homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(

#1 2008-03-24 13:24:42

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(

sunt cu iubi de 5 ani. si il iubesc. Ne intelegem bine si imi e drag. Problema este el (o sa ii spun A): el, A, a fost primul meu prieten in clasa a8-a si l-am iubit mult..si m-a durut mult timp despartirea de el. si de atunci au trecut vreo..9 ani (mult, stiu, trebuia sa il uit sa nu ma mai gandesc la el). Doar ca de 1 an am reluat legatura si ne vedem, mai bem un suc, vbm si pe mess. Are si el o iubita..de vreo 4 ani. ideea e ca eu il cam visez si el imi spune ca ma viseaza..  sad Mereu imi zic ca ar trebui sa nu ma mai vad cu el si sa nu mai vb cu el pe mess..asa poate ma detasez..insa mereu cand imi scrie..hop si eu tresarrrrr neutral  Ma gandeam sa ii spun ca eu simt ceva pentru el - si mereu o sa simt ceva-ul asta..(nu vreau sa se intample nimic ) dar asa sa stie... O fi bine ? sau sa nu ii zic si sa nu ma mai gandesc la el si gata. Nici nu stiu cum ar reactiona...
Sau pur si simplu  e adevarata treaba cu "prima iubire nu se uita niciodata"? off..nu stiu ce sa mai zic.... sad Voi ce parere aveti ? ca prietena mea cea mai buna (din clasa a 5-a ) care cunoaste toata povestea este in Italia..si vbm mai rar..si nu am cu cine sa vorbesc...sad

#2 2008-03-24 13:29:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(

eu cred ca mai degraba e vb de o poveste neterminata decat o iubire...sau crezi ca pe celalalt il iubesti...sau confunzi iubirea cu altceva...trebuie sa incerci sa ti da i seama pe care l iubesti cu adevarat...si la care doar ti...de dragul trecutului...ca la un prieten bun...etc...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-03-24 13:30:37

andrutza
Vizitator

Inca mai tii la A? Zici ca il iubesti pe prietenul tau actual, esti sigura de asta? Daca l-ai fi iubit asa de mult nu ar tb sa mai tresari si sa simti ceva si pt primul tau prieten...a fost, a trecut, u acum ai un iubit de 5 ani, e ceva, ar tb sa lasi totul in urma...acum depinde langa care te simti u mai implinita si daca ai face o comparatie intre ei 2 sa-ti dai seama ce simti pt fiecare in parte, eu asa as proceda in prima faza. Tb sa te lamuresti u in rpimul rand ce simti pt A si ce simti pt actualul, pe urma sa iei o decizie.

#4 2008-03-24 13:31:02

naturalbody
Full member

Mda... atunci oare de ce ma gandesc ca "si maine m-as marita cu A" pe cand cu iubi..."parca trebuie sa ma gandesc bine".. Ma intreb daca e bine sa ii zic sau nu lu' A ca simt ceva ptr el...?

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-24 13:32:36)

#5 2008-03-24 13:32:37

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu zic sa renunti la amandoi.
al reilea e cel mai bun tot timpul

Publicitate

loading...

#6 2008-03-24 13:33:02

naturalbody
Full member

ralluka a scris:

eu zic sa renunti la amandoi.
al reilea e cel mai bun tot timpul

rotfl

#7 2008-03-24 13:33:20

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu te prosti...dak il iubesti pe iubi,da-i pace lui A,e doar "a thing",o slabiciune poate...si merita oare sa te impaci cu el si sa il lasi p iubi ca apoi sa iti dai seama k nu era iubire ci doar ceva trecator?nu mai vorbi cu el,sterge-l din lista d mess sau pune-te permanently offline pt el,nu-i mai raspunde la mesaje,la telefon... iubi stie toate astea?k te vezi cu el,ca vb cu el?nu i-ar pica bine,precis...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#8 2008-03-24 13:34:13

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

ai putea sa ii spui ce simti, sau inainte sa il faci pe el sa iti spuna daca simte ceva pentru tine...si mie mi s-a intamplat ceva asemanator, la inceput chiar credeam ca vreau ceva cu baiatul respectiv, dar dupa un timp mi-am dat seama ca mai bine nu...asta dupa ce am discutat cu el mai multe...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#9 2008-03-24 13:34:41

naturalbody
Full member

Pai nu stie ca ma vad cu el...dar are idee ca mai vorbim...ca imi mai vede din mesajele din telefon... sad

#10 2008-03-24 13:35:14

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

gandeste'te la stabilitatea si la viitor cu cine te vezi mai implinita si mai fericita?..am trecut si eu prin etapa asta si l'am ales pe iubi proabil si din comoditate dar nu regret desi si cu celalalt as fi avut o super relatie...

when god made man she was only kidding.

