homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?

#1 2008-03-24 18:27:13

lolita
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2005-10-07

Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?

E posibil sa am o infectie. Daca am, inseamna ca si prietenul are. Eu ma voi duce cat de curand (dupa ce imi trece menstruatia). L-am rugat sa se duca, pt ca daca avem ceva, trebuie sa ne tratam. (eu cel putin asa vad lucrurile)
Prima data a spus ca nu are cand, pt ca e ocupat cu facultatea, incepe zilnic de la 8 (e la UPB). I-am propus varianta de a se duce sambata (i-am dat chiar si adrese ale unor laboratoare care recolteaza si sambata - pt recoltare e musai de dimineata), pe urma a zis k n-are bani momentan (nu cred k vine mai mult de 50 lei analiza secretiei uretrale). I-am spus sa se duca cu trimitere de la medicul de familie, k asa e gratuit. Ar putea sa se duca si la urgenta, nu stiu ce zic. Faza e ca situatia asta ne-a cam indepartat, ori m-a indepartat pe mine de el. Simt k nu pot avea incredere in el. Obiectiv vb, "sex vrea, dar sa se duca la medic, nu". Ma gandesc serios sa renunt la relatie.

You think you know but you have no idea

#2 2008-03-24 18:29:26

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?

dap,ar trebui sa mearga... cred k depinde si d infectie totusi.k dak e ceva gen candida,gardnerella sau cva d genul,doctorul iti va da tie tratament cat si lui. fa ce crezi k e mai bine pt tine. va iubiti?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3 2008-03-24 18:29:39

andrutza
Vizitator

spune-i clar, ca ai vrea sa se duca la doctor pt ca e posibil sa fi luat si el de la tine, iar u daca te tratezi nu rezolvati situatia pt ca vei lua de la el si tot asa...ca o minge de ping-pong.
sa se gandeasca la sanatatea voastra si spune-i ca daca nu va merge nu mai faci sex cu el ca nu vrei sa ai iar pb.

#4 2008-03-24 18:32:37

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

gandeste-te bine... daca e vb de un bts, si aici nu ma refer la candida ca e posibil sa fie de la el! nush... incearca sa il convingi cumva, tu il cunosti si stii punctele lui sensibile... trebuie sa reactioneze la ceva! poate micul santaj cu lipsa sexului va functiona! sanatatea voastra e cea mai importanta! bafta puss

Ultima oara a fost editat de annna (2008-03-24 18:33:46)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#5 2008-03-24 18:39:26

lolita
Full member

Oricum nu mai fac sex cu el. (m-am gandit sa tin acest post); i-am spus sa se duca la medic, dar simt ca inventeaza tot felul de motive pt a nu se duce (e posibil sa aiba pb cu banii, dar totusi mi s-ar parea absurd sa ii platesc eu analizele, nu credeti?) Nu stiu ce sa spun, in legatura cu cine iubeste pe cine. Eu tin la el, dar observ clar k el nu tine la mine, pt k dak ar fi asa, s-ar duce la medic. Ma tot abureste k vai ce mult ma iubeste, dar e incapabil sa imi demonstreze. K imi aduce flori si bomboane cateodata nu inseamna k ma iubeste. Vreau sa ma despart de el, dar nu stiu cum sa o fac fara sa il fac sa sufere.

Publicitate

loading...

#6 2008-03-24 18:40:52

andrutza
Vizitator

da-i u bani de analize, poate chiar are pb, eu i-as da bani.

#7 2008-03-24 18:42:29

annna
Hero member
Site

nush.... daca as fi in situatia ta, si iubi mi-ar spune sincer ca vrea sa mearga insa nu are bani, daca as putea i-as plati eu si el s-ar revansa fata de mine! faci cum crezi tu ca e mai bine pt tine puss

#8 2008-03-24 18:44:43

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

lolita,dar de cand suteti impreuna? Ca parca nu prea sunteti asa de "sudati" hmm Si daca vrei sa te desparti,nu mai sta pe ganduri,mai ales ca vezi ca se poarta cam aiurea..

#9 2008-03-24 18:46:36

lolita
Full member

Sunt prima si unica lui tipa, dar asta nu inseamna ca nu ar putea avea candida ori altele. Mai probabil este sa ii fi dat eu o bts (imi alunecase o data prezervativul cu un alt partener - inainte sa ma cuplez cu actualul;cu actualul sunt de aproape 2 ani, dar simt cum ma instrainez de el pe zi ce trece

#10 2008-03-24 18:49:20

annna
Hero member
Site

sad e aiurea... daca inca mai e ceva hjarta acolo... inceraca sa afci ceva; e pacat... sunt totusi 2 ani din viata ta... daca nu... vezi-ti de viata ta linsitita!

