homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor

#1 2008-03-29 19:05:57

medela
New member
De la: inima la inima
Inregistrat: 2008-03-29

am nevoie de ajutor

nocry
buna.am 23 ani si locuiesc de 2 ani jumatate in spania.de aproximativ un an am o scurgere albiciosa,care este urat mirositoare.nu am mancarimi.contacte sexuale am cu acelasi persoana de 2 ani.am fost de nenumarate ori la ginecolog privat aici in spania dar dupa nenumatere tratemente nu am nici un rezultat.in plus de cam 5 luni am senzatia ca imi iese aer de inauntru cum ar fi un vant.in timpul actului nu am dureri dar dupa act ma doare ovarele si burta.in plus de 1an jumatate am fost depistata cu hepatita c in stadiu mort,adica am virusul in corp de nu imi poate face nimic inca,si trebuie sa fiu monitorizata prin analize de sange la 2 luni.poade influienta hepatita problema ginecologica????inca ceva....am 23 ani dar nu am avut niciodata orgasm.orgasm in sensul umezeli excesive de care am auzit,ma umezesc si ma usuc la fel de repede.desi prietenul meu face tot ce ii sta in ^^maini^^ nu a reusit sa ma faca sa azung in culmea fericiri sau poate eu nu il las?cum se procedeaza sau cum este experianta asta atat de mult dorita de toate femeile?ce problema pot avea eu ?si de ce nu este depistata in ecografii si analize?pot avea cancer?am auzit ca ecografiile color sunt de mai buna siguranta.a facut cineva una?la sfarsit adaug ca nu iau nici o meteda contaceptiva si nu am fost niciodata insarcinata.pot fi sterila?
va multumesc

ESTI LUMINA OCHILOR MEI

#2 2008-03-29 19:09:45

ellla03
Membru

Re: am nevoie de ajutor

buna, referitor la scurgerea ta urat mirositoare, am avut si eu o problema asemanatoare si am facut tratament cu ovule cervugid timp de 12 zile si am scat de scurgere..despre celelalte probleme nu stiu ce sa-ti zic

#3 2008-03-29 19:10:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

draga medela...la analizele de secretie nu a iesit nimic? mai ai vreun buletin sa ne spui ce scrie? alte analize spre ex de chlamydia ai facut? din cauza orgasmului nu trebuie sa ti faci griji...si nu trebuie sa l cauti cu lumnarea va veni si el...variaza de la femeie la femeie...ceea ce conteaza e sa va simtiti bine impreuna in pat...resulvor veni de la since...si nu cred ca esti neaparat sterila...mai degraba norocoasa...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-03-29 19:20:50

medela
New member

am analizele der sunt in spaniola,si nu stiu daca denumirile sunt acelesi

ESTI LUMINA OCHILOR MEI

#5 2008-03-29 19:24:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

hai posteaza ce scrie in una,doua...poate poate intelegem ceva...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-03-30 01:09:54

medela
New member

ok asta e ce scrie in ultima analiga
                                         informe citologico cervicovaginal
metodo:microscopia optica
           :tincion de papanicolau
muestra:se recibe extencion celular fijada y se realiza tincion de papanicolau
trofismo:presencia de celulas escamosas superficiales e intermidias de morfologia normal
cervix:presencia de celulas endocervicales,de morfologia normal.
         ;celulas metaplasicas:ausentes
          :celulas endometriales:ausentes
diatetis:citolitisis escasa.moderada calidad de flora de dorderlein.algunos leucocitos polimorfonucleares,macrefagos escasos.ausencia de hematies
flora patogena:presencia de flora mixta
alteraciones displasicas:no se observan
diagnostico:extendido trofico,levemente inflamatorio,con flora mixta.
            aceasta este analiza unui laborator privat dar am focut alta la alt laborator care o sami ajunga doar in 15 zile.multumesc pt intelegere

ESTI LUMINA OCHILOR MEI

#7 2008-03-30 01:15:47

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

din cata spaniola stiu eu rezultatul tau il vad bun smile

#8 2008-03-30 19:29:53

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mergi si fa o analiza de secretie cu cultura din ea si nu papanicolau. analiza asta ne va spune mai exact la ce se refera flora mixta. ceva ai da nu stim ce.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.