|
Nu esti logat.
Ajutor umanitar#1 2008-03-27 22:47:07
ajutor umanitarimi clateam si eu ochii pe netlog si am dat de o chestie. e vorba despre blogul unei tipe. mie mi-a atras atentia, chiar am clic-uit link-urile urmatoare si mi se pare ca e o chestie destul de grava Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2 2008-03-27 23:01:17
Re: ajutor umanitaram dat linkul tuturor celor de la mine din lista.dumnezeu sa aiba grija de el si sa il faca bine Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #3 2008-03-27 23:05:06
Re: ajutor umanitardaca ar fi facut operatia in strainatate la timp ar fi fost bine acum. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-05-26 14:49:42
Re: ajutor umanitarSalut, fac o campanie pentru om bolnav de leucemie. Alatura-te si tu celor ce il sustin pe Constantin Istrate in marea incercare prin care trece la doar 27 de ani. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-05-26 17:47:00
Re: ajutor umanitardeci doar daca ma inscriu il ajut cu 5 centi ? am inteles bine ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-26 17:49:07
Re: ajutor umanitardap Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-31 01:13:40) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-05-26 17:54:36
Re: ajutor umanitareu mi-am facut cont si cam atat "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2009-03-20 12:17:15
Re: ajutor umanitarok ma simt foarte prost ca postez aici dar nu mai am alta alternativa.... sufar de dermatita seboreica si de pseudopelada Brocq in limbaj liber am pe scalp coji si chelie... tratamentul meu consta in injectii locale vitamine si sampon. in urma crizei mama a ramas cu un salar de 630 din care intretine doi copii iar eu am fost data afara de la locul de munca, caut in continuare dar gasesc nimic nici macar nu se vizualizeaza cv-urile, tata este un neinteresat care ne'a parasit cand aveam eu 6 ani si nu a sunat nici macar de ziua mea, am aflat acum o saptamana ca are cancer la stomac sincer nu ma durut deloc, prietenul meu ma sprijina pe cat posibil dar acum chiar nu mai poate. ieri cand ma pieptanam am umplut peria de par si de coji am nevoie urgenta de 200 de ron ca sa imi continui tratamentul. pot inapoia acesti bani dupa ce am sa reusesc sa ma angajez nu mai stiam ce sa fac.... ma simt oloaga desi am maini sunt foarte rusinata este cel mai urat lucru pe care l'am facut dar sunt disperata .... Ultima oara a fost editat de mimoo (2009-03-20 12:18:12) when god made man she was only kidding. Offline #9 2009-03-20 13:59:47
Re: ajutor umanitarfac si eu o paranteza aici, n-am nimic cu nimeni si nu doresc raul nimanui, dar pt cristi minculesc de la formatia iris s-au gasit imediat fonduri pt a se opera de ce anume avea la ficat, de ce pt ceilalti muritori de rand nu se gasesc imediat solutii si statul spune ca nu dispune de fonduri necesare? sa le fie rusine celor de la Ministerul Sanatatii!!!! 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #10 2010-03-11 19:54:04Re: ajutor umanitarBuna fetelor apelez si eu la bunatatea voastra. Offline #11 2010-03-11 20:40:04#12 2010-03-11 20:45:44Re: ajutor umanitaryupiiii a sarit cineva va dau iban pe mail si adresa in caz de aveti si alte donatii voi doar scrieti aici ca vreti sa ma ajutati sau dati`mi direct mail. Offline #13 2010-03-11 20:54:16
Re: ajutor umanitardee, esti din bucuresti, nu? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #14 2010-03-11 21:01:21Re: ajutor umanitarsunt din bacau, studenta la bucuresti. acum sunt acasa si ma intorc in bucuresti duminica. acasa mai vin peste 2 saptamani jumate..atunci de Paste. eu am o saptamana vacanta si atunci o sa le duc lor toate. ideea e ca, daca ai chestii multisoare/grele, sa le trimiti prin posta sa`mi vina aici acasa ca le ia mama. eu vin singura cu trenul.. deja am o colega care a zis ca`mi da multe jucarii. ideea e ca nu stiu daca le voi putea cara pe toate ce mai strang. taxele postale cred ca ar fi maxim 10 lei Offline #15 2010-03-11 21:11:38
Re: ajutor umanitarDeea iti pot face un pachet si ti l trimit la bacau,direct acasa la tine......Mai vorbim pe mail Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-03-11 21:18:43) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #19 2011-01-17 21:18:20Re: ajutor umanitarfetelor, revin cu aceeasi rugaminte din 2010 mai stiti acei mici copii dragalasi? strang din nou cate ceva pentru ei, ma gandesc cu ocazia martisorului..sau daca nu, de Paste. depinde de cate strang in luna urmatoare. va rog intrati pe link aici: http://deealexx.blogspot.com/2011/01/ed … entru.html sa vedeti despre ce este vorba. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|