|
Nu esti logat.
Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(-3#39 2008-03-24 14:29:57
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(
eu te inteleg perfect.... Offline #40 2008-03-24 14:30:28
subscriu "Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.." Buddha Offline #41 2008-03-24 14:31:06
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(Stiu ca nu trebuie sa il las sa ma tulbure..dar cand el se poarta asa frumoosss si e asa draguttttt...off ! o sa il sterg din lista de mess..si o sa il uit si gata..si o sa scap si de cosmote (ca numai pe asta vorbim) si gata.. Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-24 14:35:19) Offline #42 2008-03-24 14:48:33
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(nu e nici o problema, mai bine asa...poate daca erai cu el, peste cativa ani asa iti facea si tie, cand isi amintea de vreo fosta iubita... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #43 2008-03-24 19:08:43
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(fetelor ! help ! am innebunit. i-am zis ca-l iubesc si ca mereu o sa simt ceva pentru el..am luat-o razna ! nu am mancat nimic toata ziua..si dau din ras in plans...acu vrea sa ne vedem dupa 8 dupa ce termin eu aici la serviciu.. (vreau sa il pun pe ala de la mess care isi roade unghiile dar nu e aici.. de 100 de ori) acuma..sper sa mai traiesc pana la 8 ...ca inima parca vrea sa iasa de la locul ei... Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-24 19:14:26) Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-24 19:15:51
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(daca asta simti tu ca trebuie sa faci, nu e nici o problema, fa ce simti, dar ai grija sa nu iti para rau mai tarziu... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #45 2008-03-24 19:18:23
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(ai grija mare ce faci ...sa nu iti para rau ... ca poate dai cu picioru la ceva / cineva ce nu merita it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #46 2008-03-24 19:37:33
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(Pai ce grija sa am ?! Adica daca nu mor pana atunci...ca si acu bate inima in mine de mor (Doamneeeee...doar cand i-a fost rau mamei mele am mai simtit asa fricaaa ) ..ne vedem..ca sa vorbim..daca o sa pot sa scot vreun cuvant.. Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-24 19:41:04) Offline #47 2008-03-24 19:40:34
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(acum daca tot i-ai zis ce simti pt el, du-te si vezi ce vb...dar ai grija sa nu urmareasca altceva si sa creada ca ii pici in plasa si sa se foloseasca de slabiciunea ta pt el...poate nu o fi asa o sa-ti dai u seama. succes sa ne tii la curent. #48 2008-03-24 19:43:20
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(Si eu ma "indragostisem" de un coleg.. in tinerete Si nici acum nu mi'a trecut de tot,imi place sa stau de vb cu el,si tresar cand ma abordeaza..insa daca nu il vad,si nu vb cu el,nu am nici o problema Are si prietena,si cu atat mai mult nu ma bag.La poveste ta,natural,asta e sg. lucru care nu imi place.Are iubita,si ai acceptat sa te vezi cu el.nu se face asa.. Offline #49 2008-03-24 19:43:21
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(Pai ne vedem undeva...intr-un restaurant...n-are cum sa se intample ce va ganditi voi ca s-ar putea intampla... Offline #50 2008-03-24 19:50:57
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(aceeasi problema am avut-o si eu cu o fata.ea a fost ''prima mea iubire" in clasa a 6-a,sau nush daca e bine sa-i zic "iubire",hai sa-i zic atractie.n-am mai vorbit cu ea de vreo 5 ani.acum 3 luni ne-am intalnit pe strada,ne-am revazut si parca sentimentele au renascut.problema,ea are prieten de 2 ani si ceva.am iesit de cateva ori impreuna,si s-a ajuns la saruturi ca-n clasa a 6-a :k?ra: . ieseam f des amandoi,ea mintindu-i pe parintii iei ca iese cu iubitul.totul a mers aproximativ bine,pana acum 2 sapt cand am fost vazuti pe strada de cel mai bun prieten al lui.el s-a dus acasa la ea,fiind foarte apropiat cu ai ei,si a parat-o ca a iesit in orash cu un alt baiat.dupa asta n-am mai reusit sa vb cu ea decat o singura data.telefonul i-a fost luat.pe mess ,iubitul ei mi-a dat ignore si ii verifica mereu arhiva, de parinti si nu a mai fost lasata afara. alegerea care trebuia sa o faca ea,a fost facuta de iubit si de parinti,ea explicandu-le f clar ca vrea sa fie cu mine,i-au spus ca ea este ca si "casatorita" cu el si nu o s-o lase sa se desparta. prietenele ei imi spun mereu ca ea vorbeste numai de mine si ca e f nefericita. Offline #51 2008-03-24 20:03:16
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(Gata..plec ..multumesc pentru tot.... va scriu mai tarziu...daca mai reusesc sa folosesc la ceva mainile sau mintea...sau..pa. va pup. multumesc tare mult ! Offline #52 2008-03-24 20:11:39
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(asteptam noutati.. Offline #53 2008-03-24 20:38:28
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(acum asteptam sa vedem ce se intampla...si stxy mi se pare super exagerat...adica parca au reactionat super naspa ai ei,la fel si iubitul.adica ma gandesc ca era destul de matura sa ia singura o decizie.plus ca nu mi se pare normal ca parintii sa se bage asa in viata ei...adica daca ea le-ar fi zis ca vrea sa se desparta de actualul ar fi trebuit sa ii respecte decizia...plus ca eu nu stiu cum suporta baiatul ala sa stie ca ea te vrea pe tine si ca e nefericita cu el si ca sta cu el fortat.. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #54 2008-03-24 20:48:34
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(eu zic sa iti vezi de viata ta si sa lasi trcutul in spate:) si eu am fost pusa in situatia ta:) si mi-am dat seama ca cea mai buna solutie e sa raman cu iubi de acum bafta Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #55 2008-03-24 21:02:35
si mie mi s-a parut f exagerat,si nu-mi venea sa cred ca ii este impus ceva ,si ca ea n-are niciun cuvant.mie mi-a parut f rau pentru ca ne facusem multe planuri. Offline #56 2008-03-24 21:33:46
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(nu te-ai gandit ca poate asta vrea ea sa te faca pe tine sa crezi, acum nu stiu dar nu pot sa cred asa ceva... in anul 2008 sa se intample asa ceva... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #57 2008-03-24 22:42:47
Re: Il iubesc pe iubi..dar cred ca si pe "el" :(am citit povestea lui naturalbody, e identica cu a mea. o relatie neterminata din clasa a 8-a ma tot bantuie...de fapt el...recunosc ca tresar cand vb cu el pe mess si imi face placere...ma gandesc "ce ar fi fost daca?"...orice as face o sa il tin minte mereu pt ca mi a placut mult de el...si e nascut in aceasi zi cu mn....Dar am o relatie frumoasa de 4 ani, aproape 5 care ma umple de bucurie si satisfactie, reprezinta tot universul meu. Si eu am fost in aceasi situatie...sa incerc ceva cu celalalt, pt ca stia sa imi vb frumos, exact ce vroiam sa aud cand vroiam....dar am fost fata desteapta, am pus piciorul in prag, am rupt orice relatie deplasata cu el...si acum imi pare bine ca am facut asa. Sunt super fericita cu iubi...si el la fel cu a lui(cred), e totul ok. and love saves the day... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|