homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este posibil sa ramai insarcinata in timp ce iei anticonceptionale?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » este posibil sa ramai insarcinata in timp ce iei anticonceptionale?

#1 2008-03-24 13:51:28

just me02
New member
Inregistrat: 2008-03-24

este posibil sa ramai insarcinata in timp ce iei anticonceptionale?

am si eu o problema...sunt la a 3-a folie de yasmin.le-am luat asa cum trebuie...acum cateva saptamani am fost la un control gineclogic(sa fiu sigura k e totul ok)...dupa cateva zile ,km la a 4 pastila din a 3-a folie ... a inceput s imi fie rau, sa am burta balonata si ma doara putin sanii.dak era sa fiu insarcinata isi dadea sema doctora,nu?

#2 2008-03-24 13:53:48

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: este posibil sa ramai insarcinata in timp ce iei anticonceptionale?

daca le-ai luat corect nu cred ca trebuie sa ai motive de ingrijorare...

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#3 2008-03-24 13:55:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

la fel spun si eu..d.aca sunt corect luate ...nu

#4 2008-03-24 13:57:07

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

daca ai luat pastilele corect, sau nu ai luat niciun medicament care sa interactioneze cu pilulele eu zic sa nu iti faci griji, pilulele administrate corect protejaza eficient. Balonarea si senzatia de rau pot fi de la fiere de ex, sau ai ceva probleme cu stomacul, ai avut ciclu menstrual intre folii?

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-03-24 15:03:34

just me02
New member
Inregistrat: 2008-03-24

da. am avut ciclu menstrual.dar am auzit k poti fi insarcinata in timp ce iei anticonceptionale si nu iti dai sema pt k ciclul iti vine oricum de la pastile...si si dak ai stari de great te gandesti k tot de la ele...
..si pastile...nu am luat nimik in afara de 2 comprimate de nefrix...

Publicitate

loading...

#6 2008-03-24 15:15:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu ti vine daca e sarcina...si atata timp cat nefrixul ala nu ti provoaca prea multe scaune moi esti ok...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-03-24 17:29:49

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

pai incearca un test..la 3 sapt de la ultimul contact.

#8 2008-03-24 17:33:21

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

stii ce? asteapta menstar la pauza care tre sa vina daca vine ..eclara treaba sti ok. mai vb daca nu aprae in pauza de 7 zile.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#9 2012-10-24 16:49:57

carmenutza90
New member
Inregistrat: 2012-10-22

buna..am si eu o problema..iau anticonteptionale de ceva vreme(yasmin) in fiecare seara la aproximativ aceeasi ora 10,15 min mai devreme sau mai tarziu de ora 9jumate seara si luna aceasta pe data de 5am avut menstruatia in a 4a zi de pauza.aceasta a durat ca de obicei totul a fost ok insa de cateva zile simt niste ameteli balonare dureri de cap si mi.e teama doamne ferste sa nu cumva sa fie vorba despre o sarcina.credeti ca este posibil asa ceva?mentionez ca am avut un contact sexual cu finalizare inauntru pe data de 13 a acestei luni insa anticonceptionalele le iau corect nu cred ca ar trebui sa fie asta o problema.sau oare este?sunt tare ingrijorata!multumesc anticipat pentru raspunsuri

#10 2012-10-24 17:55:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu ai motive de ingrijorare daca ai luat pastilele corect

#11 2012-10-24 19:47:44

carmenutza90
New member

si oare carui fapt se datoreaza aceste stari pe care le am?daca sunt din cauza anticonceptionalelor(pentru ca intre timp am sunat.o pe doamna doctorita a mea si mi a spus ca e din cauza antic..)cat timp pot persista aceste stari?oricum multumesc pentru raspuns.sper din suflet sa nu fie nici o problema!

#12 2012-10-24 20:20:10

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

carmenutza,poate fi din cauza vremii,poate fi astenia asta si eu ma simt asa de rau si nu mai iau anticonceptionale

ti-ai facut analize? de cat timp iei ac?