#11 2008-03-24 13:36:22

alexa983
Full member
Inregistrat: 2008-02-18

parerea mea e ca ar trebui sa incerci sa nu mai vb cu el...stiu ca e greu...si eu am trecut prin asa ceva...insa tu zici ca iti iubesti prietenul cu care esti acum...ajuta-te prin asta...stai mai mult cu el, faceti lucruri frumoase impreuna...si evita sa mai vb cu A...Te inteleg prin ce treci dar uite...eu am reusit sa trec peste acea perioada a vietii mele si nu am facut decit sa nu ma mai gindesc...sa uit...sa fac alte lucruri alaturi de prietenul meu de atunci...si chiar functioneaza...Acum sunt cu altcineva de 2 ani si ceva...cu care sper sa ma casatoresc...iar prima mea dragoste este el de acum smile ...incearca pe cit posibil sa nu te mai gindesti la ce a fost...gindeste-te la prietenul tau si la viata ta alaturi de el...o sa fie bine smile

"Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.."
Buddha

#12 2008-03-24 13:37:18

naturalbody
Full member

Pai si el imi mai trimite inimioare pe mess..si el imi zice ca "te vreau asa cum esti" (i-am zis eu ca ne vedem numai ca nu sunt pieptanata..) si mai multe...

#13 2008-03-24 13:37:46

andrutza
Vizitator

Eu cred ca A e doar un capriciu pt tine....nimic mai mult, acum na nu stiu ce e in sufletul tau, u singurica ar tb sa stii ce simti pt iubi tau si ce simti pt A, noi nu avem cum sa ne dam seama de asta, dam cu presupusul.
U ce simti practic pt A? ca ne intrebi daca sa-i spui sau nu. Daca e sa-i spui ce anume ai vrea?

#14 2008-03-24 13:40:37

naturalbody
Full member

Pai ... ce simt pt A? Simt ca as vrea sa ne vedem non stop...sa petrecem timpul impreuna...sa ne pupammm  rodnar rodnar

#15 2008-03-24 13:43:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si B ce mai cauta in ecuatie?

#16 2008-03-24 13:44:33

naturalbody
Full member

ralluka a scris:

si B ce mai cauta in ecuatie?

B ? Adica iubi ? pai...mi-e bine cu el..mi-e teama sa raman singuricaaa
mama si-a dat seama ca ma vad cu A..si mi-a zis "vezi ca daca fugi dupa 2 nu prinzi nici unul" sad

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-24 13:45:22)

#17 2008-03-24 13:47:21

alexa983
Full member
Inregistrat: 2008-02-18

ok..dar acel A ce sentimente are pt tine?... care a fost motivul pt care voi v-ati despartit atunci?...esti sigura ca merita sa te mai gindesti la el?...parerea mea este ca el ar putea doar sa te zadarasca...sa te traga in jocul lui...si atit...ai zis ca are si el o prietena de citiva ani...asta ar putea sa te puna pe ginduri

"Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.."
Buddha

#18 2008-03-24 13:47:59

andrutza
Vizitator

Hmmm...ma gandesc si la alta varianta, esti de 5 ani cu iubitul tau, probabil o fi intervenit rutina si te simti u plictisita, iar acum ca a intervenit A simti nevoia sa iesi cu el pt ca e altceva.
Tb sa-ti dai seama ce vrei si cu cine vrei sa ramai, sa zicem ca renunti la iubitul tau si incepi o relatie cu A, daca iti dai seama ca s-a schimbat de atunci, ca a fost doar o chestie de moment si ca ai gresit? Automat o sa vrei sa te intorci la iubitul tau, dar daca el nu te va mai accepta?
Eu zic totusi ca nu-l iubesti pe iubitul tau, daca l-ai fi iubit nu mai stateai sa te gandesti la altul si sa astepti intalnirile cu el, sa visezi mai mult de atat...ar trebui sa ramai langa cine esti u mai fericita si te simti implinita. In nici un caz sa stai intro relatie si s-o lungesti aiurea pt ca iti faci si tie rau si lui. Tb sa te gandesti bine.
Daca u simti ca tre sa-i spui lui A spune-i ce simti, poate asa te descarci si vezi ce se intampla, e un lucru bun dupa parerea mea sa vb cu el.

#19 2008-03-24 13:48:35

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu merita atunci sa stai cu iubi doar k ai o siguranta cu el. eu zic totusi k il iubesti p iubi si de A esti doar indragostita,sunt 2 chestii ce se confunda des de tot... mai gandeste-te. muuult! o relatie de 5 ani pt ceva kre nu ai d unde sa stii cum va iesi... careful,u`re playing with fire and u might burn yourself...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.