homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(-2

#20 2008-03-24 13:49:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(

naturalbody a scris:

ralluka a scris:

si B ce mai cauta in ecuatie?

B ? Adica iubi ? pai...mi-e bine cu el..mi-e teama sa raman singuricaaa
mama si-a dat seama ca ma vad cu A..si mi-a zis "vezi ca daca fugi dupa 2 nu prinzi nici unul" sad

dar A nu vrea o relatie????
eu zic ca asa e cam aiurea
cel putin pe termen lung...

#21 2008-03-24 13:51:07

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu inseamna k nu-l iubeste p iubi dak a iesit cu asta...intr-adevar,a intervenit rutina,vrea ceva nou,vrea iarasi sentimentul de "sunt indragostita,mi-e dor de el mereu cand e plecat",alea alea... eu as sta mult timp sa ma gandesc,e dificil.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#22 2008-03-24 13:52:29

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu zic sa vezi de iuby tau, mama ta are dreptate , probabil e nostalgia vremurilor trecute.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#23 2008-03-24 13:53:17

norishorulalb
Banat

cati ani ai ne zici?

#24 2008-03-24 13:54:34

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

pai atunci eram mici..14 ani.. nu mai stiu de ce ne-am despartit...
Pai da, sunt constienta ca are o prietena..pe care cred ca o iubeste..(dupa 4 ani e si normal) si nu cred ca as vrea sa fiu cu el...cel putin stiu ca leul si taurul nu se potrivesc... desi noi ne-am inteles f bine cand eram impreuna.. Off..nici eu nu stiu ce vreau..dar pai voi... dar poate daca ii spun ca-l iubesc...poate intelege si el ca nu e bine sa ne mai vedem si sa mai vorbim si poate o sa fie mai usor..ca asa eu nu pot sa ii spun "nu ma mai suna..nu imi mai cere sa ne vedem.."

Publicitate

loading...

#25 2008-03-24 13:55:07

andrutza
Vizitator

a zis ca sta cu iubitul ei ca sa nu ramana singura ...asta nu inseamna ca-l iubeste, daca l-ar fi iubit ar fi avut alt raspuns.

#26 2008-03-24 13:57:42

norishorulalb
Banat

naturalbody eu zic ca trebuie sa te hotarasti cat mai repede.
si pune-ti ordine in sentimente...
ca ce faci nu e prea bine

#27 2008-03-24 13:59:44

naturalbody
Full member

1.

andrutza a scris:

Hmmm...ma gandesc si la alta varianta, esti de 5 ani cu iubitul tau, probabil o fi intervenit rutina si te simti u plictisita, iar acum ca a intervenit A simti nevoia sa iesi cu el pt ca e altceva.

2. Eu zic totusi ca nu-l iubesti pe iubitul tau, daca l-ai fi iubit nu mai stateai sa te gandesti la altul si sa astepti intalnirile cu el, sa visezi mai mult de atat...ar trebui sa ramai langa cine esti u mai fericita si te simti implinita. In nici un caz sa stai intro relatie si s-o lungesti aiurea pt ca iti faci si tie rau si lui. Tb sa te gandesti bine.

3.Daca u simti ca tre sa-i spui lui A spune-i ce simti, poate asa te descarci si vezi ce se intampla, e un lucru bun dupa parerea mea sa vb cu el.

1. Da, la asta ma gandeam si eu..cred ca asta e.
2. Ai dreptate, mi-a mai spus asta cineva...insa e greu sa renunt si la iubi..
3. Cred ca o sa ii spun..macar sa stie..

Am  23 ani smile

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-24 14:03:32)

#28 2008-03-24 14:00:31

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ii dau dreptate andrutzei. Si eu cred ca ceva nu merge acolo. Ceva s-a stins intre ei iar relatia actuala a devenit o chestie de obisnuinta. Din comoditate si de teama ca ar putea ramane singura mai sta in relatia asta.

Gandeste-te bine pe cine vrei sa ai alaturi. Sincer nu merita sa stai intr-o relatia de dragul obisnuintei chiar daca va urma o perioada de singuratate poate.

Fericita mamica de Aida Maria!

#29 2008-03-24 14:07:01

naturalbody
Full member

Pai eu zic ca il iubesc si pe iubi..pentru ca sunt fericita langa el...si imi face toate poftele..si el ma iubeste nespus de mult..si e prima mea si a lui relatie serioasa...(plus ca eram virgini amandoi..adica ne leaga multe lucruri)

#30 2008-03-24 14:07:56

norishorulalb
Banat

cred ca multora li s-a intamplat situatia asta...mai putin recunosc...
doar ca trebuie sa te hotarasti
eu asa zic...

