|
Nu esti logat.
Urmarile unei curi de slabire-3#39 2008-03-30 21:49:02
Re: urmarile unei curi de slabirete invidiez skumpi expect the worst , hope for the best! Offline #40 2008-03-31 00:05:22
Re: urmarile unei curi de slabire
ar fi foarte bine sa poti sa te faci bine doar cu vointa ta...dar...eu zic ca e foarte greu. nu imposibil...dar extrem de greu...si mai simplu ti-ar fi cu ceva ajutor specializat. nu cred ca ti-a zis nimeni nimic cu rautate, doar incercam sa te ajutam...si din cate stiu eu anorexia e foarte greu de tratat, dureaza ceva timp...si e neaparat nevoie de ajutorul doctorului. Acum poate tu ai noroc si esti doar in faza de inceput...cand inca mai poti reusi sa te faci bine singura, doar cu ambitia ta....dar daca zici ca toate astea au inceput la 14 ani...si acum ai mai mult de 19 ani (ca ai zis ca de la 19 ai fost in italia), eu zic ca o sa-ti fie cam greu. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #41 2008-03-31 00:42:57
Re: urmarile unei curi de slabire
pt ? #42 2008-03-31 14:19:41
Re: urmarile unei curi de slabiregreu dar nu ii imposibil si sunt sigura ca voi reusi,ma cunosc prea bine ,am reusit orice mi-am propus...si acum voi reusi Offline #43 2008-04-01 06:59:04
Re: urmarile unei curi de slabirede astazi sunt la cura si eu ca nu mai tine Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|