|
Nu esti logat.
:((((-2#20 2008-03-29 23:50:16
Re: :((((ei nah...asa`i dragostea...cu nabadai..si noi ne cam certam in ult vreme... tot felu d prostioare da cred k ii o perioada...o sa treaca ai sa vezi #21 2008-03-30 11:49:27
Re: :((((
exact asa face si al meu dar asa este, cu iubire totul o sa se rezolve va multumesc mult fetelor, chiar daca nu va cunosc sunteti prietenele mele pt ca pot discuta orice cu voi si ma ajutati de fiecare data Ultima oara a fost editat de alllina (2008-03-30 11:51:34) Offline #22 2008-03-30 16:20:11
Re: :((((acesta a fost unul dintre motivele pt care am incheiat o relatie(sau el a incheiat-o): fiindca,dupa el, spuneam lucruri fara sa le gandesc. iar cand ceva nu-mi convenea trebuia sa comentez(adevarul e ca daca ceva ma deranjeaza, nu pot sa tac,mi se pare normal sa-i spui celuilalt dar pt a gasi impreuna o rezolvare). si am incercat sa fac compromisuri, sa ma musc de limba si pe moment reuseam dar nu-mi dadeau pace acele lucruri, defecte ale lui. si at cand ceva minor nu-mi convenea la el deveneam f ironica si rautacioasa. dar de fapt, deveneam asa din cauza ca altadata am tacut. in fine, au fost lucruri care m-au deranjat urat de tot si lui i se pareau normale iar eu o tineam pe a mea, el pe a lui si iesea cearta. de ex- acum vreau sa va intreb si pe voi ca sa stiu daca e normal sau nu- am fost plecat intr-o excursie cu 2 cupluri(casatorite) si barbatii nostri se uitau de fata cu noi dupa femei si intorceau capu dupa ele fara jena. chiar comentau referitor la ele..uite-o pe aia, pe aia. una dintre neveste n-avea treaba, pe cealalta o cam deranja..eu turbam...m-am simtit extrem de jignita. si lui i s-a parut un lucru normal, ca numai se uita dupa ele. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #23 2008-03-30 16:21:57
eu i-as fi dat in cap Offline #24 2008-03-30 16:23:04
Daca vroiau sa se duca si sa faza bascalie de alte muieri,de ce v'au mai luat cu ei? Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-30 16:29:43Re: :((((noi ne uitam amandoi )imi zice: iubi, ce zici de aia? aa... nu te mai uita ca e nasoala si dupa comentam: ce tzate mici are aia, ce cur are cealalta.... insa niciodata sas e uite singur e ok asa
scumpa... ai grija cu distantarea asta cu bacul: si noi am trait-o... el a dat bacul anul trecut, eu anul asta.... insa de cand a inceput stresul la el viata noastra sexuala s-a cam dus pe apa sambetei... si dupa a plecat la facultate, ne vedem in week-enduri si s-a rarit si mai mult... incat am ajuns intr-un impas aiurea rau acum Ultima oara a fost editat de annna (2008-03-30 16:30:56) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #26 2008-03-30 16:32:26
Re: :((((je ne sais pas...oricum m-a ranit rau cu chestia asta. ca nu mi se pare normal. stiu ca dupa aia cateva nopti n-am putut sa dorm ca ma tot gandeam daca-i normal sau nu ce face sau daca exagerez eu. a fost groaznic... desi a fost un tip grozav, si inca ii ca n-a murit, lucrul asta nu o sa-l uit niciodata. Ultima oara a fost editat de girlish (2008-03-30 16:35:53) "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #27 2008-03-30 16:33:02
numai mie nu mi sa parut un stres bac'ul? Offline #28 2008-03-30 16:35:45Re: :((((tantosica, nici omu' meu nu zicea ca e stresat, insa era mai irascibil, mai nervos... mai... nush: eu, cunoscandu-l mi-am dat seama ca era stress pt bac, pt admitere... etc cu vazutul nici noi n-am rarit-o... deloc chiar, cu sexul am rarit-o... pt ca omului nu-i ardea de asta si mai bine nu faceam nimic... acum am ramas cu nimicul sper sa se rezolve cumva si asta ca altfel... nush , nu e a buna El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #29 2008-03-30 17:08:26
si noi la fel ne uitam...dar si dupa baieti, nu numai dupa fete Offline #30 2008-03-30 17:57:03
te rog imi povestesti si mie cum ai trecut peste perioada asta cand el a dat bacul si apoi a plecat la facultate?ca o sa urmeze si la mine si mi-e teama sincer.O sa ne vedem in week-enduri dar suntem obisnuiti sa ne vedem zilnic.El spune ca va trece si de la anul cand ma voi duce si eu la facultate vom locui impreuna si totul va fi bine Offline #31 2008-03-30 22:37:46
Re: :((((cum au zis si fetele...incearca sa fi alaturi de el si sa nu il presezi cu anumite lucruri.e normal sa fie stresat pentru ca e un examen foarte important care ii va decide cat de cat viitorul.nu iti fa griji ca il vei pierde,incearca sa o lasi mai moale putin.poate are o perioada in care se gandeste la tot felul de lucruri si e stresat si e normal sa se aprinda din nimicuri...si cand se enerveaza incearca sa aplanezi putin situatia si sa incerci sa il calmezi...sa ii spui ca nu are de ce sa se enerveze pentru lucruri asa de marunte. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|