|
Nu esti logat.
MENSTRUATIE#1 2008-03-23 22:56:17
MENSTRUATIEbuna fetele! ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #2 2008-03-23 22:57:35
Re: MENSTRUATIEtestul l-ai facut prea devreme. daca vrei un rezultat concludent il faci la 7 zile de intarziere sau in cazul tau 7 zile de azi. mami de minuni Offline #3 2008-03-23 23:14:03
Re: MENSTRUATIEeu_vreau....facusem si ecografie pelviana si dupa forma endometrului zicea madam bocanc aia ca nu-s insarcinata!si ca urmeaza sa-mi vina ciclu.am vrut sa ma conving!oricum mi-a venit la 26 de zile acum...e o nebuloasa...pana marti nu oi muri...stiu ca testul e facut prea devreme..nici presiunea din sansi nu a cedat definitiv....vad eu... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #4 2008-03-24 07:05:32
Re: MENSTRUATIEuffff... numai testul cred ca o sa-ti confirme draga mea... Offline #5 2008-03-24 08:34:25
Re: MENSTRUATIEtestul a iesit negativ....cel facut ieri....o sa-l repet la sfatul lui eu_vreau....oricum in seara asta o sa merg la ginecolog. ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-24 10:19:17
Re: MENSTRUATIE
nu avea cum sa isi dea seama daca e sau nu sarcina. e devrenme si pt test si pt echo. mami de minuni Offline #7 2008-03-24 10:37:52
Re: MENSTRUATIEv-am zis si eu ce mi-a zis si ea!vad diseara daca e ceva....nu mi-ar parea rau sa fiu insarcinata...la cat imi doresc dar sunt putin speriata de radiografia aia la coloana cervicala.voi ce ziceti?menstra trecuta s-a instalat pe 26.02....iar radiografiile(2 bucati) le-am facut-o pe 20.03...oare afecteaza o posibila sarcina?ma gandesc ca daca nu mi-a facut-o pentru toata coloana vertebrala nu a afectat foarte mult abdomenul...dar nu ma pot pronunta.nu am cunostinte in domeniu...astept raspunsul vostru..o sa relatez si medicului diseara si sa vedem ce zice si el ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #8 2008-03-24 10:39:01
Re: MENSTRUATIEhai sa vedem intai daca e sarcina mami de minuni Offline #9 2008-03-24 10:40:11
Re: MENSTRUATIEabia astept...stau in neliniste ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #10 2008-03-24 10:42:58#11 2008-03-24 14:28:24
Re: MENSTRUATIEnu am mai avut raluka!de ieri s-a oprit sangerarea.azi dimineata la prima urina cand m-am sters era un firicel subtire de sange...roziu.greu mai trece timpul pana la controlul de diseara.imediat ce maintorc de la medic, daca nu mi-a dat vreo veste soc va scriu ce se intampla de fapt si de drept. ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #12 2008-03-24 14:33:49#13 2008-03-24 14:47:27
Re: MENSTRUATIEmie imi spui?...repet...nici nu stiu ce sa-mi doresc ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #14 2008-03-24 15:21:18
Re: MENSTRUATIEfetelor...s-a amanat sedinta din seara asta pentru maine dimineata....asa ca maine va voi anunta de ce s-a suparat corpul meu pe mine:D ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #15 2008-03-24 15:21:48
Re: MENSTRUATIErabdare mami de minuni Offline #16 2008-03-25 11:11:51
Re: MENSTRUATIEam revenit cu raspunsuri partiale! am fost azi dimineata la ginecolog. mi-a facut un consult doamna doctor.cica uterul meu e ok, e moale, semn ca nu e nici o sarcina!ca sa se convinga mi-a mai dat inca un test de sarcina sa-l fac in fata ochilor ei...am avut mari emotii, pentru ca inainte tocmai ce ma anuntase ca daca am facut radiografie trebuie sa-mi dea bebele afara. nu vreau sa va zic ce emotii am strans...m-am dus la toaleta si mi-am facut testul si......negativ....mi-a zis in schimb ca ovarul drept e foarte inflamat si ca si cel stang e inflamat dar nu din cauza vreunei raceli ci doar din cauza unor dereglari hormonale urate...tot de aceste dereglari s-a legat si pentru menstruatia mea.a vazut si ea cum este.diseara ma asteapta la cabinet pentru ecografii...si pentru tratament....deci diseara cand vin va spun restul....am vorbit cu ea sa-mi faca si un papanicolau si un examen de secretie...in principiu a inteles ca chiar vreau bebe si a zis ca "facem noi sa fie bine". sa dea dumnezeu sa fie bine.... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #17 2008-03-25 11:13:21
Re: MENSTRUATIEbine ca stii acum cum stai. tine-ne la curent mami de minuni Offline #18 2008-03-25 12:12:45
Re: MENSTRUATIEcu siguranta...diseara cand revin...va zic si ce tratament si ce analize mi-a dat.. ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #19 2008-03-25 19:49:20
Re: MENSTRUATIEacum am venit de la doctor si sunt suparat foc...pe mine....am o anexita veche pe dreapta si una noua pe stanga.pe dreapta am ovarul lipit de uter (cred...parca de uter mi-a zis) si trompa putin afectata.ambele ovare sunt micropolichistice...apoi secretia este foarte groasa....in timp ce eram la ecograf a inceput sa se "imbogateasca" menstra. momentan o sa fac tratament cu antiinflamator, antibiotic si supozitoare.....iar de luna viitoare anticonceptionale minim 6 luni sau cat e nevoie acum am o stare de furie, cu dezamagire si nu ma opresc din plans...eu voiam bebe si nu numai ca nu pot sa-l fac dar trebuie s amai iau si anticonceptionale...deci sunt cu moralul la pamant....nu mi-a mai dat nici papanicolau .... nici nimic... viata de tot rasul...in loc sa ma apuc de bebelusi eu ma apuc de contraceptive....frumos, nu? ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|