|
Nu esti logat.
Igiena intima corecta#1 2008-03-22 22:16:42
igiena intima corectacum sa ne efectuam corect igiena intima.sa ne spalam intravaginal sau nu,e indicat sau nu.dupa contactul sexual daca partenerul se termina in mine sa ma spal cu degetul in vagin sau nu? Offline #2 2008-03-22 22:21:18
Re: igiena intima corectaeste un topic cu igiena intima dupa fiecare contct cu ejaculare inauntru trebuie sa te speli cu apa;in rest, de 2 ori pe saptamana e de ajuns sa te speli inauntru, tot cu apa doar, iar exterior-eu in fiecare seara faca asta Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-22 22:27:08) Offline #3 2008-03-23 15:45:11
Re: igiena intima corectade ce spune-ti ca e necesar sa te speli cu irigatorul de 2-3 ori pe saptamana,chiar daca nu ai contact sexual.spalaturile cu irigatorul se fac doar la sfatul medicului iar cu spalatul cu degetul dupa fiecare contact sexul mi se pare aiurea pt ca in primul rand te poti rani singura cu unghia si in al doilea rand iti poti face leziuni in mucoasa vaginului.si oricum sperma curge singura afara din vagin.iar in cazul in care vrei sa ramai insarcinata in nici un caz nu te pui sa te speli repede cu irigatorul dupa contact.contrazice-ti-ma daca nu e asa Offline #4 2008-03-23 15:47:01
Re: igiena intima corectasi apropo de spalat cu irigatorul cu apa de la robinet,ganditi-va cam cate chestii are apa aia in ea mai ales cea calda,de aia se numeste apa menajera,eventual cu apa de la robinet fiarta si apoi lasata la racit. Offline #5 2008-03-23 15:47:55
Re: igiena intima corectapoti sa editezi mesajele? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-23 15:51:42
Re: igiena intima corectaspalat cu apa si degetelul dupa fiecare contact iar daca ele nu exista 2 ori pe saptamana tot cu degetelul.... nimeni de pe forum nu recomanda irigatorul cred ca ai inteles tu gresit. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-03-23 15:53:34
Re: igiena intima corecta
Nu s-a vorbit de situatia in care vrei sa ramai insarcinata, ci in general. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-03-23 15:54:00) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2008-03-23 15:54:08
Re: igiena intima corectanu am zis cu irigatorul, ci cu degetul aici noi doar dam sfaturi-cine vrea, le asculta, cine nu, citeste si trece mai departe; spalaturile au fost recomanadate de un medic nu e o simpla persoana Offline #9 2008-03-23 18:02:48
Re: igiena intima corectasi ca o rectificare...in afara spalaturilor de dupa concate spalaturile pot fi maxim 2 pe saptamana...daca nu te speli decat dupa contacte e ok...vaginul are si el un sistem de curatare al lui happy with him...inlove with him... Offline #10 2015-02-01 11:42:09
Re: igiena intima corectaAm văzut că s-a tot discutat depre modul ?n care e bine să ne spălăm dar mă g?ndesc că şi igiena lenjeriei tine de igiena noastra intimă aşa că am să ?ntreb aici: cum ne menţinem lenjeria curată? Este suficient să o spălăm şi at?t?Adică ştim că se tot umple de secretii. Offline #11 2015-02-01 12:22:06
Re: igiena intima corectaEu zic ca e suficient sa o speli, hai sa fim seriosi, e propria ta secretie, cu ce te infectezi ? Offline #12 2015-02-01 13:35:56
Re: igiena intima corectaPăi da dar ?n situaţia ?n care ai avut o infectie bacteriana sau micotica ce faci cu lenjeria? Offline #13 2015-02-01 14:12:53
Re: igiena intima corectao speli si gata... nu stiu, mie mi se pare o absurditate ideea asta a autoinfectarii, nu am fiert / calcat / ars chiloti in viata mea si uite ca mai sunt in viata Offline #14 2015-02-01 17:09:38
Re: igiena intima corectae suficient sa speli la 60 grade sau peste cu vanish (e mai concentrat decat alti detergenti) si gata Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #15 2015-02-01 17:30:38
Re: igiena intima corectaEu o spăl la m?na şi o frec foarte bine (fiind studentă la cămin nu am maşina de spălat) iar apoi e calc de o omor. Mă g?ndeam că nu e suficient ca să fie eliminati microbii. Offline #16 2015-02-01 17:40:34
Re: igiena intima corectaah, am inteles ... in acest caz eu mi-as lua unii noi in locul celor folositi cand a fost infectia Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #17 2015-02-01 19:34:23
Re: igiena intima corectamie mi se pare o exagerare... si infectia aia ce e, raie, ciuma bubonica ? asa candida si altele traiesc oricum in organism, pacat ca nu ne putm arunca si vaginul si intestinul si sa ne luam unele noi Offline #18 2015-02-01 21:02:15
Re: igiena intima corectaSunt de acord cu hemidal si pana la urma daca iti calci lenjeria de o 'omori' e mai ceva ca noua Offline #19 2015-02-02 00:03:43
Re: igiena intima corectacireşica zice una, hemidal alta şi mie mi-e doar frică să nu mă reinfestez pentru că de jumătate de am tot fac cate ceva nou.... Dar parcă nu mi-aş arunca toată toată lenjeria. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|