.
sa-mi fac griji cu scurgerea aceea? mai ales ca la ultimul control aveam o rana mica pe col?!?!? grater
sa fie vreo legatura intre yasmine si faptul ca fumez? nu foarte mult...
sau ca mai aiu pastile.....vitamine, midocalm si energizante uneori?

spune-ti-mi daca e cazul sa-mi fac griji sau nu sad

multumesc anticipat

va pup fetelor..

nicole

#2 2008-03-19 23:53:26

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: problema cu pastilele sau raceala?

scrgerea respectiva se numeste spotting si e normal sa o ai in primele 3 luni de la administrare ac. daca persista mia mult de 3 luni trebuie sa mergi la doctor sa iti schimbe ac.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-03-19 23:58:51

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ceea ce ai tu este o reactie a corpului tau de la ac. si este normal, aceasta reactie poate dura pana la 3 luni, daca dupa 3 luni ea mai apare atunci te duci din nou la medic sa iti schimbe pilulele, din pacate sangerarea poate dura de la 1 zi la mai multe depinde de organism si de cat de repede se obisnuieste. Parerea mea este sa vezi cum va fi si in urmatoarea luna, cum te simti, iar daca aceste reactii se vor inrautati sau vor persista sa mergi la doctor. Si da daca ai terminat folia trebuie sa iti vina.
In general atunci cand ei ac. nu este indicat sa fumezi, acum e alegerea ta daca continui cu tig sau nu. In legatura cu pastilele, vitaminele nu interact cu pilulele, trebuie insa sa ai mare grija la antibiotice, acestea interact cu ac, si le scade efectul...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-03-20 00:08:15

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu am inteles k deja le ia de 4 luni;a luat primele 2 luni, si acum de 2 luni a trecut pe yasmine smile le-ai luat la sfatul unui medic de planning, banuiesc, nu? oricum esti deja in a 4-a luna si nu ar mai trebui sa iti apara spotting, desi dupa cum descrii tu, cam asta e.mai asteapta si folia urmatoare si daca tot asa e, mergi sa ti le schimbe.dar nu e motiv de ingrijorare

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-20 00:33:22)

#5 2008-03-20 00:09:00

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

@adri are numia 2 luni de cand ia yasmin. nu cred ca se pun la socoteala celelalte ac

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#6 2008-03-20 00:33:25

nicole_me13
New member
Inregistrat: 2008-01-29

mie mi se parea ciudat ca in prima luna nu am avut dureri sau spotting,decat niste dureri mici de sani atat.
intr-adevar am luat altceva timp de 5 luni, apoi am trecut pe astea. stiam ca e normal sa existe, dar cu mercilon, ceea ce am luat prima data n-am avut niciun fel de spotting sau dureri, probabil era o cantitate foarte mica de hormon fata de asta, nu? (eu sper ca poate o sa-mi mai creasca si sanii, daca astea au o cantitate mai mare de hormon...ce ziceti, am sanse? smile )
o sa incerc s-o raresc si cu tigarile

va multumesc mult >big_smile< puss
chiar incepusem sa-mi fac griji, daca tb sa-mi cauterizez rana de pe col..ce-i drept mi-e cam frica...

va puup pusspusspuss
mersi again

#7 2008-03-20 00:38:37

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

cu placere kram

#8 2008-03-20 07:50:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

faptul ca aluata inainte alt timp de ac.si a avut spotting nu are nici o legatura,a schimbat contraceptivul se afla in primele 3 luni de acomodare... deci daca si dupa a3a folie mai apare spotting mergi din nou la medic... cat despre crescutul sanilor depinde de la organism la organism este foarte bine ca reduci tigarile... si rezolva si cu rana aia pe col smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.