|
Nu esti logat.
Probleme ten#1 2008-03-24 18:57:57
probleme tenSalut. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #2 2008-03-24 19:29:22
Re: probleme tenla un salon serios cred ca ai gasi ceva potrivit. merita sa intrebi cel putin. vad ca esti din iasi. am vazut un cabinet cu destule scule profesionale pe socola intre farmacia iasyfarm si carmenstill. e acolo un cabinet de ginecologie/ echografie si dermatologie. mami de minuni Offline #3 2008-03-25 23:38:30
Re: probleme tenBuna fetelor, as avea si eu o intrebare. Ultima oara a fost editat de zanc (2008-03-26 00:08:24) If you want to be happy, be. L. Tolstoy Offline #4 2008-03-25 23:41:48
Re: probleme tenuite aici cateva date despre dermatita de contact Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-03-25 23:42:53
Re: probleme tenAtata vreme cat medicul s-a uitat doar 10 secunde la ten si ti-a recomandat pur si simplu o crema hidratanta, care poate fi de la orice alta firma nu neaparat de la asta, sfatul meu e sa ceri si a doua parere. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-26 00:01:37
Re: probleme tenDa.. am intrebat la farmacie de aceasta crema si mi s-a spus ca face parte din gama de "dermo-cosmetice" si nu e o simpla crema - produs cosmetical. De aceea ma gandeam ca poate intr-adevar imi va rezolva problema. Insa cautand pe internet am gasit urmatoarele specificatii referitoare la continutul cremei: If you want to be happy, be. L. Tolstoy Offline #7 2008-03-26 09:50:52
Re: probleme tenapa termala e substanta activa si chiar functioneaza. mami de minuni Offline #8 2008-03-26 09:52:26
Re: probleme tenam avut si eu apa termala si imi usca fata destul de rau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-03-26 09:58:00
Re: probleme tendepinde de recomandarea pt care o foloseai. am o prietena care are tenul acneic...a facut tratamente dermatologice si apa asta e cea care a ajutat-o cel mai bine din cate am inteles. mami de minuni Offline #10 2008-03-26 09:58:55
Re: probleme teneu am "furat" de la sora mea si ea asre tenul mai gras si cu niste problemute VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-03-26 10:01:31
Re: probleme tencred ca e nitel speciala pt tenul gras...finul meu a facut dermatita de contact si tot asta foloseste. ii usuca bine bubulitele si nu il mai mananca. mami de minuni Offline #12 2008-03-26 14:08:12
Re: probleme tenMultumesc fetelor. Pana la urma cred ca voi incerca aceasta crema, sa vedem care vor fi rezultatele... Sper sa merite toti banii If you want to be happy, be. L. Tolstoy Offline #13 2009-04-27 23:15:17
Re: probleme tenProbabil ca produsele cosmetice pe care le folosesti nu sunt potrivite tenului tau - poate ingredientele pe care le contin. Atata vreme cat niste cosmetice iti usuca fata, e clar ca nu sunt bune pentru tine. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #14 2009-04-27 23:30:19
Re: probleme tenChiar daca un produs cosmetic pare sa fie pentru tipul tau de ten, asta nu inseamna ca ne impacam cu orice produs. 2 persoane pot avea aparent acelasi tip de ten, mixt sa zicem, si aceeasi crema aplicata unuia poate sa ii faca bine, altuia nu. Ti-ar trebui in primul rand o crema hidratanta, care sa nu ti-l mai usuce. Cu musetelul, nu stiu ce sa zic. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #15 2011-03-11 16:16:06
Re: probleme tenFetelor, am si eu o problema. Fac un tratament pentru chisturi cu Duphaston. Duminica noaptea mi-ai aparut niste pete rosii pe fata care ma mancau si ma usturau tot odata. Petele au trecut spre seara dar in locul lor pielea a ramas putin uscata. Noaptea asta iar mi-au aparut altele. Habar nu am de ce. Nu am avut niciodata probleme cu tenul, nu mi-am schimbat in ultimul timp stilul de viata incat sa zic ca e o alergie. Ce am schimbat a fost samponul, sambata seara am folosit un sampon nou, am luat medicamentele de chisturi care din cate am citit sunt hormoni si impreuna cu A.C. care le iau ma gandeam ca poate cantitatea mare de hormoni mi-a dat peste cap ceva. Si da, sunt un pic mai deshidratata acum decat de obicei. Nu stiu daca si asta e o posibila cauza. Offline #16 2011-03-11 16:17:21
Re: probleme tenpoate fi alergie de la sampon mai degraba Offline #17 2011-03-11 16:23:44
Re: probleme tenLuam AC Logest si cand am aflat ca am chisturi medicul mi-a recomandat sa imi schimb AC, cica sa imi dea AC special pt chisturi: Artizia. Am prospectul lor, nu tare mi s-au parut Ac de tratament dar am zis ca nu stiu eu multe. Offline #18 2011-03-11 16:25:25
Re: probleme tenpai si Duphastonul ? Offline #19 2011-03-11 16:26:52
Re: probleme tenMultumesc frumos pentru raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|