homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie care nu se mai termina....

#1 2008-03-27 15:46:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

menstruatie care nu se mai termina....

am tot asteptat sa treaca de la sine... dar, totusi, arunc o intrebare:

iau ac karissa de un an si 3 luni fara pauza, m-am impacat super cu ele pana acum. am facut pauza obisnuita de 7 zile, iar vineri trebuia sa-mi vina. a venit... de joi noaptea inca. a fost foarte abundent si a tinut 3 zile (pana duminica adica). luni nimic.... iar de marti pana azi inclusiv, imi apar pete maronii, ca un soi de spotting....

am mai patit asa de anul nou... dar atunci am pus toata chestia pe baza faptului ca am intarziat prima pastila cu 11 ore jum (adica la limita, ma gandeam ca de aici sangerarea asta). dar acum... nush...

oricum luni-marti vreau sa-mi fac programare la medic si am s-o intreb si despre asta... pana atunci, insa, a mai patit cineva asa? e semn ca ar trebui sa-mi pun problema sa schimb ac/sa fac pauza un timp? poate am racit? (nu am dureri, cel mult o tensiune, ceva vag)...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2 2008-03-27 16:05:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: menstruatie care nu se mai termina....

vezi cat vor tine...ori e o replica a menstrei si se va opri in scurt timp...ori e intradevar spotting si vor trebuie schimbate...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-03-27 16:30:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami, eu am patit la fel acum vreo 3 luni, m-a tinut menstruatia mai mult, apoi la mijlocul foliei am avut din nou spotting vreo 4 zile, dupa care incepand din urmatoarea pauza mi-a revenit la normal
am vorbit cu doctoressa care mi-a zis ca se mai poate intampla la ac cu doza mica de estrogen (eu iau logest, deci la fel ca tine)
vezi daca se repeta, sa te duci sa le schimbi; daca nu, nu e problema

#4 2008-03-27 16:37:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

aha... multumesc, fetelor wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#5 2008-03-27 16:40:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere...si sa ne ti la curent big_smile

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-03-27 16:44:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu placere, si eu eram speriata ca va trebuie sa le schimb... si n-aveam nici un chef. deocamdata am scapat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.