|
Nu esti logat.
Help:((:((...criza de shopping:((:((#1 2008-03-26 16:49:30
help:((:((...criza de shopping:((:((felete va rog ajuntati-ma!! cer ajutorul la cele care stau in bucuresti iasi orase din astea importante:cry:..caut cu disperare un tricou original de la nike cu Manchester United:...si in amaratu asta de bacau nu este:f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:.... e ziua iubytului meu vineri si eu nu am de unde sa fc rost de tricoul asta va rog dak a vazut cineva ceva de genu va rog ajutatima va trimit bani fc orice numai sa fc rost de acel tricou:boss:...va rog ajutati-ma pls:cry::cry:is disperata:(( Love is everything!!! Offline #2 2008-03-26 16:51:46
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((Scumpa,teoretic,daca stii ca este modelul asta pe piata,sau ca a fost candva,sigur au astia de la nike de pe aici.Dar sincer,azi e miercuri..nu cred ca il poti avea pana vineri..Decat daca e cineva care are drum pe aici,si apoi pe acolo...Asa..prin curier sau posta,mai greu.. Offline #3 2008-03-26 16:53:27
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((la noi in bacau nu este k am intrebat la toate magazinele ....de asta zic si dinc ate am inteles k prin curier ajunge intro zi max 2 de aia zic off nici numai stiu ce sa fc Love is everything!!! Offline #4 2008-03-26 16:53:48
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((am vazut si eu unul pe ocazii.ro, incearca poate gasesti pe cineva din iasi acolo "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2008-03-26 16:59:53
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((am intrat acuma pe ocazii.....dar nu arata nici o poza nici makr un numar de telefon si nici nu stiu in cate zile ajunge Love is everything!!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-26 17:16:13
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((Alexutza, uiti aici mai multe produse Manchester United: http://www.ultrastore.ro/index.php?page … r%20United Ultima oara a fost editat de schumiholic (2008-03-26 17:21:36) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #7 2008-03-26 17:22:19
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((inc e oras are sediu ? k eu nu vad Love is everything!!! Offline #8 2008-03-26 17:26:18
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((Sunt din Bucuresti, insa vand produsele incepand cu luna aprilie... Sorry. Incearca licitatia. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #9 2008-03-26 17:29:10
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((offf domane:cry: ......ala de la primu era perfect da eu am nevoie vineri de el:cry: Love is everything!!! Offline #10 2008-03-26 17:30:28
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((are ceva daca intarzii cu cadoul? crezi ca se supara? mai bine mai asteapta o saptamana si primeste ce isi doreste decat atata graba si stres. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #11 2008-03-26 17:38:20
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((da stiu ....dar iuby meu e fff pretentios ca asa am de unde sa fc rost kmi trimite cineva din anglia problema e k sar supara dak ii dau ce trece ziua lui "cry: Love is everything!!! Offline #12 2008-03-26 18:31:05
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((las ca-i trece. spune-i ca-si primeste cadoul numai sa aibe rabdare "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #13 2008-03-26 18:39:46
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((Love is everything!!! Offline #14 2008-03-26 18:44:22
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((ar trebui sa inteleaga...daca ii zici ca e inca pe drum cadoul lui...si ca-l va primi, doar sa aiba putina rabdare. cred ca e mai bine sa mai astepte 1 saptamana si sa primeasca ce vrea...decat sa-i dai exact de ziua lui ceva...numai sa fie acolo. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2008-03-26 18:55:03
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((te asigur k la mall-u din iasi si carrefour(inter sport ) nu este cu manchester united ...... , iai altceva...adidas.... Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #16 2008-03-26 18:57:26
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((
cum D~zeu sa se supere ? #17 2008-03-26 18:58:50
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((pai una e knd primesti de ziua ta da la pers care o iubesti si lata knd e cu intarziere:cry: Love is everything!!! Offline #18 2008-03-26 19:05:32
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((eu i-am dat cadoul lu al meu la o saptamana dupa ziua lui...nu aveam bani pe moment si a zis el ca sa nu-i iau deloc, dar pana la urma i-am luat cand am avut cu ce. el de Craciun mi-a luat mai traziu, pentru ca nu a avut timp sa se duca la cumparaturi (a fost ocupat cu serviciul). sunt anumite momente in care trebuie sa intelegi ca nu se poate. si atata timp cat esti langa el de ziua lui, ce conteaza daca mai intarzie putin cadoul? Tu esti cel mai bun cadoul pt el. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #19 2008-03-26 19:10:26
Re: help:((:((...criza de shopping:((:((da si asta e adevarat off ....eu inca sper k poate reusesc sal gasesc Love is everything!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|