|
Nu esti logat.
Buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?#1 2008-03-26 20:05:37
buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?Buna.Ma poate ajuta si pe mine cineava.Am o buba:(....Imi iese maseaua de minte ca asta e diagnosticul dat de medici....iar aceasta a dar niste reactii adverse.....mi s-au umflat ganglionii din gurul gatului si gingia....in jurul gingiilor sau strans niste pungii albe care ma dor si ma impiedica sa manka.Asta de acum 3 zile:(((((((( Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #2 2008-03-26 20:09:47
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?e un topic pt. mika Offline #3 2008-03-26 20:34:14
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?continua cu amoxicilina si o sa te mai linistesti...asa e cu maselele de minte, nu ai ce face. ia si ceva pt durere...ce iei tu de obicei cand te doare ceva, calteste-te cu ceai de musetel sau de salvie...eventual pune acolo pe locul unde iese maseluta o compresa mica inmuiata in ceai de salvie si tine-o acolo pana se umple de saliva si apoi o schimbi cu alta...prea mult nu ai ce sa faci pt ca ea incearca sa "sparga" gingia... Offline #4 2008-03-26 20:37:05
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?mika si in cat timp imi trece?kam cat timp va dura?????????pentru ca eu nu mai suport sa stau in kasa...si in plus trebuie sa ies sa vb cu oameni si e...ingrozitor....prin ceea ce trec:((( Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #5 2008-03-26 20:41:46
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?sincer nu stiu sa iti spun cat va dura...ca daca nu vad cat a iesit...nu am cum sa stiu...imi pare rau. medicul ce ti-a zis? Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-26 20:46:52
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?medicul kand m-a vauzt s-a speriat deoarece mi s-au umflat si niste gangionii si eu aratam si ca moarta si i-am si lesinat.mi-a zis doar daca nu mi se retrage...dupa astea 7 zile de tratament sa vin la ea...si vom vedea...zice ceva sa ma trimita la iasi daca e grav:o pe mine cel mai mult ma deranjeaza acuma pungutzele care sau facut la dintii de jos si cei de sus....ma impiedica sa manac....multumesc pentru raspunsuri mika><>< Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #7 2008-03-26 20:51:40
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?da probabil te trimite la chirurgie BMF... Offline #8 2008-03-26 20:53:16
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?saru`mana pentru sfaturi m-ai mai calmat putin......te tin la curent cu ce mi se intampla oki?o seara placuta:* Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #9 2008-03-26 20:57:53
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?ok, codynna. multa sanatate, o seara placuta si tie Offline #10 2008-03-26 20:58:27
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?da un anestetic local gen geluri pt bebelusi nu ar ajuta? mami de minuni Offline #11 2008-03-26 21:00:13
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?poate ar ajuta, dar asa doar pe moment...stii cum e cu eruptia, mai ales la molarii de minte... Ultima oara a fost editat de mika (2008-03-26 21:00:34) Offline #12 2008-03-26 21:01:33
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?eu am scapat...nu stiu...i-am scos inainte de a da pe dinafara ca stricau aranjamentu' mami de minuni Offline #13 2008-03-28 21:24:19
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?mika...am fost azi la medicul meu stomatolog si mi-a dat sa fac o radiografie si ea zice ca o sa imi scoata maseaua in cele din urma deocamdata sa continui cu antibioticelece am uitat sa o intreb si te intreb pe tine....ce pot lua ce imi recomanzi sa folosesc ca sa nuu imi mai miroase gura.....de la ce am inautru....ca tot timpul pastile mentolate nu pot...u ce ma sfatuiesti?duminica am o conferintza la partid si trebuie sa comunic cu multi oameni de la intrare si e neplacut pentru mine.:(as vrea putin ajutor din partea ta.ms frumos. Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #14 2008-03-28 21:41:26
Re: buna.este vrun doctor stomatolog pe forum?incearca sa folosesti o apa de gura...nu pot sa zic eu aici de care, dar mergi la farmacie sau la supermarket si alege-ti una mentolata zic eu. miroase de la infectie, asa ca nu prea ai ce sa faci. tic-tac si alte bombonele mentolate...cam atat..pana al extractie, apoi scapi Ultima oara a fost editat de mika (2008-03-28 21:41:54) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|