#11 2008-03-24 18:50:07

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

daca tu te duci oricum la medic, ii zici sa iti dea tratament si pentru el, pentru k ce are unul are si celalalt. pt ei crek e mai aiurea sa se duca la medic.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#12 2008-03-24 18:51:55

lolita
Full member

Nici eu nu stau prea bine cu banii in perioada asta (m-au cam dezechilibrat taxa de la facultate si tratamentul dat de dermatolog; de fapt pe mama, k ea le-a platit; eu nu am o sursa de venit). Ar putea sa ia bilet de trimitere de la dr de familie. Ceea ce ma deranjeaza la el e lipsa de maturitate. Imi intarziase ciclul si l-am intrebat: ce faci dak raman insarcinata? El: imi asum responsabilitatea. Lol, ce responsabilitate, nu ai bani sa isi faci o analiza dar ai bani sa ma ajuti sa cresc un copil, nu? (Exclud avortul). Oricum, nu stiu dak pot ramane insarcinata, am avut anexita bilaterala. (se poate instala o sarcina ectopica totusi)

#13 2008-03-24 18:54:07

lolita
Full member

pai da, deadrose, dar nu stiu, ma gandesc k un laborator ii gaseste cuiva ceva in plus. si nu inteleg dc sa "nu-l chinuie si pe el". plus ca n-a fost niciodata la urolog, desi si-a inceput viata sexuala.

#14 2008-03-24 18:54:12

andrutza
Vizitator

bine ca ti-a zis asa ca isi asuma responsabilitatea, altul putea sa-ti dea peste nas si sa-ti zica ca e pb ta, te descurci, faci avort...

#15 2008-03-24 18:58:08

lolita
Full member

nu as sta cu un tip d-asta; ce responsabilitate frate? ce putea el sa faca, fara o sursa de venit? vb cu ai lui sau ce; e imatur; nu pot sa cred vorbe, ci fapte
apropo, bani de tigari are, de analize nu (parintii vai domle nu-i dau bani, dar el are bani de tigari; poate s-o imprumuta, dar f bine cum se imprumuta pt a-si lua tigari, asa poate sa se imprumute si pt a-si face analize
nu-i platesc analizele 1.din mandrie 2.pt k nu fac sex singura, ci cu el 3.pt k ar avea si el bani 4.nu mi se pare normal 5.nu am prea multi bani

Ultima oara a fost editat de lolita (2008-03-24 19:03:05)

#16 2008-03-24 19:00:45

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

lolita a scris:

pai da, deadrose, dar nu stiu, ma gandesc k un laborator ii gaseste cuiva ceva in plus. si nu inteleg dc sa "nu-l chinuie si pe el". plus ca n-a fost niciodata la urolog, desi si-a inceput viata sexuala.

e un pic aiurea k nu vrea sa mearga intr-adevar, dar nici tu nu esti sigura k ai ceva.
eu una m-as duce eu la medic, sa vad daca chiar am ceva. as cere tratament si pentru el, si l-as trimite dupa tratament sa isi faca analize. mie asa mi se pare cel mai eficient si mai putin chinuitor

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#17 2008-03-24 19:04:57

lolita
Full member

cel mai eficient si mai putin chinuitor e sa ma despart de el. asa deadrose, ma duc eu, dar vb e k "si-ar lua el medicamentele?" mi se pare jalnic sa fi zgarcit cand vine vb de sanatatea ta.

#18 2008-03-24 19:08:05

andrutza
Vizitator

daca u esti atat de convinsa si sigura pe decizia ta, desparta-te de el.

#19 2008-03-24 19:14:46

lolita
Full member

nu sunt 100% sigura. tin la el, dar nu-l iubesc. eu iubesc nu nenorocit care nu si-ar asuma responsabilitatea dak m-ar lasa gravida. asa k ce ramane acum de facut, cand nu pot sa stau cu un asemenea individ, dar nici cu prietenul actual? ma streseaza si facultatea asta, am tare mult de invatat.. simt o frustrare imensa de care nu stiu cum sa scap. plus ca imi doresc un prieten inteligent, dar se pare k imi doresc imposibilul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.