homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre anticonceptionale-2

#20 2008-03-27 00:29:23

little butterfly
Membru
Inregistrat: 2008-03-26

Re: despre anticonceptionale

si nu prea am inteles cum ar trebui luate acele pastilute..

#21 2008-03-27 00:32:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iti va explica medicul tot ce trebuie sa sti smile iar daca apoi o sa mai ai nelamuriri te asteptam...

happy with him...inlove with him...puss

#22 2008-03-27 00:36:07

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

little butterfly, tot ce iti trebuie pt planning e buletinul si o adeverinta de elev/student (sau legitimatie, carnet...ceva sa fie vizat pe anul asta). apoi te duci la policlinica sau unde e cabinet de planning de stat in orasul tau (poti sa ne zici din ce oras esti si-ti vor zice fetele din orasul tau exact unde te poti duce) si ai si consultatia gratis...si eventual si pastilutele gratis sau la un pret redus. Deci nu va afla nici mama ta si nici nu-ti trebuie trimitere de la medicul de familie.
cat despre cum le iei...de obicei in folie sunt 21 de pastilute, iei cate una pe zi (la aceeasi ora) apoi cand termini folia (deci dupa 21 de zile) faci o pauza de 7 zile in care iti va veni menstra. Oricum asta iti va explica si medicul (mie mi-a facut si o schema cu zilele saptamanii, ca sa inteleg cat mai bine...).
Poti sa te duci singura la doctorita sau cu prietenul, sau cu o prietena...cum te simti tu mai bine.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-03-27 00:45:12)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#23 2008-03-27 00:40:52

little butterfly
Membru
Inregistrat: 2008-03-26

va multumesc mult de tot:*puss

#24 2008-03-27 00:46:09

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

cu placere puss

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-03-30 17:56:49

frusinik
New member
Inregistrat: 2008-03-30

are ceva daca am luat loette timp de 2 ani fara intrerupere?

#26 2008-03-30 22:40:06

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

nu are nimik.stai linistita.faci pauza atunci cand vrei bebe.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#27 2008-03-30 22:40:48

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

poti sa iei AC atata timp cat nu vrei un bebe si te simti bine cu ele smile

#28 2008-03-31 11:33:47

Elena_
Membru
Inregistrat: 2008-03-31

buna..am si eu o nelamurire.aceasta e a doua luna de cand iau marvelon 21 si dupa prima folie am reinceput sa iau nu din a 8-a zi ci din a 7-a..seara.am intrebat la farmacie si asa mia zis sa iau.si nush daca e vreo problema..
si acum ca s-a schimbat ora..eu luam de obicei la 10 seara..e vreo problema ca exista diferenta aceasta de o ora? exista vreun risc..? ca imi este cam frica..mersi frumos

#29 2008-03-31 11:35:50

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu exista risc...cu ora...le iei la aceasi ora
data viitoare ia in ziua 8 pastilutza...adica 7 zile de pauza intregi..acum asta e..probleme nu sunt
dar tu ti-ai luat pastilele de la un medic de planning sau dupa ureche

#30 2008-03-31 11:36:34

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

stai linistita nu exista nici un risc.ora aia in plus sau minu nu conteaza smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#31 2008-03-31 11:56:50

