|
Nu esti logat.
Creatii home made-26#476 2008-07-31 13:09:49
Re: Creatii home madeam facut 2 seturi ...bridal sets...unul crem si unul auriu...fac poze si pun...mie imi plac la nebunie N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #477 2008-07-31 13:25:14
Re: Creatii home made
abia astepttttt Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #478 2008-07-31 14:53:21
Re: Creatii home madedai un buzz pe mess, mica. astept pozele Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #479 2008-07-31 18:36:49
Re: Creatii home madeam mai facut un set de perle albe...tot bridal ...mai fac unul si apoi va arat N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #480 2008-07-31 20:31:47
Re: Creatii home madeveste: ma apuc de cercei si chestii de astea, margele si bratari dau comanda maine, imi da iubi bani am id -ul lu choco ..o mai stresez...taisha as vrea si id-ul tau. mna..urati-mi spor si indemanare Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#481 2008-07-31 21:31:23
Re: Creatii home mademica dar te laudai ca ne arati ce ai mai lucrat, cand ne pui poze? si daca vreti puneti anunt si la mic bazar cu preturi My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #482 2008-07-31 21:35:05
Re: Creatii home madeidul meu e ca pe forum... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #483 2008-07-31 21:40:19
Re: Creatii home mademicaaaaaaaaa...love it mai ales primul Sa nu te astepti sa te salut! Offline #484 2008-07-31 21:41:11
Re: Creatii home madeala alb cu albastru`.....sunt masa!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #485 2008-07-31 21:42:16
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #486 2008-07-31 21:43:09
Re: Creatii home mademica te-am contactat pe mess...zi-mi si mie de ce anume tre sa dau comanda? la tortite si ce fel de inchizatori...te mai contactez o data.imi place setul insane Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #487 2008-07-31 21:43:20
Re: Creatii home madesunt superbe.....imi place sweet creamy? le faci din argint? ca daca nu....nu pot purta "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #488 2008-07-31 21:45:44
Re: Creatii home madenu sunt argint..nu au nichel dar argint nu e...ca-s scumpe rau accesoriile din argint. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #489 2008-07-31 21:47:14
Re: Creatii home madeaha....eu is cam alergica...am multe bijuuri care zac si nu le pot purta....ar trebui sa probez un pic metalul asta, sa vad cum ma impac cu el "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #490 2008-07-31 21:48:07
Re: Creatii home madedeep forest si sweet creamy sunt foaaaarte tari! adica pe gustul meu. ca in rest toate sunt reusite si... mai fata, tu chiar ai talent!!! zici ca sunt cumparate, pe cuvant Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #492 2008-07-31 21:50:01
subscriu...se alinta cand zice ca e incepatoare... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #493 2008-07-31 21:50:53
Re: Creatii home madem-am uitat pe net si eu na!...ca asa talent nu prea am..zic eu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #494 2008-07-31 21:54:54
Re: Creatii home madeeee, nu te deranja pentru mine...noroc ca nu-s multe ca mine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|