|
Nu esti logat.
Unghii moi.remediu pt ele?-4#58 2008-04-01 22:32:53
Re: Unghii moi.remediu pt ele?nu pot sa le tai mai mult de atat cat erau,asta e,ca ajung de le tai din carne si ma doare pe urma IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #59 2008-04-01 22:45:54
Re: Unghii moi.remediu pt ele?nu stiu cat de eficiente sunt lacurile de unghii. incearca niste vitamine si sa mananci cat mai multe produse lactate. Offline #60 2008-04-02 10:05:15
Re: Unghii moi.remediu pt ele?mai, scria pe la unul din topicurile despre manichiura ca nu-i bine sa-ti curati cuticula cu forfecuta... imi puteti explica de ce? de exemplu, mie imi arata unghiile "dungate" pe orizontala, am ca niste mici "santuri" orizontale pe unghie... oare de la asta sa fie? am unghiile prea moi si ramane "semn" de la forfecuta cand curat... apoi unghia creste si se tot vad "semnele" succesive? poate ca-i tampita intrebarea... dar mananc fructe, legume si lactate la greu... si tot varza mi-s unghiile. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #61 2008-04-02 10:10:53
Re: Unghii moi.remediu pt ele?nu e tampita intrebarea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #62 2008-04-02 11:17:34
Re: Unghii moi.remediu pt ele?aha... cam nasol, ca eu m-am obisnuit sa o tai de mica (14 ani) si creste inestetic tare, dura si cu crapaturi (asta daca o las, dar nu ajunge acolo niciodata, cel mult la munte )... trebuie s-o indepartez cumva... am sa incerc remover gel-ul (nici nu stiam ca exista asa ceva... uff, tare "afona" sunt la capitolul asta!!) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#63 2008-04-02 11:51:19
Re: Unghii moi.remediu pt ele?daca se crapa poarta dupa tine un ulei de cuticul sau si mai comod un creion cu ulei...creionul este la fel ca cel cu care corectezi oja numai ca are ulei...el se poate reumple cu ulei din sticluta cand e nevoie...si cu acest creion iti impingi usurel cuticula si fiind cu ulei ii da si un aspect usor si nu mai e crapata...poti sa dai de mai multe ori pe zi... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #64 2008-04-02 11:59:33
Re: Unghii moi.remediu pt ele?uite cam asa arata N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #65 2008-04-02 12:18:22
Re: Unghii moi.remediu pt ele?eu de aici mi-am luat http://www.sergal.ro/tratamente.html N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #66 2008-04-02 12:27:18
Re: Unghii moi.remediu pt ele?multam prima oara cand voi fi intr-un exces financiar... sigur ma apuc de asa ceva... ca nu mai merge asa!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #67 2008-04-02 12:28:27
Re: Unghii moi.remediu pt ele?
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #68 2008-04-02 22:39:21
Re: Unghii moi.remediu pt ele?Katami, nu stiu daca e chiar asa buna crema aia...adica m-a ajutat dar in 2 seri nu m-am dat cu ea si deja mi s-a rupt o unghie. Deci trebuie perseverenta! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #69 2008-04-05 20:01:20
Re: Unghii moi.remediu pt ele?bine ca nu'mi tai cuticulele cu forfecuta,de fapt nici nu am prea multa,e putina si o iau usor cu unghiera ca imi vine mai simplu la mana IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #70 2008-04-05 22:00:06
Re: Unghii moi.remediu pt ele?ai incercat cu tratamentul de la farmec elena? e chiar foarte bun Offline #71 2008-04-06 03:09:27
Re: Unghii moi.remediu pt ele?Eu am probleme mai serioase...le rod:| Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #72 2008-04-06 11:42:20
Re: Unghii moi.remediu pt ele?momentan nu am incercat dar voi incerca pe viitor ca acum le am foarte foarte scurte si mi'e rau sa ma uit la ele.ms fetele pt sfaturi IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #73 2008-04-06 11:45:00
Re: Unghii moi.remediu pt ele?eu stiuam ceva de ulei fierbinte cat suporti sa ti in el ,nu am incercat http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #74 2008-04-06 11:52:19
Re: Unghii moi.remediu pt ele?treaba cu uleiul fierbintel am incercat,dar fara rezultate,am repetat timp de 1 luna si ceva si tot aceleasi pe care le stiu sunt si acum.cred ca tre sa fac tot posibilul sa folosesc tratamentul de la farmec,sa vad cu ochii mei nu? IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #75 2008-04-06 11:53:00
Re: Unghii moi.remediu pt ele?
nu am avut probleme cu unghiile insa prietene de-ale mele au facut acest tratament cu ulei de masline cald si lamaie impreuna cu pastile de calciu si toate au avut rezultate bune. Cred ca o sa fac si eu asta preventiv pentru ca rau nu poate face. Un astfel de tratament dureaza 10 zile. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #76 2008-04-06 11:56:12
Re: Unghii moi.remediu pt ele?eunu am probleme ,char imi sunt prea tari ,un dermatolog imi zicea sa fac o pauza de 3 luni fara oja fara nimic ,si a dat rezultate http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|