|
Nu esti logat.
Interventie chiururgicala!#1 2008-03-26 09:43:48
Interventie chiururgicala!Ce inseamna interventie chirurgicala? de ex daca trebuie sa merg la dentist sa imi lucreze la o masea, pentru ca am o carie, sau daca am niste bobite sub ochi si trebuie sa mi le scoata,asta inseamna ca o sa sufar o interventie chirurgicala? Offline #2 2008-03-26 09:45:23
Re: Interventie chiururgicala!Nu trebuie, acolo e vorba de interventii la care e nevoie sa stai mai mult timp imobilizata la pat Offline #3 2008-03-26 09:46:14
Re: Interventie chiururgicala!pai tu ce o fel de interventie facI? adevarat trebuie intrerupt trat.ci logest dar doar daca vb.de o interventie care necesita repaus indelungat la pat....pt.ce ai zis tu acolo nu trebuie sa intrerupi ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-03-26 09:48:00
Re: Interventie chiururgicala!interventie chirurgicale e orice interventie care implica anestezie +/- imobilizare la pat. mami de minuni Offline #5 2008-03-27 06:38:53
Re: Interventie chiururgicala!si daca stai in pat de ce trebe intrerupte ac? (nu`mi vine nici un motiv in minte acum ) Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-27 06:48:14
Re: Interventie chiururgicala!cred ca anestezia e cea din cauza careia se intrerupe tratamentul..pt ca te si imobolizeaza la pat...nuu? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2008-03-27 07:40:09
Re: Interventie chiururgicala!nu anestezia.daca stai mai mult timp imobilizat la pat si tu iei ac.creste riscul de tromboza din cauza asta se intrerup VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-03-27 08:06:52
Re: Interventie chiururgicala!aaa...da...e super logic... Offline #9 2008-03-27 08:11:41
Re: Interventie chiururgicala!ce`i aia tromboza? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2008-03-27 08:21:07
Re: Interventie chiururgicala!http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … da_537.htm VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-03-27 08:24:55
Re: Interventie chiururgicala!aa mersi..ce urat.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|