|
Nu esti logat.
Ce ma fac cu ea?#1 2008-03-26 21:19:14
ce ma fac cu ea?fetelor prietena mea cea mai buna are nistee probleme...are 17 ani, e de 2 ani cu prietenul ei, insa viata lor sexuala a devenit dezastruasa...ea nu mai simte nici un fel de placere (desi inainte simtea f multa), nu ii mai arde de sex deloc... si eu sunt putin dezamagita ca nu prea stiu ce sa o sfatuiesc, frigida nu cred ca e, totusi e tanara (Desi poate n-are legatura cu varsta)...mentionez ca a facut un avort saracuta acum un an si ia marvelon tot de un an... Offline #2 2008-03-26 21:20:34
Re: ce ma fac cu ea?e relatia lor si nu vad cum i-ai putea ajuta tu. poate doar sa ii sugerezi sa faca ceva mai special, mai ce n-au facut inainte... Nobody home Offline #3 2008-03-26 21:20:53
Re: ce ma fac cu ea?Si lipsa asta a libidoului nu a aparut o data cu inceprea marvelonului? Ac-urile scad in unele cazuri libidoul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-03-26 21:21:22
Re: ce ma fac cu ea?pai ori o fi intervenit monotonie in relatia lor, ori ea nu`l mai iubeste...sa vada care`i adevarata pb si apoi sa o rezolve...mai greu e de aflat k rezolvarea vine de la sine apoi #5 2008-03-26 21:21:40
Re: ce ma fac cu ea?sau poate si intreruperea este vinovata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-26 21:53:15
Re: ce ma fac cu ea?ia marvelon de un an si de-abia acum a inceput sa pateasca asa ... fetelor ce e frigiditatea de fapt? Offline #7 2008-03-26 21:54:09
Re: ce ma fac cu ea?nu simti placere in timpul actului, nu simti nevoia de a face sex... Nobody home Offline #8 2008-03-26 21:56:45
Re: ce ma fac cu ea?asta am rugat-o si pe ea sa se gandeasca bine, sa nu se minta...ea mereu imi cere sfaturi in orice, dar la asta chiar n-am stiu sa ii raspund Offline #9 2008-03-27 10:35:07
Re: ce ma fac cu ea?Daca simte nevoia sa faca sex (chiar daca nu cu el) ..nu cred ca e frigida..adica sunt multe de investigat pana la frigiditate... Obisnuinta bat'o vina ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|