|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluri-3#39 2010-01-18 23:36:54
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluridaca iei pastilele corect, te protejeaza ele. spottingul nu influenteaza protectia. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #40 2010-01-19 11:30:06
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriBuna ziua!As avea si eu o intrebare:momentan iau anticonceptionale diane 35 dar doctorul mi-a zis dupa ce le termin pe acestea sa trec pe yasmine dar nu mai stiu cum sa fac trecerea de la diane 35 la yasmine ? Offline #41 2010-01-19 11:31:52
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluridupa cele 7 zile de pauza incepi folia de Yasmine normal si esti protejata in continuare Offline #42 2010-01-19 11:37:08
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriMultumesc frumos.Nu stiu de ce intelesesem ca dupa ce iau ultima pastila din foila de diane 35 sa incep imediat a doua zi cu yasmine?!Deci termin folia de Diane 35,fac pauza 7 zile si in a8-a zi incep cu yasmine .... Offline #43 2010-01-19 11:42:22
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre ciclurida, exact Offline Publicitateloading...
#44 2010-01-20 23:13:08
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluri
Ma gandeam ca poate din punct de vedere igienic, poate fi recomandata si aceasta protectie suplimentara?? merci! Offline #45 2010-01-21 10:40:53
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre ciclurinu prea are nimic de-a face protectia suplimentara impotriva sarcinii cu igiena in acest caz....daca insa te referi la riscul de transmitere al unor boli in acest timp, da, prezervativul poate fi binevenit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2010-01-23 23:20:39
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriSalutare tuturor Am si eu o nelamurire Iau Yasmin de la inceputul lunii noiembrie ...Le-am luat asa cum mi -a spus doctorul 21 pastile, 7 zile pauza, insa la a 2 a folie am luat 26 de pastile (pentru prelungirea venirii menstruatiei), apoi am facut 7 zile pauza si am continuat sa iau a-3 tableta pe care am terminat-o pe 19 luna aceasta(21 de pastile cum era normal). Sunt in a 4-a zi de pauza (din cele 7) si inca nu mi-a venit menstruatia. Tin sa precizez ca am avut contact sexual neprotejat in perioada cand am luat cele 26 de pastile. Poate fi vorba de o sarcina ? Sau e normal sa intarzie E cam complicat si am scris cam mult ...scuze...poate incearca cineva sa-mi raspunda Multumesc anticipat ! Offline #47 2010-01-23 23:23:29
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluridaca ai prelungit...nu sunt pb... protectia s-a mentinut "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #48 2010-01-23 23:35:45
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriAstept...oricum o sa fac maine un test de verificare ca m/am panicat putin.Mersi mult ! Offline #49 2010-01-23 23:38:37
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre ciclurin-ai de ce sa faci test...daca le-ai luat corect...protectia s-a mentinut daca nu vine in pauza de 7 zile abia atunci sa-ti pui semne de intrebare...pana atunci relaxeaza-te "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #50 2010-01-24 15:00:54
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriAi avut dreptate A venit ! Pfiu ) Offline #51 2010-02-22 20:47:21
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriRevin cu aceeasi problema pe care am avut-o si la prima postare. Cum am spus si atunci, eram la prima folie de Yasmin si incepusem sa am spotting. Acest spotting m-a tinut vreo 9-10 zile, dupa care mi-a venit menstra (la vreo 2 zile dupa terminarea foliei). Pentru ca mi s-a parut ca am avut acel spotting prea mult, am sunat doctorul si mi-a spus sa iau calciu si vitamina E si am sa ma simt mult mai bine. Intr-adevar, dupa ce mentra mi-a trecut, nici spottingul nu a mai aparut. Acum insa, de 4 zile iar mi-a aparut, si mai am 1 sg pastila din folie. Medicul mi-a zis ca daca mai apare sa ma duc la el, dar asa cum mai spunea cineva, costa mult si momentan nu-mi permit sa ajung. Are cineva vreo idee ce se intampla, ce sa mai fac, e normal pentru primele luni, i s-a mai intamplat cuiva? Am inteles ca organismul trebuie sa se obisnuiasca dar... . Va multumesc anticipat si-mi cer scuze pt mesajul atat de lung. Offline #52 2010-02-22 23:39:37
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre ciclurispottingul este normal in primele 3 luni de administrare...daca continua si dupa aceste 3 luni trebuie mers lamedic deoarece trebuiesc schimbate pastilele... happy with him...inlove with him... Offline #53 2010-02-23 10:46:50
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriSi este normal chiar si daca dureaza atat de mult? Offline #54 2010-02-23 12:14:57
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluri
eu zic sa mergi la un cabinet de planning si sa discuti despre asta. acolo gasesti medici specializati exact pe problemele de contraceptie si nici nu costa mult(e gratis chiar cel mai adesea). Mergi deci cu incredere la un cabinet de planning Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #55 2010-02-26 01:28:22
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriBuna , Offline #56 2010-02-26 08:49:38
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluriAmetis acesta sangerare se numeste spoting si se poate sa apara in timpul administrarii de anticonceptionale. Nu vad sa aiba nici o legatura cu maseaua. Ia pastilele normal si daca se mai intampla si pe fola viitoare, mergi la medic. S-ar putea sa trebuiasca schimbate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #57 2010-04-15 00:20:45
Re: anticonceptionalele yasmin si sangerarile intre cicluribuna .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|