homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate fi?

#1 2008-03-26 09:51:55

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ce poate fi?

Problema mea incepe asa ... Am ovare polichistice si urmare a acestui fapt mi-au fost prescrise Diane 35. Asta e prima luna in care le iau. Efecte secundare nu am prea avut, doar ceva greturi in primele zile si o oarecare tensiune in sani. Aaaa si spotting. Pana acum nimic ingrijorator. Problema mea este ca in ultima saptamana m-a intepat inima, asa din cand in cand. Sa aiba legatura cu Dianele? De fapt ... intepaturile sunt de scurta durata si, sincer, nu prea am reusit sa imi dau seama daca sunt la inima sau uneva in profunzimea sanului stang. Ideea e ca s-au repetat de cateva ori in ultima saptamana, toate in acelasi loc (in partea de jos a sanului stang, in zona inimii). Mi-am palpat si sanii zilele trecute dar ... nu am putut sa imi dau seama prea bina pentru ca sanii oricum sunt un pic mariti si mai tari. Dar tind sa cred ca tesutul mamar este normal.

Astept parerile voastre fetelor, poate isi face timp si doctoressa sa-mi raspunda. Medicul meu azi nu este la clinica si nu am nr lui de mobil. Sunt destul de ingrijorata de lucrul asta, mi-e teama pentru ca in trecut, acum vreo 8 ani, am avut o aritmie cardiaca pe care am tratat-o la timpul respectiv si care nu mi-a mai facut probleme de atunci.

Help fetelor ... sunt speriata.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2 2008-03-26 09:55:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Ce poate fi?

ai si mastoza daca nu ma insel deci intepaturile alea se poate sa fie foarte bine si de la san smile

oricum daca zici ca ai avut probleme mergi la consult cand poti dar eu nu cred ca ai motive serioase de ingrijorare smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-03-26 10:11:32

andreea_andy2
Moderator

Da evil, iti amintesti bine, am mastoza, dar nodulul este departe de locul unde simt eu intepaturile astea. M-am gandit si eu la asta, dar tinand cont ca distanta dintre nodul si locul respectiv este destul de mare ma cam ingrijorez. Si mai este si faptul ca aceste intepaturi se repeta in acelasi loc. In sanul drept de pilda nu am avut nici o chestie de genul asta, ci doar o mica tensiune care stiu ca nu pune probleme si ca este sigur de la Diane.

#4 2008-03-26 10:13:19

evilpink
Banat

andreea durerea ,intepaturile pot sa raspund sa iradieze de la nodulul ala eu am mastoza si iti zic ca asa patesc si eu nodulu e intr-o parte durerea iradieaza in alta parte..... eu tind sa cred ca de la nodul se intampla asta ai inceput si ac.si mai cresc si sanii wink.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-03-26 10:18:03

andreea_andy2
Moderator

Ms evil. O sa incerc sa ma mai linistesc. Poate imi raspunde totusi si doctoressa.

Offf problemele astea. De ce nu m-a facut mama baiat?

Publicitate

loading...

#6 2008-03-26 10:27:52

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

ma bag si eu in discutie, doar ca sa va povestesc ceva ce am vazut la tv acum cateva saptamani (pe protv-chiar acum este emisiunea respectiva: se prezinta cazuri medicale mai ciudatele):
o tipa care avea sindromul ovarelor polichistice avea probabil majoritatea consecintelor. prima varianta a fost sa primeasca anticnoceptionale si totul a fost ok, dar cand le-a intrerupt corpul o lua din nou razna (slabea, se ingrasa f repede, ii crestea par pe fata, cicluri f abundente si f neregulate, avea chiar si niste excrescente pe gat, nu ramanea insarcinata).
dupa destul de multi ani a dat peste un dr. care a diagnositcat-o corect (pana atunci nu primise un diagnostic clar si nici un tratament adecvat) si a primit ceva tratament care sa ii regleze glicemia (sper sa imi amintesc bine). toate problemele ei au inceput astfel sa fie tinute sub control.

mi s-a parut ciudat ca rezolvarea ei nu au fost anticonceptionalele... sau poate o fi fost un caz mai aparte. cert e ca dupa intreruperea lor corpul ei o luase razna din nou.

#7 2008-03-26 10:37:45

evilpink
Banat

avea toate simptomele de ovare polichistice dupa intreruperea ac.....

puss puss puss

#8 2008-03-26 11:00:05

andreea_andy2
Moderator

Glicemia marita este o consecinta a ovarelor polichistice, nicidecum o cauza. Si eu imi tin glicemia sub control, dar doar cu regim alimentar, si acela nu foarte strict. Asa imi pastrez si greutatea (pentru ca si eu am oscilatii de greutate) si mentin si glicemia sub control. Dar asta nu e o solutie pentru ovare polichistice. Singurul medicament pentru ele este Diane 35 si asta mi-au spus-o mai multi medici, inclusiv Dr. Traila de la Cluj si Dr. Jianu (sper ca imi amintesc bine numele) de la Polizu din Bucuresti.

#9 2008-03-26 11:34:02

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

exact, Diane 35 e singura solutie pentru ovarele polichistice  insa trebuie sa fie bine inteles ca tratamentul e cronic, toata viata...cum intrerupi Dianele, problemele reapar...
andreea, scumpa mea, intepaturile alea nu ridica nici ele probleme, nu te speria degeaba

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2008-03-26 11:41:42

andreea_andy2
Moderator

Sarut mana doctoressa. M-am mai linistit. O sa incerc pe cat posibil sa nu ma mai analizez atat si sa imi continui viata in ritmul de dinaintea problemelor medicale. Sper ca in final totul sa fie bine.

#11 2008-03-26 11:43:07

lory30
Membru
Inregistrat: 2008-03-26

am nascut in noiembrie 2007 (sarcina obtinuta prin fiv),am avut ciclu pe data de 23 febr.(primul dupa nastere),iar luna asta(martie)nu mi-a venit . de obicei imi venea cu doua , trei zile inainte(ex:daca luna asta imi venea pe 16,luna viitoare imi venea pe 13,14).nu stiu ce se intampla , pot fii insarcinata normal,sau o problema ginecologica poate fi , ce ma sfatuiti . astept raspuns

#12 2008-03-26 11:45:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai nu ne spui ce metode contraceptive ai folosit, daca ai folosit...

#13 2008-03-26 11:46:01

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

ai putea sa faci un test de sarcina;si felicitari pt bebe smile

#14 2008-03-26 11:46:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poti face un test de sarcina la 7 zile de intarziere si indiferent de rezultat sa mergi apoi la medic

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.