Two souls don't find each other by simple accident

#13 2012-10-24 20:35:15

carmenutza90
New member

anticonceptionale iau de 3ani dar ultimul control a fost acum doua luni inainte sa vin in franta si am avut o mica infectie pe care am tratat o o sapt cu antibiotice.insa in perioada aia nu am avut relatii sexuale.am avut un contact dupa doua sapt de la administrarea antibioticului insa nu a fost cu finalizare inauntru.si apoi pana dupa perioada de menstruatie din data de 5 nu am mai avut nici un contact..tot stau si calculez si ma gandesc dar nu are cum sa fie ceva problema desi eu mereu imi fac griji.si daca se intampla doamne fereste sa ramai insarcinata inainte cu o saptamana doua de pauza de 7zile atunci mai apare menstra?ca am auzit diferite variante..eu am avut.o ca de obicei..sa dea dumnezeu sa fie totul bine.

#14 2012-10-24 20:46:02

Johanne
Platinum member

daca a fost dupa doua saptamani de la terminarea antibioticului nu este risc de sarcina,stai linistita

eu ma refer la analize la sange? sa vezi daca esti sanatoasa si le mai poti lua in continuare

#15 2012-10-26 18:06:31

carmenutza90
New member

buna.revin din nou cu o intrebare..au trecut starile alea naspa pe care le aveam de ameteala greata si de astea dar am avut aseara un scaun apos.oare este posibil sa prevesteasca o sarcina peste anticonceptionale sau sunt doar reactiile adverse ale ac?mentionez ca pana acum nu am mai avut reactii adverse de la ele.acestea pot aparea oricand?sunt foarte speriata de o posibila sarcina.astept un raspuns.va rog ca nu stiu ce sa mai cred.desi anticonceptionalele le iau corect si p data de 5am avut menstra regulata.multumesc anticipat

#16 2012-10-26 18:11:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

scaunele apoase nu sunt provocate de ac-uri, ci de ce ai mancat; n-au nici o legatura.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#17 2012-10-26 19:41:08

carmenutza90
New member

ok..multumesc pentru raspuns,m.am mai linistit un pic desi in subconstient ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nici o problema ca doar am luat ac corect si nu ar avea de ce sa fie probleme nu?nici nu am omis nici o pastila le,am luat si la aceeasi ora deci nu ar avea de ce sa fie problema...insa cum nu am mai avut stari de astea am inceput sa ma ingrijorez si sa ma gandesc la tot felul de minuni.sapt viitoare ar trebui sa imi vina menstruatia mai exact vineri.cred ca niciodata nu am asteptat atat de nerabdatoare perioada aceea..sper ca totul sa fie bine.

#18 2012-10-26 21:30:32

Johanne
Platinum member

camen nu ai cum sa ramai insarcinata peste anticonceptionale

atata timp cat le iei corect ovulatia nu mai apare asa ca nu are cum sa se produca o sarcina

#19 2012-10-26 21:47:30

carmenutza90
New member

multumesc frumos..atat de mult ma linisteste un astfel de raspuns..acum citesc ceva articol si este probabil sa am ceva tulburare gastrointestinala..pentru ca simptomele ar fi cam aceleasi ca si in cazul unei astfel de probleme..multumesc.oricum o sa ramai alaturi de voi pe forum si cu siguranta o sa va anunt saptamana viitoare ce s.a intamplat.desi pana saptamana viitoare probabil o sa mai vin cu intrebari..pentru ca asa sunt eu putin mai nelinistita din fire..si nici nu sunt in tara asta parca ma nelinisteste si mai tare, caldura caminului din tara imi da o siguranta aici orice lucru marunt ma duce cu gandul la diverse probleme.multumesc inca odata johanne12.f mult m.au ajutat cuv tale zilele astea.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » este posibil sa ramai insarcinata in timp ce iei anticonceptionale?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.