homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina

#1 2008-03-28 15:30:29

amaliateodora
Membru
Inregistrat: 2008-03-28

sarcina

Am avut un contact sexual neprotejat in luna decembrie.In ianuarie am avut ciclu,in februarie am avut niste scurgeri vaginale maronii.Dar nu m-am gandit pana luna aceasta knd nu mi-a venit ciclul k as putea fi insarcinata.Mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ dar mie mi se pare k am facut butica.Oare sunt insarcinata?

#2 2008-03-28 15:40:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: sarcina

cu test negativ? greu de crezut
mergi la medic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-03-28 17:41:13

punkerytza
New member
Inregistrat: 2008-03-28

de la 3 luni se mai poate face un avort prin aspirare?am inteles ca nu...dupa a cata luna nu se mai poate fac eun avort?3 lluni si 2 saptamani?sau 3 luni fara 2 saptamani?ca am tot auzit...mi-a venit ciclul peste sarcina...insa nu e maro asha cum se spune ca trebuie sa fie pe sarcina...e foarte abundent...mentzionez ca asta vara am avut ceva probleme cu ovarele si menstruatzia...m-a tzinut foarte mult vreo 3 saptamani si curgea foarte abundent...cheaguri chiar...se poate sa fie doar o intarziere de ciclul din cauza acestor probleme avute?sau sa fie sarcina...desi tind sa cred spre asta deoarece testul a iesit pozitiv...ar fi indicat sa mai fac unul sa fiu sigura...va rog daca putetzi sa ma lamuritzi.va multzumesc anticipat

#4 2008-03-28 17:43:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

avort se poate face pana la 12 saptamani...cand ai avut contactul cu risc? si cand ai facut testul?

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-03-28 18:00:14

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

testele de sarcina detecteaza o sarcina extrauterina ?

Publicitate

loading...

#6 2008-03-28 18:01:02

crys_ty_na
Platinum member

da

#7 2008-03-28 18:06:47

cornflower
Hero member

o prietena de am mea a avut contact neprotejat in februarie in perioada fertila, ultimul ciclu fin la sf luni ianuarie, a facut un test la inceputul luni martie si a iesit negativ, unul zilele astea si tot negativ. ea are ciclu regulat , poate fi vorba de sarcina sau o dereglare ?

#8 2008-03-28 18:10:28

crys_ty_na
Platinum member

e vb de o dereglare...caci testul facut de curand ar fi trebuit sa fie pozitiv daca era vb de o sarcina...sa mg la medic sa i dea ceva sa i vina menstra...

#9 2008-03-28 18:27:39

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

cum e posibil ca menstruatia peste sarcina sa fie abundenta,asa cum descrie punkerytza mai sus??

#10 2008-03-28 18:29:43

crys_ty_na
Platinum member

elena...sincer nu inteleg prea multe...ca intr un alt post spune si altele...pana nu mi rasp la intrebari nu sunt sigura de nimic...

#11 2008-03-28 18:30:54

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

nu am ajuns inca la celelate post-uri...o sa ajung sa citesc si eu sa vad ce mai spune..ca nici eu nu prea inteleg mai nmk din ce a postat mai sus..

#12 2008-03-28 18:41:15

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

cum se numeste analiza de sange care o poti face sa vezi daca esti insarcinata?

#13 2008-03-28 18:46:39

cornflower
Hero member

Astazi 17:31:35
punkerytza

mi-am facut un test d sarcina si mi-a iesit pozitiv...ar trebui sa mai imi fac unul ca sa fiu sigura?am auzit ca exista posibilitatea sa dea gresh...mi-a venit menstruatzia acum o zi...stiu ca poate sa itzi vina si peste sarcina..inainte detest aveam greatza dar se datora cred faptului ca nu prea mancam...acum ma simt bine...si app...la cate luni se observa sarcina...4luni?va rog lamuritzi-ma

de la 3 luni se mai poate face un avort prin aspirare?am inteles ca nu...dupa a cata luna nu se mai poate fac eun avort?3 lluni si 2 saptamani?sau 3 luni fara 2 saptamani?ca am tot auzit...mi-a venit ciclul peste sarcina...insa nu e maro asha cum se spune ca trebuie sa fie pe sarcina...e foarte abundent...mentzionez ca asta vara am avut ceva probleme cu ovarele si menstruatzia...m-a tzinut foarte mult vreo 3 saptamani si curgea foarte abundent...cheaguri chiar...se poate sa fie doar o intarziere de ciclul din cauza acestor probleme avute?sau sa fie sarcina...desi tind sa cred spre asta deoarece testul a iesit pozitiv...ar fi indicat sa mai fac unul sa fiu sigura...va rog daca putetzi sa ma lamuritzi.va multzumesc anticipat

fata are un test pozitiv , ce i-a venit ei poate fi menstruatie peste sarcina sau un semn al unui eventual avort ?

Ultima oara a fost editat de ?! (2008-03-28 19:12:53)

#14 2008-03-28 18:47:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Melany1 a scris:

cum se numeste analiza de sange care o poti face sa vezi daca esti insarcinata?

beta-hcg

mami de minuni hjarta

#15 2008-03-28 18:57:35

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

?! a scris:

punkerytza

mi-am facut un test d sarcina si mi-a iesit pozitiv...ar trebui sa mai imi fac unul ca sa fiu sigura?am auzit ca exista posibilitatea sa dea gresh...mi-a venit menstruatzia acum o zi...stiu ca poate sa itzi vina si peste sarcina..inainte detest aveam greatza dar se datora cred faptului ca nu prea mancam...acum ma simt bine...si app...la cate luni se observa sarcina...4luni?va rog lamuritzi-ma

fata are un test pozitiv , ce i-a venit ei poate fi menstruatie peste sarcina sau un semn al unui eventual avort ?

eu una nu prea am inteles mare lucru...poate vrei sa ne dai mai multe detalii, punkerytza

#16 2008-03-28 19:21:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

?! a scris:

punkerytza

si una si alta....sa ne dea detalii

#17 2008-03-28 21:41:40

frumushika12
New member
Inregistrat: 2007-06-10

in urma cu aprox o ora am av un contact sexual cu  prietenul meu, da s-a rupt prezervativul.nu am observat nici unul si am continuat unpic asa.se poate sa raman insarcinata, desi el nu s-a terminat, iar eu sunt in a 10-a zi de ciclu?lichidul acela care curge de la el contine spermatozoizi, nu?are rost sa iau Postinor? help plzzz sad

True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!!

#18 2008-03-28 22:27:11

skumpi
Vizitator

calculeaza`ti perioada fertila !

#19 2008-03-28 22:31:05

frumushika12
New member
Inregistrat: 2007-06-10

pai da am calculat-o.sunt in perioada fertila, in a3a zi.sad

True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.