homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalul luat dupa perioada menstruatiei...-4

#58 2008-03-28 14:02:02

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: anticonceptionalul luat dupa perioada menstruatiei...

de ce nu schimbi doctorul? daca nu esti multumita de el?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#59 2008-03-28 14:13:33

Illuminada
New member
Inregistrat: 2008-03-27

multumesc mult doctoressa,si tuturor celorlalte fete,pt raspunsurile,parerile voastre...intr-adevar este irelevant testul facut dupa 2 zile....
in zona in care locuiesc...este singura clinica,si singurul medic la care pot apela...este un centru medical micut...ca sa pot discuta cu alti medici va trebui sa merg la un spital...dar ca sa ajung la spital,trebuie mai intai sa merg pe la medicul de familie si daca el gaseste cu cale sa-mi dea trimitere la spital bine-bine...daca nu....fara trimitere de la medicul de familie...e mai greu la spital...se poate si fara...dar depinde de spital.
multumesc doctoressa pt sfat...o sa merg de acum sa vb cu un medic de planning....ca sa mearga totul ok...

#60 2008-03-28 14:15:50

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

doctoressa,am mai cerut cateva pareri si deabia acum am vazut ca sunteti online am si eu o problema si sunt pot spune chiar putin stresata.Deci,la inceputul anului am avut o intrerupere,a trecut medicul mi-a spus astepti mestruatia si incepi cu yasmin din prima zi,mestra a venit dupa 6 sapta m si ceva ajutata cu duphaston, a venit mestra am inceput sa iau din prima zi yasmin,acum eu seara mai folosesc o cana de ceai verde pt a iesi mai usor dimineata avand o problema cu constipatia,poate influenta ac????Dar dupa a 10 pastiluta am avut un contact,la 2 zile dupa contact mi sa parut ca merg prea des la baie ,o senzatie de urinare lucru care mi se intampla si in perioada saricini si am inmceput putin sa ma panichez.De luat le-am luat corec???Ce inseamna aceasta senzatie de urinare si chiar urinare uneori>>E normala de la anti sau sunt eu paranoia????  Eu stiam ca in 2-3 ore de la administ ac are loc absortia,deci daca nu vomezi sau ai diaree in aceste ore pana la absort ar fi problema ,acum e o varza totala in capul meu

Ultima oara a fost editat de adita (2008-03-28 14:20:15)

#61 2008-03-28 14:22:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

adita, ceaiul verde nu iti afecteaza contraceptia...
mergi des la baie pentru ca probabil actul sexual a avut loc cam pe uscat si ai facut un pui de cistita...nu esti gravida si nu e nici de la pastile

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#62 2008-03-28 14:31:48

adita
Full member

Adevaru e ca a fost cam pe uscat daca stau bine si ma gandesc,dar e o senzatie cam enervanta si mie mia creat o stare de agitatie.Si cum as putea remedia problema astazi de e a 6 zi de la contact si mai simt inca senzatia aceea dar ieri si alaltaieri a fost nasol de tot intrasem in panica.Ce tratament sa iau????Alte simtome nu am decat senzatia asta enervanta de urinare,chiar merg uneori si e ceva.In rest pot spune ca ma simt bine.Doctoressa daca nu esti fff ocupata as vrea si eu un tratament pt cistita de care ziceai ca e enervanta rau,cand ai timp.multumesc mult pt raspuns,ma panicasem.

Ultima oara a fost editat de adita (2008-03-28 14:46:13)

Publicitate

loading...

#63 2008-03-28 14:49:01

Illuminada
New member

mai am o intrebare:din caz ca s-a instalat deja sarcina,sau urmeaza sa se instaleze si eu continui sa iau yasmin,poate afecta in vreun fel ,fatul?

