|
Nu esti logat.
Coitul intrerupt#1 2008-03-22 03:27:32
coitul intreruptstiu k sunt sanse de a ramane insarcinata daca folosesti aceasta metoda din cauza lichidului ce se emana din penis , dar daca urinezi inainte de actul sexual mai sunt sanse de a ramane insarcinata ? Am citit pe mai multe site-uri ca trebuie sa urinezi inainte .. : ,,Ce este metoda coitului ?ntrerupt? Offline #2 2008-03-22 07:35:58
Re: coitul intrerupt
Coitul intrerupt este cea mai populara si ea mai raspindita metoda naturala de contraceptie.Ea consta in retragerea rapida a penisului, in momentul iminentei ejacularii, si depunerea spermei in afara vaginului. Este una din cele mai vechi metode de evitare a sarcinii. Offline #3 2008-03-22 08:19:30
Re: coitul intreruptmi se parea cea mai .. demoralizanta metoda de a te proteja...cand te simti mai bine.. "gata, ti-am luat jucaria..." Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-03-22 08:20:26) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #4 2008-03-22 09:09:08#5 2008-04-28 20:57:25
Re: coitul intreruptnoi folosim aceasta metoda...cel putin o foloseam pana acum...astept s imi vina ciclu k s iau ac...doar k imi intarzie...ji intru in sperieturi...e posibil oare s fiu insarcinata?...nu s-a scapat in mine niciodata...lichidul acela kre ii curge knd se excita ji`l sterge mereu...ji m dor sanii l fel k at knd trebe s imi vina...ji am anexita in partea dreapta ink...trebuie s iau tratament...poate s intarzie ciclu de la asta?niciodata nu imi venea regulat,...heeelp me plsss...e posibil oare s fiu insarcinata?s 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-28 21:08:56
Re: coitul intreruptdaca ai avut menstre normale nu esti insarcinata...si da...poate intarzia de la anexita... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-28 21:11:23
Re: coitul intreruptpai...acuma astept s imi vina...dar nu imi vine...de obicei imi venea in jur de 27...ji nu mi-a venit ink...((( 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #8 2008-04-28 21:34:21
Re: coitul intreruptdaca erai in perioada fertila cand au avut loc contactele o sansa exista...mica ce i drept...asteapta linistita menstra si daca tot nu apare fa un test la 7 zile de la intarziere... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-28 21:39:42
Re: coitul intreruptok...ms mult d rasp... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #10 2008-04-28 21:45:18
Re: coitul intreruptcu placere... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-05-14 17:09:47
Re: coitul intreruptbuna! am tot citit despre aceasta metoda coitus interruptus si tot nu ma pot lamuri asupra usor chestiuni. daca atunci cand am facut prima oara dragoste am folosit-o, fara a folosi alta metoda, este posibil sa se intample ceva rau? mentionez ca sunt la inceputul relatiei sexuale cu partenerul meu (am avut pana acum doar 4 contacte) si nu ne putem decide ce metoda sa folosim, astfel incat sa fim protejati amandoi!! Offline #12 2008-05-14 17:11:02
Re: coitul intreruptanticonceptionalele dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #13 2008-05-14 17:41:22
Re: coitul intrerupteu am folosit metoda asta cu prietenul meu timp de 6 luni( cu spalari si urinari, nah), nu s-a intamplat nimic, dar am fo un pic stresata...si uneori imi zbura gandul prea departe.... si parerea noastra e ca e mai klumea fara sa te privezi si sa te opresti cand ti-e lumea mai draga, deci mai bine te protejezi. The perfect thing 2 type when there`s nothing else 2 say Offline #14 2008-05-14 17:42:51
Re: coitul intreruptsi eu am folosit-o de 3 ori la inceput si dupa ce am eliminat o data un cheag de sange care nici acum nu stiu daca era bebe sau nu nu mai vreau sa aud de ea...cred ca e cea mai nesigura metoda!!!!! Sa nu te astepti sa te salut! Offline #15 2008-05-14 17:45:18
Re: coitul intrerupttecucel, coitul intrerupt nu are legatura cu "vechimea" vietii sexuale a fetei...are o eficienta la fel de scazuta si daca e prima data, si dupa ani de experienta sexuala. ceea ce intr-adevar ii creste sau scade eficienta este perioada ciclului. Offline #16 2008-05-14 17:57:25
Re: coitul intreruptsunt riscuri foarte mari .... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #17 2008-05-14 20:34:03Re: coitul intreruptsi eu am folosit metoda si asa e...sunt riscuri f mari de a ramane in primul rand si in al doilea rand peste ceva ani poate ramane el cu disfunctii erectile..stiu ca e cel mai placut sa faci sex fara prezervativ tocmai de aceea recomand antibebe. eu iau de 2 luni, ma simt f bine, nu m-am ingrasat, totul e ok si placerea e mai mare. Ultima oara a fost editat de muty (2008-05-14 20:34:41) Offline #18 2009-04-19 20:38:20
Re: coitul intreruptcinderela...ce sa mai intamplat?din curiozitate.da-ne si noua vesti Offline #19 2009-04-19 22:06:10
Re: coitul intrerupt
uita-te cu atentie alina, mesajul cinderelei la care astepti tu continuarea e de acum un an.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|