|
Nu esti logat.
Examen auto-2#20 2008-03-23 18:25:20
Re: Examen auto
si eu... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-03-23 19:42:42
Re: Examen autoeu marti am traseul sper sa-l iau Offline #23 2008-03-23 19:47:45
Re: Examen autobafta, oana! sa ne spui cum a fost! mie mi-a fost amanat examenul pe sfarsitul lui aprilie.. mai am de asteptat.. Offline #24 2008-03-23 19:51:00
Re: Examen autoeu am dat spaga..sa va povestesc de ce N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-23 19:53:45
asta banuiam si eu. nu am vrut sa deschid o polemica despre coruptie, dar am fost foarte socata cand am auzit ca instructorul mi-a cerut 150 de euro "chiar daca stii chiar dc nu stii o sa te pice dc nu ii dai bani", mai ales ca eu conduc f.bine ( nu ca ma laud acum). Offline #26 2008-03-23 19:54:48
Re: Examen automersi sper sa-l iau... nu mai pot de frica!! cred ca o sa-mi tremure si chilotii marti Offline #27 2008-03-23 19:57:04
Re: Examen autoda si eu stiam faza cu dosarele.un prieten de-a tatalui meu e examinator.si nu ai pe cine sa reclami pt ca nu dai spaga direct politaiului.eu una nu am dat bani dar am fost examinata de prietenul tatalui.dar mi-a zis ca inaintea mea a fost un pusti care mergea super si ce trebuia sa faca sa il plimbe tot orasul sa ii caute nod in papura? expect the worst , hope for the best! Offline #28 2008-03-23 19:58:10
micanarcisa, ai dat bani dupa ce ai luat carnetul? adica ti-a zis bun admisa si dupa i-ai dat banii politistului? Offline #29 2008-03-23 19:58:55
Re: Examen autooana la noi nu e asa...cand mi-a zis instructorul nu am crezut..la fel si eu conduceam bine dar el mi-a zis mai fara spaga nu iei si asa a fost...ce zici ca garcea a pus mana pe volanul meu tot timpul examinarii? de ce?...ca nu am dat spaga de aia N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #30 2008-03-23 20:00:12
deci ziua am avut examenul , am luat si seara am dat banii...dar vorbele erau facute dinaintea examenului...dar nu i-am dat direct lu garcea ci prin persoana care m-a ajutat sa vb cu el Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-03-23 20:00:59) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #31 2008-03-23 20:00:48
Re: Examen autosi eu am dat banii tot dupa. nu am dat mult dar gestul in sine. mi-a zis instructoarea cu tupeu sa dau bani pt o sticla de vin si o cafea. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #32 2008-03-23 20:00:48
Re: Examen autol'am luat fara spaga,pentru ca in Buc. nu se practica asa mult faza cu spaga. Oricum,m'a penalizat 7 puncte pt ceva ce oricum nu stiam,si nici acum nu stiu.Am intors pe linia de tramvai,fara a ma aseza paralel cu linia Desi chiar nu stiam de regula asta. M'am asigurat din toate partile,si am intors,dar cica ar fi trebuit sa ma duc paralel cu sina,lansand calea tramvaiului libera,(care oricum nu venea)si mai apoi sa intorc. Asa,ca oana,ai grija Bafta multa maine. Offline #33 2008-03-23 20:02:54
Re: Examen autodeci fratilor:NU INCERCATI SA DATI DIRECT POLITISTULUI IN MASINA SAU INAINTE SAU DUPA....ca va alegeti cu dosar penal...se da prin instructor sau cunostinte...eu asa am niste draci cand ma gandesc...ca la un moment dat nu mai voiam permis...4 milioane acum 3 ani????? ...ma cuprinde furia N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #34 2008-03-23 20:05:12
Re: Examen automai deci eu nu va contrazic...s-o da si spaga .. dar eu n- am dat si l-am luat din prima .....eu zic ca daca esti tare pe tine ....trebuie sa iti dea carnetu ...ca nu o sa aiba ce sa iti reproseze Offline #35 2008-03-23 20:06:19
Re: Examen autottt si ce ii spuneai tu lu garcea?...ia bai mana de pe volan?...nu cred ca are cineva tupeul asta N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #36 2008-03-23 20:07:14
Re: Examen autoacum imi e si mai tare frica!!!! Offline #37 2008-03-23 20:09:11
Re: Examen autopai poate la voi nu o fi asa dar la galati multe cazuri am auzit ca stiau sa conduca su nu au luat ca nu au dat spaga...sora mea la fel ca mine a patit...apoi a dat spaga si pac a luat...aaa sa nu mai zic ca eu am dat spaga si sa imi bage dosarul mai devreme N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #38 2008-03-23 20:11:16
Re: Examen autoeu nu inteleg, politistii astia ce fac merg pe incredere asa dimineata te trec admis in hartii si seara premesc banii...si daca nu le mai dai banii ce fac te pica?! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|