|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2008-03-25 22:20:30
nelamuriream inceput sa folosesc anticonceptionalele Yasmin acum 3 luni si pot sa zic ca ma simt foarte bine,sanii mi s-au marit putin,dar ciclul este mai putin abundent si nu mai tine atat de multe zile. plus ca durerile de burta pe care le aveam s-au diminuat considerabil:D Ultima oara a fost editat de greenella (2008-03-25 22:21:10) Offline #2 2008-03-25 22:26:50
Re: nelamuriredaca ai uitat o iei cand iti amintesti si te protejezi suplimentar cu prez urmatoarele 7 pastilute consecutive...si daca nu intarzii cu mai mult de 12 ore nu sunt probleme...deci o ora nu prezinta nicio problema... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-29 09:32:11
Re: nelamuriresi daca opresc folosirea anticonceptionalelor yasmin vor aparea modificari? Offline #4 2008-03-29 09:33:26
Re: nelamurirepai de ce sa le opresti ,mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala si ai nevoie de protectie? ce intelegi prin modificari? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-30 09:59:49
Re: nelamurireah,pai e posibil ca prietenul meu sa plece in Bucuresti la facultatea de film in cateva luni (desi nu-mi doresc asta ) si asta ar insemna sa ne despartim definitiv. deci nu voi mai avea nevoie de anticonceptionale. Oprirea lor poate avea modificari asupra corpului meu? Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-30 10:02:12
Re: nelamurireok inteleg.... nu or sa apra modificari doar sa nu le intrerupi la mijlocul foliei ci sa duci blisterul pana la capat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-03-30 10:04:26
Re: nelamurireconteaza daca nu-l duc pana la capat? Offline #8 2008-03-30 10:08:23
Re: nelamurireda conteaza ca o sa apara in cateva zile o sangerare apoi o sa iti vina si menstra ta normala.in concluzie daca le intrerupi asa in luna respectiva o sa cam tot sangerezi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-03-30 10:09:26
Re: nelamurireserios??? uai,n-am stiut asta Offline #10 2008-03-30 10:10:22
Re: nelamuriregreenella,te poti deregla dupa ce renunti la pastile,insa dupa un timp corpul tau revine la normal,cum erai inainte sa te apuci de pastilute Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-03-30 10:10:51) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2008-03-30 10:11:03
Re: nelamurireda.din cauza asta mai intai duci folia pana la capat si apoi daca nu mai ai nevoie de ele nu incepi alt blister VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-03-30 10:11:25
Re: nelamurirenu stiu cum o sa fie dupa ce o sa plece ,dar ne este greu la amandoi. eu oarecum depind si de sex...ce fac mai departe pt ca poftele exista... Offline #13 2008-03-30 10:20:28
Re: nelamurirepoti sa le controlezi..... nu trebuie sa ne lasam dominati de instincte VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-03-30 10:21:11
Re: nelamurireda,eu oricum trebuie sa le continui pt ca eu le-am luat de fapt pt menstra ,nu pt protectie. dupa am avut nevoie de ele si pt protectie . Fetelor,eu ce fac cu toate poftele mele ,nu pot sa ma masturbez toata ziua M-am gandit sa-mi maresc orele de aerobic si poate asa mai compensez,nu? Offline #15 2008-03-30 10:22:24
Re: nelamurirehm,da..le controlezi...dar,dupa un timp...o sa fie cam greu..de asta zic de aerobic eu cred ce e o idee buna Offline #16 2008-03-30 10:24:19
Re: nelamuriredaca il iubesti.,va trebui sa poti sa le si controlezi.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #18 2008-03-30 10:28:25
Re: nelamurireatunci n`are rost pt cateva luni sa renunti la el..plus ca nu e asa mult..altele ii asteapta ani intregi fara sa faca nimic... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #19 2008-03-30 10:36:57
Re: nelamurireel pleaca definitiv pt ca oportunitatea vine si pleaca si nu o poate rata. intai pleaca acolo pentru un job bine platit ca sa -si poata plati faculta. Numai ca eu dau la medicina in Timisoara peste 1 an jumate ,iar el la Bucuresti peste un timp...nu stiu,e o intorsatura nemaipomenita:( Nu avem puncte de intalnire,decat atunci cand o sa -mi fac rezidentiatul in Bucuresti..dar pana atunci mai e mult . nu pot sa-l privez de implinirea visului lui,dar cu toate astea ne iubim mult si pt el sunt prima fata de care s-a atasat si simt asta. eu cred ca nimanui nu i-ar conveni o relatie la distanta...desi eu as fi capabila sa astept,dar avand in vedere faptul ca noi nu vom mai avea puncte comune... ce sa fac... il voi uibi pana cand va fi langa mine,iar daca e sa fim impreuna ,vom fi chiar daca ne despart idealuri diferite Ultima oara a fost editat de greenella (2008-03-30 10:45:33) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|