alxuca
New member

nu vreau sa sperii pe nimeni ,dar tin sa va povestesc din experienta mea cu anticonceptionalele.acum 4 ani a fost prima oara cand am luat si de aseemenea mi s-au cerut aceste analize,dupa care doctorita mi-a recomandat ogest.cu logest am mers pina anul trecut cand mi se facea greata atunci cand le luam.specific ca am facut analize atunci cand a trebuit si am facut si cate o paua atunci cand mi s-a recomandat.doctorita la care mergeam a intrat in concediu si a trebuit sa merg la o alta care era fffff buna(zice lumea)am intrat la dansa i-am spus ca sunt fumatoare si ca din pacate imi aparuse un varice pe picior si mi-a spus ca trebuie sa schimb logestul cu yasmine si asa am facut chiar daca am intrebat-o f clar care daca varicele si fumatul se pupa cu anticonceptionale.vreau sa va zic ca nu au trecut 4 luni de la vizita aceea si am ajuns in spital cu tensiune 17 cu 9.dupa toate analizele de rigoare era clar ca nu aveam voie la anticonceptionale de nici un felsi ca daca le mai luam era posibil sa ma duc .repet ca nu am luat dupa capul meu ci m-am consultat cu un medic ,ca mi-am facut toate analizele,dar se pare ca a doua doctorita nu a fost interesata de sanatatea mea ci de banii de consultatie.de atunci folosim prezervative si vreau sa spun ca si libidoul e mult mai bun plus ca nu mai sunt depresiva.
imi pare rau ca am scris atat de mult dar acum am devenit oarcu contra pastile9si cand stau sa ma gandesc ca m-am indopat cu ele 4 ani si jumatate)si nu le-as mai recomanda pentru nimik in lume.si problema e ca toti ne spun ca riscurile sunt mici dar de fapt nu e asa
sper cau am suparat pe nimeni.

#32 2008-03-31 12:58:47

crys_ty_na
Platinum member

nu ai suparat pe nimeni...dar imi pare sincer rau ca ai dat peste un medic dezinteresat...caci daca nu ar fi fost asa eu sunt sigura ca lucrurile ar fi stat altfel in momentul de fata...

#33 2008-03-31 16:19:55

alxuca
New member

pai tocmai asta am vrut sa spun ca doamna doctor a fost probabil preocupata de altceva cu toate ca era cea mai cunoscuta din oras,dar de acum nu mai conteaza .important e ca nu am patit altceva mai grav si ca am aflat zic eu la timp.

#34 2008-03-31 17:09:00

crys_ty_na
Platinum member

alxuca a scris:

important e ca nu am patit altceva mai grav si ca am aflat zic eu la timp.

asa e smile

#35 2008-03-31 19:47:57

izuka
Membru

elene__ tot secretul cu pastilutele inscriptionate pe zile este pt e retine mai bine ziua in care ai inceput sa le iei , pt a fi mai simplu de retinut..dar daca iei pastiluta inscriptionata cu ziua de luni si este miercuri nu e nici o problema..

#36 2008-04-01 21:34:11

bebita2100
Membru
Inregistrat: 2008-04-01

buna..sper sa nu deranjez..nam mai scris pana acum. miam inceput viata sexuala si mam gandit sa iau anticonceptionale. si imi e putin rusine sa ma duc la ginecolog. ma gandeam sa incep sa iau anticonceptionale si fara sa ma duc la medic, insa nu stiu precis cum se iau acestea. am citti despre Yasmine si ma gandeam sa incerc asa ceva. dak ati putea sa ma ajutati as fi recunoscatoare:">:">big_smilebig_smile

#37 2008-04-01 21:37:06

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu putem sa iti recomadama c.pe forum cel mai bine e sa mergi la un medic de palaning el este specializat in asta nu la ginecolog.... si daca ti-ai inceput viata sexuala trebuie sa mergi si la ginecolog din cand in cand smile

http://forum.anticonceptionale.ro/t4213 … nning.html poate gasesti aici un cabinet de palnning la tine in oras

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#38 2008-04-03 22:16:56

Alina20D
New member
Inregistrat: 2008-04-03

Buna.. acum o luna am aflat ca am chisturi bilaterale unu de 6 cm pe ovarul stang si unu de 7 cm pe cel drept. Mi sa prescris ca tratament diane-35 si duphaston.  pe 28 decembrie 2007 am avut ultima menstruatie, chisturile fiind problema intarzierii acesteia, stiu ca anticonceptionalele trebuie laute in prima zi de menstruatie sau cam asa ceva, insa eu nam avut cum sa fac asta pt ca de 2 ani mesntruatia o am 1 luna da 7 nu, si nu aveam cum sa astept pana imi venea asa ca am inceput sa iau diane-35, azi am terminat de luat si am o nedumerire... Daca nu leam luat asa cum trebuie cand o sami vina? va rog mult sami raspundeti. multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.