homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clotrimazol-7

#115 2009-04-20 22:51:52

chocolate_
New member
Inregistrat: 2009-04-11

Re: clotrimazol

multumesc la fel.
si la medic nu ma duc,prefer sa incerc tratamente dupa net... poate trece.. cesafac

#116 2009-04-20 22:53:01

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

choco, nu are de ce sa-ti fie rusine. fiecare femeie ajunge la un punct cand trebuie sa mearga la ginecolog, e ceva normal
si eu am fost prima data tot virgina fiind pe la 16 ani cred...si de atunci am mai facut cateva vizite tongue
e putin neplacut ce-i drept insa te obisnuiesti si sanatatea e mai importanta smile

paote trece insa cel mai probabil nu va trece si cred ca la 18 ani realizezi ca internetul nu tine locul unui consult medical. eu nu sunt insa aici sa duc munca de convingere, sper sa iti dai si tu seama ce e mai bine pt tine

#117 2009-04-23 14:07:56

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, cum se foloseste clotrimazolul crema? Ce anume ungi cu el? Ca medicul doar a prescris, nu a explicat...

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#118 2009-04-23 14:31:46

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pai cu ce problema ai fost la medic? tongue

#119 2009-04-23 14:35:49

schumiholic
Hero member

Nu eu, o prietena. Nu stiu exact ce are, stiu doar ca medicul i-a dat clotrimazol crema si ovule polygynax. Insa nu i-a explicat cum sa aplice crema, iar din prospect nu a inteles cum se aplica crema -  intern sau extern si ce zone se ung...

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

Publicitate

loading...

#120 2009-04-23 14:38:39

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pur si simplu aplica Clotrimazolul extern (de aia e unguent, ovulele sunt pentru a rezolva treaba intern).

#121 2009-04-23 14:48:25

schumiholic
Hero member

Ok, multumesc frumos ET! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.