#31 2008-03-24 14:11:01

naturalbody
Full member

Multumesc ca m-ati ascultat (citit). Cand (daca) o sa ii spun lui A ceva..o sa va spun cum a fost.   kram

#32 2008-03-24 14:11:59

norishorulalb
Banat

tine-ne la curent . pupici

#33 2008-03-24 14:15:00

naturalbody
Full member

Multumesc fetelor puss puss

#34 2008-03-24 14:16:48

andrutza
Vizitator

Mie mi se pare ca vb cu scepticism cand vine vorba de sentimentele tale de iubire pt iubitul tau....in schimb cand vb de A esti sigura.
Poate langa iubitul tau te simti mai in siguranta pt ca stii cat de mult te iubeste el, iti convine situatia asta u singura zici ca iti face toate poftele, dar tb sa fi sigura cand esti intr-o relatie....il iubesc sau nu? e simplu, nu e greu....tb sa stii pana acum daca il iubesti sau nu. Poate confunzi iubirea...poate doar tii la el, dar poate nu e iubire.
Si cu A la fel stau lucrurile, ar tb sa stii ce simti pt fiecare in parte...in locul tau eu as discuta serios cu A si l-as intreba daca are iubita de 4 ani de zile dc iti mai spune tie vb dulci? Sa-l iei putin la intrebari ca sa-ti dai seama ce urmareste el, barbatii sunt smecheri si poate vrea doar sa se culce cu tine si atat, mai ales ca stie ca nu te-a avut si poate incearca sa-ti suceasca mintile acum sa-i cedezi si sa-ti mai strici si relatia actuala din cauza lui.
Eu asta te-as sfatui sa-l intrebi dc a reaparut hodoronc tronc in viata ta si iti face tie atatea declaratii cand are iubita, vezi ce-ti raspunde si prin intrebarile pe care i le vei pune o sa-ti dai seama ce vrea. Deocamdata nu-i spune ce simti u pt ca daca ar afla o sa profite sigur, mai bine pune-l u pe el la zis si interogheaza-l, dar intr-un mod subtil.

#35 2008-03-24 14:22:30

naturalbody
Full member

Aoleu...asta cu profitatul si cu culcatul cu mine..mi se pare dur..nici nu m-am gandit asa... se poate insa sa ai dreptate...
Se poate sa para ca vorbesc de iubi asa cum spui tu...dar cred ca o fac mai mult din faptul ca sunt sigura de el..adica stiu ca pe el il am orice ar fi... de A cred ca e o "indragosteala asa"..

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-24 14:27:28)

#36 2008-03-24 14:27:10

andrutza
Vizitator

nu se stie ce are el in minte....eu am patit asa, am avut un prieten mai demult i-am dat papucii la momentul respectiv si acum cateva luni a inceput sa-mi spuna ca nu m-a uitat ca a suferit f mult dupa mine si ca sunt o enigma pt el, am fost singura fata cu care nu a putut sa faca ce si-a dorit el....si l-am luat asa de departe la intrebari si cred ca il rodea faptul ca nu m-am culcat cu el, nici n-am mai stat la discutii cu el.
De asta zic sa ai grija si sa-l intrebi ce ti-am zis, pt ca se poate s-o iubeasca pe iubita lui si cu tine poate vrea doar o aventura. Cine stie...doar discutand cu el si stiind cum sa-l iei poti afla cat de cat ce-i coace mintea.

#37 2008-03-24 14:28:55

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

uneori o rel se termina brusc, atunci cand nu te astepti, si cand il iubesti pe calalat..asta te poate lasa cu regretul de daca (daca am fi continuat..... daca nu ne-am fi desp... etc)
sincer cred ca nu are rost sa-ti lasi iubitul pt acest A... sunteti impreuna de 5 ani, ai zis...
5 ani e mult timp, si nu cred ca ai fi ramas cu acet barbat daca nu l-ai iuby..
cat despre A, a fost primul tau prieten, e normal sa nu-l fi uitat, dar nu ar trebui sa-l lasi sa te tulbure atat de mult

#38 2008-03-24 14:29:02

naturalbody
Full member

O sa "il iau la intrebari"..o sa incerc..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.