|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat..#1 2008-03-23 19:56:12
am nevoie de un sfat..sal...am observat de cateva zile ca mi au aparut un fel de cosuri..cam 4...2 pe o parte si 2 dincolo...sunt tari,au varful alb dar foarte mic, sunt dureroase si provoaca mancarime ,daca le ating...dar acu vad ca se retrag...dar nu stiu ce sa fac...am facut teste cu o luna mai devreme si a iesit candidoza sau ceva de genul....am facut antibiotice si ovule...si mi a trecut dar dupa un timp am avut aeleasi simptome si am repetat tratamentul cu ovule si gata nu mai am nimic.insa la contactul sexual am o durere in parte dreapta...in timpul actului sexual ma atinge...parca ma impunge ...si ma doare...oare e prea mare si canalul meu nu are lungimea suficienta?am nevoie de raspunsuri...va rog... Offline #2 2008-03-23 20:07:37
Re: am nevoie de un sfat..ai luat antibiotice pt candidoza? s-ar putea durerile din timpul actului sexual si mancarimile sa indice o noua aparitia a candidozei. mergi la medic si fa o lama ca sa vezi exact despre ce e vb. mami de minuni Offline #3 2008-03-23 20:11:34
Re: am nevoie de un sfat..unde anume ti-au iesit "cosurile" alea? intre labiile mari si cele mici? daca da... nush care-i explicatia stiintifica, dar stiu ca asa am avut si eu prima oara cand am avut candidoza (intr-o faza mai urata, pt ca n-am stiut s-o detectez doin timp)... si tot asa, mi-au trecut dupa tratament. si am mai auzit de asta si la alte fete... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2008-03-23 22:02:49
Re: am nevoie de un sfat..cand simti durerea aceea.. mereu in timpul contactului..sau la anumite pozitii?? Offline #5 2008-03-23 22:04:45
Re: am nevoie de un sfat..pt curiozitatea mea. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-23 22:06:40
Re: am nevoie de un sfat..se pare ca depinde de dr...cat de bine stie teoria...se intampla destul de frecvent... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|