|
Nu esti logat.
Sangerare la contact sexual-4#58 2008-06-20 14:32:25
Re: Sangerare la contact sexualdaca la pap nu a iesit suspectie de hpv si nici alte simptome nu ai nu e necesar testul...il poti face totusi pt linistea ta sufleteasca...dar oricum nu e graba...cand vei avea timp si bani... happy with him...inlove with him... Offline #59 2008-06-20 15:11:04
Re: Sangerare la contact sexualMultumesc, asa am sa fac, mai ales ca in perioada asta si eu si sotul frecventam un cabinet stomato... care ne va lasa mai "usori" cu mai multe zeci de milioane de lei... asa ca... HPV-ul se mai amana! Offline #60 2008-06-20 16:26:21
Re: Sangerare la contact sexualcu placere si multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline #61 2008-07-09 09:09:42
Re: Sangerare la contact sexualBuna Dimineata! Offline #62 2008-07-09 09:12:38
Re: Sangerare la contact sexualeu as mai cere o parere... eventual as merge la doamna doctor Tarlea sa vad ce spune si dansa,adica mi-as face si la dansa o colposcopie...lucreaza la medsana si sanador VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2008-07-09 15:42:35
Re: Sangerare la contact sexualDa, evilpink dar e tot la Bucuresti si ultima "expeditie" m-a costat cu tot cu analize aproape 15 mil! In ultima vreme tot ce muncim dam la doctor! Si nici macar nu e vorba de boli grave (sau asa pare!). Offline #64 2008-07-09 15:47:27
Re: Sangerare la contact sexualreu ti-am zis de doamna tarlea pt.ca explicatia doamnei Badea personal nu prea mi-a placut... adica tu ce faci de acum in colo o sa tot sangerezi la contact de asta ti-am zis de doctorul respectiv.... cat despre bani eu ieri mi-am facut o vaporizare cu laser ca re a costta ceva de consultatiile premergatoare nu mai vorbesc ... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #66 2008-07-10 15:09:08
Re: Sangerare la contact sexualpai vaporizarea nu a durut... in rest sunt ok VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #67 2008-07-10 17:12:32
Re: Sangerare la contact sexualEvilpink, tocmai asta e, ca rezultatul l-am primit pe mail si nu mi s-a mai dat alta recomandare. In septembrie am sa ajung din nou la ea, am vorbit la telefon la cabinet, vin in Bucuresti cu alte treburi si trec sa discut personal. Probabil tot o vaporizare ma paste... tu ai facut-o pentru o rana nu? "Chestiile" alea ale mele nu sunt rani... Dar daca nu am HPV si Pap e bun, poate nu mor pana in septembrie! Offline #68 2008-07-10 17:19:48
Re: Sangerare la contact sexualda am facut vaporizarea hai sa zicem pt.o leziune pe col desi nici un papanicolau nu imi indica asta doar la colposcopie se vedeau modificari si am facut vaporizare sa scap de stres VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #69 2008-07-10 18:13:03
Re: Sangerare la contact sexualCred ca o sa ma "vaporizeze" si pe mine!!! Te cred ca nu doare... eu am vazut acum la colposcopia video cum se face recoltarea pentru PAP... brrrrr.... destul de brutal cu periuta aceea de plastic.. si nu ma durea nimic. La vaporizare nu se preleveaza tesut pentru o eventuala biopsie, in timp ce la electrorezectia cu ansa, da? Asta e diferenta intre ele? Iar conizatia extrage o parte mai mare, ca si cum ai coji un mar? Offline #70 2008-07-10 19:38:48
Re: Sangerare la contact sexualdin cate stiu eu conizatia presupune extirparea unei portiuni din col cauterizarea este o ardere a tesutului ca sa zic asa... da cand faci ceva d egenul asta ti s epreleveaza si o biopsie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #71 2008-12-02 14:08:27
Re: Sangerare la contact sexual
cine ti-a recomandat colposcopia?Ai zis ca la pap nu se vedea nimica in neregula? Offline #72 2009-05-10 13:42:36
Re: Sangerare la contact sexualBuna! Offline #73 2009-05-10 14:10:09
de ce nu ne gindim ca e in legatura cu pastilele singerarea de acum? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #74 2009-05-10 14:50:26
Re: Sangerare la contact sexualMultumesc Doctoressa! Iau Marvelon de multi ani... vreo 8-9...conteaza? Offline #75 2009-05-10 15:09:52
conteaza oarecum...in sensul ca fie e prea subtire endometrul, fie ai luat vreun ceva care sa le scada eficienta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #76 2009-05-10 20:37:02
Re: Sangerare la contact sexualNu chiar... am avut, din pacate, o experienta foarte neplacuta la primul control incat m-a tinut "departe" mai multi ani, mai ales ca nu aveam nici o problema... insa in ultimii ani am compensat, incat, la medie, ies destul de bine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|