|
Nu esti logat.
Spotting???#1 2008-03-24 16:35:52
spotting???iau yasmin ptr un chist de 6.5 cm.in prima luna(la prima folie) nu am avut nici un fel de pb afara de un usor discomfort al sanilor.dupa sangerarea de privatie(pauza) am avut spotting cam 5 zile si continua.medicul endocrinolog m-a avertizat ca exista ac posibilitate si mi-a spus sa nu ma ingrijorez.cat credeti ca va dura aceasta neplacere?daca continua e ingrijorator?pot face ceva pt a-i grabi trecerea sau doar astept? Ultima oara a fost editat de kalina222 (2008-03-24 16:41:19) Offline #2 2008-03-24 16:36:54
Re: spotting???spotingul apare in primele 3 luni de la administrare dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2008-03-24 16:41:35
Re: spotting???din pacate kalina n ai de unde sa sti cat va mai dura...e normal sa persiste doar primele 3 luni...deci nu ti ramane decat sa astepti... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-03-24 17:33:48
Re: spotting???pe mine m`a tinut jumatate de luna..deci..nu se stie.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2008-05-24 12:51:25
Re: spotting???Buna fetelor, o sa va ma deranjez cu o intrebare, daca se poate. Am inceput sa iau novynette la sfatul medicului. am mai luat acum 2 ani si le-am intrerupt pt ca nu mai avea temporar nevoie de masuri de contraceptie. acum s sunt la 13-a pastila iar ieri mi-a aparut o scurgere maronie ca de spotting ( f redusa cantitativ, necesita numai protejslip). Este normal sa apara dupa 13 pastile ( din cate stiu eu sptting il ai de la inceput sau deloc)? mentionez ca le-am luat corect. va multumesc din suflet pt tot ajutorul de pana acum Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-24 13:34:36
Re: spotting???nu stii corect...pioate aparea oricind pe parcursul foliei...nici un motiv de panica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-05-24 13:43:07
Re: spotting???multumesc mult, m-am gandit eu ca nu este de rau din moment ce ma simteam grozav cu ele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|