|
Nu esti logat.
Examen auto-14#248 2008-05-24 00:52:19
Re: Examen auto
si io am facut-o pe aia de 2 ori http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #249 2008-05-24 07:12:56
Alea de la Ilioara sunt horror. Freaca cartea aia galbena pana iti iese pe nas. Eu am facut-o de 3 ori si la sfarsit ma uitam pe raspunsurile la intrebarile pe care le gresisem. #250 2008-05-24 07:36:53
Re: Examen autoeu zic cum am facut eu.. am citit legislatia o data toata,si o data am repetat cele mai importante capitole..si apoi m'am apucat sa fac teste,pt ca a doua zii aveam examen..si am adormit cu cartea in brate M'am trezit a doua zii,m'am dus la examen si cu ce cititsem in legislatie am luat 24.Eu zic ca facutul testelor e cu 2 taisuri:unu la mana pt ca la examen sunt mai simple si te chinui acasa degeaba,si doi la mana pt ca mi se par plictisitoare,si unele sunt gresite. Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-24 08:26:15) Offline #251 2008-05-24 08:20:21
Re: Examen autoda,are dreptate tantosica,citeste neaparat macar odata cartea..si vezi ca pe incepator.ro sunt multe gresite..pe mine m`au bagat in ceatza rau..mai bine faci chestionarele din carte de 2 ori,o citesti odata si aia e ..nu`ti mai trebuiesc alte prostii Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #252 2008-05-24 11:16:32
depinde si de fiecare om sa sti k mie de exemplu mi-e mai usor sa raspund la intrebari, decat sa citesc, si asta in orice domeniu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#253 2008-05-24 11:20:52
Re: Examen automie tocmai, pt k tata stie k am aranjat traseul, nu'mi da masina asa k am carnet de 2 ani si nu conduc decat cand imi da matzu masina, ad din an in paste Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #254 2008-05-24 12:32:41
Re: Examen autoeu am citit legislatia odata si am mai repetata alea cu stationarea, depasirea etc knd sunt interzise si knd m'am apukt sa le fac pe alea de la ilioara m'a luat cu dureri de kp ajunsesem la concluzia k sunt praf Avem 1 an si 5 lunite Offline #255 2008-05-24 12:45:54
Re: Examen autosi eu le incurcam rau de tot pe alea..si acum le mai incurc..sa nu mai zic ca la volan..nici nu mi le aduc aminte Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #256 2008-05-24 12:47:54
Re: Examen automie cel putin mi se par km aiurite nu prea au logik Avem 1 an si 5 lunite Offline #257 2008-05-24 15:35:31#258 2008-05-24 15:48:31
da de pe asta am mai facut eu Sa nu te astepti sa te salut! Offline #259 2008-05-24 18:06:35
Re: Examen automycutza eu imi doresc f tare sa iau cat mai rpd permisul intelegi,si daca iau sala din prima nici nu mai stau pe ganduri si imi platesc traseul ca sa nu mai am emotii ca daca ma pica si am invatat ca proasta,am luat sala si apoi sa ma pice vreun sarpe la traseu...asa da-i naibi de bani,dar macar sunt sigura ca il iau!mi-ar placea ca prima data sa incerc sa dau traseul fara bani,dar imi doresc f tare sa am permisul cat mai rpd...si nu ma simt prost ca am dat bani sau cva..pt ca eu conduc bine,conduc de la 14 ani,tati a tinut mortis sa ma invete de mica,stapanesc masina destul de bine...acuma na nu sunt cine stie ce...dar fatza de alti incepatori stapanesc mai bine sofatul....si scuze nu am vrut sa supar cand am zis "mai fato"dar m-am enervat pt ca eu chiar conduc bine si nu imi platesc pt ca sunt praf si vreau carnetul,chiar nu sunt asa inconstienta...ar fi grav daca mi-as plati sala...dar pt ca asta se ia pe bune,invat...asa la traseul la mogosoaia unde dau eu putini sunt cei care iau(doar cei care-si platesc)pe cuvant toti cunoscutii mei,cei care au incercat prima data fara bani,i-au picat..iar apoi cu bani au luat...si asta pt ca sunt niste nenorociti politisti aia,s-au invatat cu bani,si daca nu iti platesti te pica.poate trebuie sa fi prea sofer,sau sa fi dat de prea multe ori examenul si sa se fi plictisit politistul de tine de cate ori ai dat si sa ti-l dea... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #260 2008-05-24 18:13:51
Re: Examen autobogdan sa sti ca am icnercat sa iti trimit,si ti-am trimis decat primul chestionar nu am cum sa iti trimit pe toate 1 data pt ca nu mi le ia..asa ca nu stiu ce am sa fac...stau sa iti trimit un mail cu fiecare chestionar?? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #261 2008-05-25 23:04:03
Re: Examen autoam observat kre e buba la mine aia cu statuinarea, oprirea, depasirea si faza cu punctele de penalizare la astea ma incurc mereu. in rest e ok Avem 1 an si 5 lunite Offline #262 2008-05-25 23:12:55
Re: Examen autobarbara...asa eram si eu..eram disperata sa il iau...dar knd am pikt prima data sala mi-a pikt fata Sa nu te astepti sa te salut! Offline #263 2008-05-28 13:40:48
eu am facut ilioara , cartea albastra si citit legislatia de 2 ori, ca nu stii niciodata ce chestionar iti poate da ,din care nu ai mai facut si nu stii. asa daca citesti un pic legislatia stii sa le intuiesti. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #264 2008-05-28 13:47:43
Re: Examen autoapropo de chestionare mai stau 15 min si ma duc sa mai fac vreo 5 chestionare..ca la 4 jum plec la tenis si nu am timp prea mult...ieri am facut 8 chestionare iar raspunsurile mele gresite m-am uitat in legislatie si am mai citit capitolul cu pricina pana mi-a intrat in capsor...eu nu mai invat din legislatie,cand gresesc cva ma uit in carte sa vad ce am gresit si apoi imi ramane in cap,intrebarea si cu rasp corect...de asta incerc sa fac cat mai multe chestionare ca apoi sa le mai iau inca o data la rezolvat pt ca peste 7 zile am examen doamne ajuta sa il iau din prima.... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #265 2008-05-29 22:24:48
Re: Examen autogugulik si eu sunt la VioVas si tot pe matiz... u cu ce instructor faci? eu am programat examneu prin iunie la mijl lunii si am o frik....ia zi-mi te rog cu ce politai ai cazut si ce intrebari ti-a pus exact....ms mult Ultima oara a fost editat de GaByTza_iasi (2008-05-29 22:25:57) Offline #266 2008-05-30 11:28:05
Re: Examen autoGabytza - am facut cu Domnul Craciun. Examinatorul Minea, a fost destul de treaba, m-a pus sa fac toate manevrele dar nu a incercat sa ma duca pe strazi cu interzis, sau sa imi zica sa fac manevre in locuri nepermise. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|