#64 2008-03-28 14:49:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu...continua linistita wink

happy with him...inlove with him...puss

#65 2008-03-28 14:58:03

Al Pacino
Administrator

adita a scris:

Adevaru e ca a fost cam pe uscat daca stau bine si ma gandesc,dar e o senzatie cam enervanta si mie mia creat o stare de agitatie.Si cum as putea remedia problema astazi de e a 6 zi de la contact si mai simt inca senzatia aceea dar ieri si alaltaieri a fost nasol de tot intrasem in panica.Ce tratament sa iau????Alte simtome nu am decat senzatia asta enervanta de urinare,chiar merg uneori si e ceva.In rest pot spune ca ma simt bine.Doctoressa daca nu esti fff ocupata as vrea si eu un tratament pt cistita de care ziceai ca e enervanta rau,cand ai timp.multumesc mult pt raspuns,ma panicasem.

tratamente da medicul in cabinet
nu pe forum

#66 2008-03-28 15:01:47

Illuminada
New member

adita,eu nu sunt medic,nici in masura sa-ti prescriu vreun tratament...ceea ce zic,nu-ti zic sa faci si tu...ci te sfatuiesc sa ceri parerea unui medic specializat...mai asteapta ,ca sigur vei primi raspuns de la doctoressa...dar o sa-ti zic cum am scapat eu de "puiul de cistita",cum l-a numit mai sus doctoressa:)...
la fel ca si tine,aveam senzatia enervanta de usturime si urinare,nici bine nu ieseam din baie ca iar trebuia sa ma reantorc...pt ca simteam nevoia sa urinez....
...imi faceam in fiecare seara...cred ca poti face in orice moment al zilei....imi faceam bai de aburi cu ceai de musetel sau coada calului...gasesti la plafar ....ma imbracam bine,nu stateam descult...si seara cand ma bagam in pat imi puneam o sticla cu apa calduta pe burta....si faceam asta pana scapam de ea...in max 3 zile scapasem....
avusese si mama mea...si era un picut mai avansata...iar medicul i-a prescris no-spa....lua o data la 6 ore....si la fel cu bai si caldurica...si in cateva zile scapase de ea definitiv.
Eu doar ti-am zis cum am procedat eu....dar te sfatuiesc sa mai astepti un raspuns specializat....
...multa sanatate!
multumesc,crys_ty_na! puss

#67 2008-03-28 15:11:14

crys_ty_na
Platinum member

cu placere puss si citeste te rog regulile wink

#68 2008-03-28 15:14:43

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

imi raspunde si mie cineva la topicul de analize???? va rog frumos puss

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#69 2008-03-28 15:28:03

adita
Full member

doctoressa ma gandeam sa merg la farmacie,dar ce sa cer asta era ideea???Ca de stat la usa medicilor,m-am saturat,pt o nimica toata stai cu orele de te plictisesti.Si ma gandeam ca merg la farmacie si cer ce imi recomanzi,pls.   Multumesc illuminada ,am sa incerc si asa cum zici tu.

Ultima oara a fost editat de adita (2008-03-28 15:28:54)

#70 2008-03-28 15:42:00

Al Pacino
Administrator

adita, am sa repet...este ilegal sa recomanzi tratament pe forum...nu fac asa ceva
incearca insa ce spune illuminata, cred ca e bine

#71 2008-03-28 15:47:07

adita
Full member

ok,ms o sa incerc asa.

#72 2008-03-28 15:47:39

Illuminada
New member

da,ai dreptate crys_ty_na,chiar ca n-are nici o leg.ceea ce am scris mai sus cu subiectul acestui topic,daca la asta ai facut referire...:)sincer ,fara sa-mi dau seama,fara stiinta ...vb despre cistita,cand topicul este despre anticonceptionale:)...se mai intampla....smile
multumesc mult ,ca mai atentionat!

#73 2008-03-28 15:49:11

Illuminada
New member

cu incredere ,adita...o sa fie bine....puss

#74 2008-03-28 15:49:26

Al Pacino
Administrator

Illuminada a scris:

da,ai dreptate crys_ty_na,chiar ca n-are nici o leg.ceea ce am scris mai sus cu subiectul acestui topic,daca la asta ai facut referire...:)sincer ,fara sa-mi dau seama,fara stiinta ...vb despre cistita,cand topicul este despre anticonceptionale:)...se mai intampla....smile
multumesc mult ,ca mai atentionat!

cred ca se referea la faptul ca nu ai editat...ti-o fi editat ea mesajele....

#75 2008-03-28 15:50:36

crys_ty_na
Platinum member

da...la asta m am referit...si cu parere de rau Illuminada dar tre sa ti dau warn...citeste te rog regulile si invata sa editezi...

#76 2008-03-28 15:58:55

Illuminada
New member

ok,draga mea,da-mi ce merit:)...daca am gresit,am gresit!...eu am inteles ce am citit din regulament,dar nu inteleg ce am facut eu:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.