|
Nu esti logat.
Examen auto-34#628 2011-04-26 17:52:51
Re: Examen autoVio eu ma refeream la orasul sus-mentionat...si nu vorbesc de 1-2 cazuri.....sunt colegi de scoala, prieteni rude....vreo 6 aczuri din cate imi vin acum in minte. Acum ca chiar nu se pricepeau la condus si nu puteau sa treaca fara spaga...asta nu mai stiu.... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #629 2011-04-26 17:59:00
Re: Examen autooricum, cand stii ca sistemul e compromis, iti e frica sa mai iesi pe strada... Offline #630 2011-04-27 07:58:32
Re: Examen autonici eu nu am auzit cazuri am auzit de cineva caruia i s-a cerut pe fata bani. un prieten s-a dus, a condus bine si l-a picat. i-a spus politistul exact asa: " daca nu dai bani ce te astepti, sa treci?" oricum la traseu nu esti geniu, schumacher in ale condusului, important este sa arati ca stii masina si te descurci cat de cat pe strada, nu intri in primul pom. daca nu esti chiar bata, ar trebui sa iei examenul. insa rareori am auzit de cineva ca a luat pe bune. s-au obisnuit atat de mult sa primeasca bani incat fara ei nu mai te trec. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #631 2011-04-27 09:42:35
Re: Examen autoLa noi se ia pe bune examenul... asta bineinteles in cazul in care are chef sa te treaca, pt ca daca nu vrea poti sa stai si in cap. Nu toti polistii fac asa, dar sunt cativa carora le face placere sa te pice asa, fara motiv. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #632 2011-04-27 09:56:26
Re: Examen autosi eu am luat pe bune permisul. nu am dat spaga pentru ca nu aveam de unde si nici daca aveam nu dadeam pentru ca urasc coruptia. pt teoretic nu am avut timp mult sa invat, de teorie mi-a fost cel mai frica. la traseu nu ma temeam deloc pentru ca eu conduceam de mica When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#633 2011-04-27 18:32:04
Re: Examen autoNu am luat! Se da spaga obligat fotat! Nu am gresit decat o chestie marunta si anume incadrarea pe banda 2 in loc sa ma incadrez pe 1 , iar la sfarsit mi-a spus urmatoarele cuvinte "Crezi ca examenul e pe degeaba", ma rog am si avut "ocazia" sa cad la unul din cei mai oribili si mai spagari din oras pt cine stie asta e S***e. Ultima oara a fost editat de AlexanderVonJ (2011-04-27 18:33:27) Offline #634 2011-04-27 18:39:28
Re: Examen auto
Zi-mi si mie unde si ma mut de urgenta aclo, m-am saturat pana peste cap de Galati! Offline #635 2011-04-27 18:56:25
Re: Examen autote crucesti de ce mai auzi...cat tupeu au Offline #636 2011-04-27 19:13:39
Re: Examen autohai in cluj sau in harghita... yoyo cred ca e din baia mare. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #637 2011-04-27 19:42:27
Re: Examen autoeu v-am zis... se cere pe fata. nu se mai pune problema ca stii sau nu stii, se pune problema sa dai bani. s-au obisnuit asa si altfel nu mai vor. la mine a tipat ca purtam ochelari de soare ca cica nu vad culorile bine. ma bucur ca am dat si am scapat acum ani de zile. ca am observat cas e fac din ce in ce mai ai dracu si mai nesimtiti Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #638 2011-04-27 20:16:14
Re: Examen autoDaca ai tupeu, le ceri explicatii, faci gura mare, ameninti cu reclamatii, bineinteles cu riscul de a nu-ti mai lua carnetul multa vreme de acum inainte. Daca tii mai mult la orgoliu si demnitate decat la soferie, merita daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #639 2011-04-27 21:40:41
Re: Examen autoAlexander imi pare rau pentru tine....ti-am zis din experienta celor apropiati ca nu se trece altfel. Am prieteni care au dat de cateva ori si nu dau spaga din orgoliu, ca nu vor sa ii imbogateasca pe politisti. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #640 2011-04-27 22:03:29
Re: Examen autohai sa fim seriosi, ca daca nu stii sa conduci oricum nu te trece, ca doara esti incepator, nu ai cum sa te crezi profesionist. daca ai de unde da spaga pentru ca ai nevoie de permis urgent, ok. in orice caz, poate primul stalp e al tau, de "bine"ce stii conduce. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #641 2011-04-27 23:57:37
Re: Examen autoEu am luat permisul asta vara fara spaga. Prima data recunosc ca a fost vina mea, am avut emotii foarte mari. Spagaria nu o sa dispara prea curand, dar de la asta pana la a spune ca nu poti lua fara sa cotizezi e cale lunga - daca stii sa conduci il iei. In bucuresti tocmai au fost schimbati din functie toti examinatorii din cauza unui scandal legat de spagi. Prin urmare, cine e din bucuresti, acum e momentul! Offline #642 2011-04-28 00:25:42
Re: Examen autoUltima oara a fost editat de Jeniffer (2011-04-28 23:10:41) Offline #643 2011-04-28 08:51:05
Re: Examen autohai_faiv,ai si tu dreptate in ceea ce zici...insa sa stii k intr-adevar pica multi care stiu f.bine sa conduca si nu au nicio problema si nicio greseala. la noi in oras este un mare "barosan" de Garcea,care te pica oricum ar fi,pana ce nu scoti 300 de euro. Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-04-28 08:55:37) Offline #644 2011-04-28 21:30:20
Re: Examen autosi eu cunosc cazuri de persoane care stiu sa conduca si nu au luat pana nu au dat bani. si nu pe cazuri ca Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #645 2011-04-30 00:19:00
Re: Examen autoSi eu am marti examen, traseul ; . In Iasi . Am emotii dar nu cine stie ce, stiu sa conduc bine, nu-mi fac probleme din cauza asta, dar acum depinde si de examinator, daca se simte bine in ziua respectiva, daca are chef, daca nu a atins numarul de "ADMISI" pe ziua respectiva. Offline #646 2011-04-30 00:26:01
Re: Examen autoAsta-i buna Eu personal nu am auzit pe nimeni sa dea spaga pt asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|