|
Nu esti logat.
Atestate profesionale#1 2008-03-29 16:35:28
Atestate profesionaleCeau fetelor! Sunt intr-a 12-a, la mate-info cu engleza intensiv si am posibilitatea sa dau un atestat la engleza si la informatica. Acum eu vin cu o intrebare celor care le-au dat: v-a ajutat cu ceva atestatele astea? Eu pe cel de la info nu l-as da ca is cam bata la info si nu mai vreau sa ma pun sa invat acum ca am destule de invatat pt bac. Si-s cam nehotarata...nu stiu ce sa fac: sa-l dau sau nu? E folositor la ceva sau e doar o hartie acolo si nimeni nu tine cont de ea? Nu voi urma facultatea de info sau calculatoare... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #2 2008-03-29 16:45:03
Re: Atestate profesionaleiti raspund si tie ce am raspuns la topicul http://forum.anticonceptionale.ro/t8136 … TOEFL.html http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #3 2008-03-29 17:24:22
Re: Atestate profesionaleeu am dat atestatul la info. am pus mana pe hartia aia numai cand am luat-o de la secretariat. totusi nu strica sa il ai acolo. daca vrei iti dau proiectul meu de atestat si la proba teoretica am avut de rezolvat doar o problema. nu cred ca va fi greu sa il iei cu nota mare. intra pe mess-ul meu si vorbim mai multe daca vrei Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-29 18:25:21) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-03-29 17:40:20
Re: Atestate profesionalemie nu mi`a folosit la nimik..depinde si de domeniu in care te angajezi sau de afcultatea pe care o urmezi ...eu de exemplu` am atestat in contabilitate, birotica si finante...dar sunt la facultatea de chimie nu`mi foloseste la nimik http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #5 2008-03-29 17:41:07
Re: Atestate profesionalesi eu am atestat la info. la noi a fost obligatoriu, dar am luat majoritatea 10. a fost destul de usor...si...e bine sa il am acolo. deocamdata nu m-a ajutat cu nimic, dar da bine la cv (mai ales ca deocamdata e cam gol, deh...daca n-am experienta). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-03-29 17:41:49) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-29 17:54:40
Re: Atestate profesionaleNu m'a ajutat niciodata cu nimic,ca nu lcrez in domeniu.Am la info. Offline #7 2008-03-29 18:09:19
Re: Atestate profesionalee atata de invatat...vom primi o problema in word(asta-i floare la ureche), una din oracle (cele care l-ati dat ati dat din fox pro..de anu asta, intr-a 12-a se face oracle...si is aiurea problemele, nu ma pricep) si una din c++ (aici e hiba cea mai cea ca nu mai stiu nimic...) "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #8 2008-03-29 18:11:47
Re: Atestate profesionaleSi eu am la limba germana, dar nu mi-a folosit la nimik, dar nici nu a fost greu sa-l iau cu nota mare Offline #9 2008-03-29 19:22:21
Re: Atestate profesionalela mine la scoala atestatul e obligatoriu.dar din cate am auzit nu e greu.vad eu la anul expect the worst , hope for the best! Offline #10 2008-03-29 19:49:45
Re: Atestate profesionaleeu am atestat la contabilitate.. dar nu stiu nimic Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2008-03-29 21:35:03Re: Atestate profesionale
sunt perfect de acord cu ce spune Chocolate..si eu am atestatul la info,parerea mea ar fi sa il dai de vreme ce esti la o clasa de mate info? altfel..sincer..daca nu te pasioneaza asa rau..fara rautate spun d c ai mai urmat un astfel de profil? eu sunt pro atestate daca poti sa le dai...cu cat mai multe diplome cu atat mai bine? cu ce strica? Ultima oara a fost editat de kimy_adina (2008-03-29 21:36:07) Offline #12 2008-03-29 22:10:33
Re: Atestate profesionale
sincer...cu nimic Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #13 2008-03-29 22:49:56
si eu am dat la fel: word, fox pro si c++. La word e suuper simplu. fox pro noi nu am facut decat cu 1-2 saptamani inainte de atestat (ca ne-au tot schimbat profii si inainte de atestat a aflat profa ca nu facusem asa ceva....deci...ce sa zic...ne-am descurat noi intr-o saptamana - 2, va descurcati si voi...ba cu invatat pe de rost, ba cu fituici ). iar la c++ au fost si probleme super usoare (de genul cu un if se rezolva...ce-i drept eu mai ma pricep la c++, mai ales la probleme simplute, dar nu-i chiar asa de greu). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-03-29 22:53:41) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2008-03-29 23:07:18
Re: Atestate profesionalenoi am avut 4 probe, pascal, html microsoft word si fax pro la care trebuia sa facem o baza de date aplicabila in diverse domenii si sa avem si un fel de dosar cu fiecare instructiune expliacata si cu se se conecteaza bla bla...a avut vreo 70 pagini numai dosarul Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #15 2008-03-30 12:15:45
cred ca o sa-l dau totusi . o sa tocesc eu cumva problemele alea, o sa incerc sa le pricep, ma voi descurca eu cumva "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #16 2008-03-30 12:17:39
Re: Atestate profesionalechiar dc nu le ai cu info,iti recomand sa dai atestatul,nu stii niciodata ,poate o sa te ajute intr-un fel Mamica de 2 pui scumpi Offline #17 2008-03-30 15:16:06Re: Atestate profesionale
exact e dreptul tau sa il dai daca ai urmat un astfel de profil... Offline #19 2008-03-30 17:19:01
Re: Atestate profesionalesi eu am atestat la info 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|